Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jagodowy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja tak miałem w lidze San Marino, idąc na mistrza byłem bliski utraty posady. Co ciekawe, działo się to również w innych klubach, gdzie masowo wymieniano managerów. Nie udało się rozwiązać problemu.

jordaneq Młody aktywista

Witam
Mam problem j.w. w temacie. Rozpoczęcie sezonu - wygrałem wszystkie mecze (zarówno towarzyskie jak i ligowe oraz pucharowe) a zarząd jest zawiedzony stylem w jaki prowadze zespół a moja posada wisi na włosku. Kurde o co kaman?
Załączam screeny

EDIT: chyba się nie załadował obrazek na strone to wrzucam na imageshacka:
http://img54(...)alia.jpg

Oczywiście mój klub to Super Shell. Dodam że ostatni rywal, FC Alba to faworyt do wygrania ligi.

Cutter Partyzant

Panowie, mam pewien problem, dotyczący sławnych crash dumpsów. Wydałem na grę 110 zł, więc wymagam, aby ona chodziła sprawnie i bez większych problemów. Zainstalowałem łatki - 11.1 oraz 11.2. Gdy włączam po raz pierwszy, wszystko uruchamia się tak jak powinno. Gdy zapiszę grę i wychodzę, i chcę znowu rozpocząć nową grę, wszystko się zatrzymuje i wyskakuje komunikat z crash dumps. O co z tym chodzi? Wszystkie programy działające w tle mam wyłączone, a mój komputer przewyższa nawet wymagania minimalne potrzebne do odpalenia gry (1.75 GhZ, 1GB RAM). Jest to tym bardziej dziwne, że grałem w Football Managera od roku 2007 i nigdy, aż do tej części nie wyskoczył ani jeden crash dumps. Prosiłbym o szybką odpowiedź.
Pozdrawiam.

seba1702 Młody aktywista

Problem? Ten problem polega na tym, że nie panujesz nad zawodnikami z szatni. Za bardzo wachlujesz zachwyceniem, a skrajnym wkurzeniem po i w trakcie meczu. Może twoje wypowiedzi do mediów są nieodpowiednie. Ew. wyniki?

Co masz zrobić? Spróbuj porozmawiać z każdym z niezadowolonych piłkarzy osobiście. Wejdź może na profil kapitana i może będziesz miał możliwość zorganizowanie spotkania piłkarzy by poprawić morale w szatni, zastanowić się nad problemem

Nie wiem kim grasz, ale może przesadzasz w rozmowach z celami na ten sezon?

Ew. zgódź się na wystawienie na listę transferową, daj cenę zaporową bo i tak koniec końców Ty musisz się zgodzić na transfer (no ew. zarząd), a po czasie piłkarz i tak poprosi o ściągnięcie z listy transferowej
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

flomes Partyzant

Witam mam problem ponieważ zawodnicy żalą sie na złą atmosfere w szatni i prosza o wystawienie na liste transferowa co zrobić zeby sie nie żalili?

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

31.12.2010 18:52    #10636     Sufler - Porady do gry - Nie mogę rozpocząć meczu.
Te pięć punktów to teoretycznie recepta na problemy związane z xml parsing. Nic innego do głowy mi nie przyszło.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote=david121395]Mam pytanie bardzo dla mnie ważne. Mianowicie przy wypakowywaniu paczki ze zdjęciami (facepacki, log itp) to tam gdzie plików config jest więcej niż jeden pokazuje się opcja "czy zamienić pliki". Jak mam to zrobić żeby wszystko ładnie wypakować, bez problemów a nie tylko część z powodu tej właśnie opcji? Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź.[/quote]

Widocznie wrzucasz je do jednego folderu bez dodatkowego katalogowania poszczególnych paczek.

Dagome Partyzant

Mam problem z kitspack'iem dla Premier League. Wygląda to tak:

Pobrałem kitspack, wrzuciłem do odpowiedniego folderu, odpalam grę, przeglądam i dla większości drużyn koszulki w oknie "informacje" się zmieniły, ale nie dla wszystkich - nie zmieniły się kitsy dla Newcastle, a dla kilku drużyn ( Sunderland, Birmingham ) zmieniły się tylko drugie zestawy koszulek.

Kitspacki dla Championship i League One nie działają w ogóle. Dla innych lig wszystko działa ( polska, niemiecka... ).

Jak zrobić żeby zadziałały te kitsy dla Newcastle? Mógłby ktoś wrzucić te koszulki z dobrym config bo pobrałem kitsy dla tego klubu z dwóch stron i ani jeden, ani drugi nie działa

Guezmir Młody aktywista

Jestem po pierwszym meczu, w którym użyłem eksperymentalnej taktyki - ustawień, jakie opisałem w poprzednim poście. Gra od razu lepsza, tzn. taka jaką bardziej lubię, czyli więcej długich podań, przerzutów, dośrodkowań ze środka pola. Posiadanie 42-48%, celność podań 62-67%, 5 setek, a z nich jeden gol. Wniosek: te ustawienia w dużym stopniu satysfakcjonują mnie, dzięki stylowi w jakim gra zespół, ale problem z setkami nadal jest i chyba trzeba się z tym pogodzić - jest prawie tak źle, jak na gołej wersji - twórcy muszą to skalibrować na poziomie między tym co jest, a tym co było na łatce 11.1. To tyle, póki co.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

david121395 Partyzant

W zasadzie to na każdej (chyba) stronie z tego typu plikami masz rozpisane na foldery, które muszą być albo trzeba zrobić, więc nie widzę problemu. Trzeba zrobić folder graphics/facepack (albo graphics/kitspack) i w nim rozpakować. A co do uaktualnień to też to masz folder "editor data" i po prostu dany plik tam dajesz.

ps. Wciąż czekam aż ktoś mi pomoże w sprawie postu z poprzedniej strony.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution