Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Slayer Warszawa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.01.2011 15:37    #10611     Sufler - Porady do gry - Bramkarz
Jest już temat od tego typu rzeczy -> http://www.cmrev(...)kam.html

Inko90 Partyzant

03.01.2011 14:49    #10612     Sufler - Porady do gry - Strzały Celne
1. Jak już napisałem na samym początku zmniejszałem swobodę taktyczną, ale nic to nie dało. Liczba strzałów z dystansu u tych piłkarzy była taka sama.

2. Tak grają powoli, dużo klepią piłkę w środkowej części boiska, ale kiedy dochodzą np. na 25 metrów do bramki to zaczynają strzelać.

3. W meczu mam sporo sytuacji sam na sam, ale strzałów z pola karnego praktycznie nie mam w ogóle.

4. Nie, zawsze są pod kryciem. Nawet skrzydłowi nie potrafią urwać się obrońcom. Zazwyczaj gram dwoma napastnikami i obaj są wyłączeni z gry.

5. Właśnie tu jest też problem, bo mimo iż mam ustawione podania mieszane i prostopadłe podania to nigdy nie widziałem zagrania w uliczkę, czy przerzucenia piłki nad linią obrony. Dosłownie 0 takich zagrań.

Nie kontynuowałem kariery z poprzedniego patcha.

huffyuv Partyzant

03.01.2011 13:26    #10613     Sufler - Porady do gry - Strzały Celne
Niestety nie tylko u Ciebie jest ten problem. Gram Lechem i chłopaki naparzają w bramkę jak Hiszpanie pomidorami w La Tomatina. Często jest tak, że oddają po 20 strzałów i wygrywam 1;0 albo remisuje... Natomiast, również wygrywam po 3, 4 lub wyżej.
Już kiedyś była rozmowa na ten temat. Po prostu jest to "błąd" FM'a. Z drugiej strony jednak zobacz. Jak byś z każdym wygrywał po 10:0, przyjemność z rozgrywki była by wg mniejsza.
Może ustaw wolne rozgrywanie piłki, będą częściej klepać i sytuacje, po których będą dochodzić do bramki będą bardziej dopieczone, więc i częściej wpadać do bramki.
"Why So Serious Son? Let's put a smile on that face"

Inko90 Partyzant

03.01.2011 12:30    #10614     Sufler - Porady do gry - Strzały Celne
Witam. Mam spory problem z celnymi strzałami. Otóż od kiedy gram na patchu 11.2.1 zauważyłem, że liczba celnych strzałów drastycznie spadła. W większości spotkań moi zawodnicy oddają prawie 20 strzałów z czego 2-3 lecą w światło bramki. Grałem już Lechią, Wisłą, Evertonem czy Arsenalem, ale w każdej drużynie było to samo. Zawodnicy typu Yakubu czy Van Persie notorycznie marnują sytuacje sam na sam. Rekordowym osiągnięciem był mecz Nacional 0:1 Arsenal, gdzie na 27 oddanych strzałów tylko 2 (dwa!!) były celne.

Próbowałem już chyba wszystkiego. Zmniejszałem/zwiększałem swobodę taktyczną, strzały z dystansu ustawiałem na rzadko, jednak nic nie pomaga. Zawodnicy oddają strzały z każdej pozycji i co chwilę przegrywają pojedynki z bramkarzem nawet nie trafiając w światło bramki.

Czy Wy też macie taki problem czy to coś ze mną jest nie tak? Dodam, że w poprzednich wersjach FM'a nigdy nie spotkałem się z czymś podobnym.

messinho Ekspert

Grupa: Ekspert
02.01.2011 22:36    #10615     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
To z problemem uderzam i ja. Otóż to od dłuższego czasu grając w FM czuję się niesamowicie sfrustrowany. Otóż to gram i gram,staram się.. a wyników brak.. Przyznaję,że taktycznie jestem zerem,ale próbuję jakoś kombinować,żeby wyniki były. No,ale ich kompletnie brak. Praktycznie same remisy i porażki, fatalna skuteczność, masa durnych błędów. Wstawiam screeny przedstawiające formację i ustawienia drużynowe mojego zespołu :) Ufam,że wskażecie w czym tkwią moje problemy ;) Jeśli będzie potrzeba to wstawię więcej konkretniejszych screenów :) Zespół sytuację sobie stwarza,ale strzelanie bramek nam nie wychodzi.. tracimy ich też niestety za dużo..

http://oi53.tinypic.com/263vrbk.jpg  

http://img15(...)011w.jpg

jordaneq Młody aktywista

02.01.2011 21:34    #10616     Sufler - Porady do gry - Bramkarz
Kolego, od próśb odnośnie transferów jest specjalny, przyklejony temat:

http://www.cmrev(...)page=144

Jeśli chodzi o 2 pytanie to ja nic u siebie nie odczułem. Ale jeśli masz takie wrażenie to wróć do 11.1 albo 11.0 :)

depesh Partyzant

Mam problem, zakupiłem FM2011 przez steam zainstalowało grę ale jak próbuję ja odpalić klikając myszą komp niby zaczyna myśleć po chwili przestaje i nic się nie dzieje więc probuję jeszcze raz i wyskakuje mi komunikat: FM2011 is already running i faktycznie w procesach aoplikacja jest widoczna(normalnie wykorzystuje procesor i pamięć)
Mój sprzęt to : Intel Atom 1.7 GHz, 1 Gb RAMu Windows XP, czy to może być wina sprzętu czy poprostu coś mogę pogrzebać bo się strasznie na FMa nakręciłem a tu taka lipa:(

Randez10 Partyzant

02.01.2011 19:15    #10618     Sufler - Porady do gry - Wielki problem
Prowadząc Lech Poznać udało mi się zajść wyjątkowo daleko w Lidze Europejskiej. Niestety przez moją głupotę nie podpisałem na czas nowego kontraktu. Mam ostatni dzień obowiązywania kontraktu. Próbowałem poprosić o nowy, ale zarząd nie zdąża mi go zaproponować. I tutaj jest moje pytanie. Czy jakoś w edytorze mogę sobie przedłużyć mój kontrakt lub coś w tym stylu?

WhiteSatin69 Partyzant

02.01.2011 16:07    #10619     Sufler - Porady do gry - FacePaki - problem !
Witam Państwa , chciałem zainstalować sobie twarze piłkarzy. No i niby sa one mimo ze nie wiedzialem dokladnie gdzie mam wkleic to dalem do roznych folderów ;]]] i wystwietla. Tylko ze tych pilkarzy gdzie byli zakupieni z innych lig przeze mnie to nie maja oni nawet takiej kompuetrowo robionej . zniknely herby i tak dziwnie wyglada . mozna prosic o pomoc.

BESTCOACH Partyzant

02.01.2011 16:00    #10620     Sufler - Porady do gry - Problem z Uruchomieniem
mam ten sam problem, pomocy!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution