Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

seba1702 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.01.2011 14:17    #10581     Sufler - Porady do gry - Kupno stadionu
Rozumiem o co Ci chodzi, ale jeśli nawet by kupili to pojawia się problem taki, że o ile pamiętam to jeśli stadion może być rozbudowany do maksymalnej zadeklarowane w bazie wielkości to niezależnie czy będzie miał ten stadion miasto czy klub i tak go nie rozbuduje bo to oznacza, że jest brak miejsca na jego dalszą rozbudowę :-) to wiem z doświadczenia Leeds z poprzednich FMów jak grywałem.

Zapytam się jeszcze który masz sezon? Jaką masz pojemność stadionu i jaki masz procent zapełnienia stadionu?

Co do kupna jeszcze (ich ceny) to wszystko zależne od miejsc jakie ma dostępne, jaki kraj, liga itp :-) dużo zmiennych
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

Dagome Partyzant

07.01.2011 13:59    #10582     Sufler - Porady do gry - Kupno stadionu
[quote=seba1702]Dagome jest jeszcze jeden problemy czy w Leeds lub jego okolicach znajduje się odpowiedni stadion do kupna? Nie sądzę...

Więc bardziej prawdopodobne, że zarząd wybuduje nowy stadion niż coś kupić. Bo o ile pamiętam stadion Leeds można rozbudować chyba tylko do 50 000 miejsc.[/quote]

A pomyślałeś mistrzu o kupnie stadionu na którym teraz grają i którego nie mogą rozbudować bo nie jest ich własnością ?

seba1702 Młody aktywista

07.01.2011 13:41    #10583     Sufler - Porady do gry - Kupno stadionu
Dagome jest jeszcze jeden problemy czy w Leeds lub jego okolicach znajduje się odpowiedni stadion do kupna? Nie sądzę...

Więc bardziej prawdopodobne, że zarząd wybuduje nowy stadion niż coś kupić. Bo o ile pamiętam stadion Leeds można rozbudować chyba tylko do 50 000 miejsc.
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

KrzysztofR Młody aktywista

07.01.2011 13:07    #10584     Sufler - Porady do gry - Polityka patchy
Trzeba umieć korzystać i ustawić. :/
Korzystam ze steama od FM 09 i nigdy nie miałem żadnych problemów, wręcz go uwielbiam.

SiewcaZla Partyzant

Ok i ja mam problem. Crash to nie jest ale przez to gra calkowicie stracila sens. Często gra sie zawiesza. Albo na oknie startowym kiedy wyskakuje okienko przetwarzanie, jest odglos intensywniejszej pracy z komputera( coś w stylu zgrzytu). Po czymś takim nie dam rady nawet firefoxa odpalic bo pojawia sie przy myszce klepsydra, znika po chwili i nic sie nie uruchamia. Identyczne sytulacje mam podczas przestwarzania wynikow po kliknieciu kontynuuj albo przy zapisywaniu. Trace wtedy save i cala gra idzie do kosza;/
komp jest wystarczający:
Geforce 7600 gt 512 mb
i porces AMD athlon 4 Ghz oraz 2 gb ramu. Przy innych grach o wiekszych wymaganiach takie problemy nie wystepuja.

Szwajsi Partyzant

Witam

Mam ten sam problem i z niecierpliwością czekam na jakieś rozwiązanie.

Fishu6 Partyzant

06.01.2011 20:55    #10587     Sufler - Porady do gry - Problem z ustawieniem gwiazd.
Football Manager... uznawany za najbardziej realistyczny manager. Tak? Więc dlaczego w każdym zespole który prowadziłem, zawodnicy teoretycznie najlepsi rzadko są jednak gwiazdami? Obecnie prowadzę Barce, drugi sezon wszystko idzie jak po maśle tylko nie wiem co zrobić by piłkarze tacy jak Messi czy Iniesta grali tak, jak wskazują na to ich FM-owe, wysokie z resztą atrybuty. Oglądając mecz mam wrażenie, że tylko nazwiska wyróżniają zawodników, taki Messi chociażby... drybling, technika, błyskotliwość - wszystko na niebanalnym poziomie a jak oglądam eFMeowy mecz to ni chuu chuu. Przypuszczam, że mój błąd tkwi w ustawieniach indywidualnych więc prosił bym o jakieś rady...

Pozdro.

jordaneq Młody aktywista

[quote=bartibis]Witam wszystkich. Sprawa jest dosyć poważna. Nieważne jakim klubem zacznę po 5 min mu się nudzi i nawet nie zapisuje tej gry. Pomóżcie mi znaleźć klub w FM 2007 lub 2008, który przyciągnie mnie spowrotem na długie godziny przed monitor.[/quote]

Kolego, ja mam tak samo. Dlatego wybrałem lige... Somalii. Nie lubie uczyć się nazwisk na pamięć, nie lubie za dużo pracować. Tam mam mecz co miesiąc, nie ma za duzo roboty, w miedzyczasie mozesz zrobic drugiego managera w reprze Polski i prowadzić kadre na Euro 2012. Tylko problem polega na tym że mistrz Somalii nie gra w Afrykańskiej Lidze Mistrzów, dlatego polecam Erytree czy Benin.

Bakaland Partyzant

Witam.Mam FM 10 z Patchem 10.3.0.Pobrałem http://www.cmrev(...)v09.html wrzuciłem Tak jak było opisane pod Artykułem i nie działa mi to w FM.Zaczynałem grać od nowa,i też tych transferów niema na ten czas co wyszła Liga Polska.Wrzucałem także inne update i także nie działają.Nie wiem o co w tym chodzi.Pomuście.

Tome888 Partyzant

06.01.2011 17:21    #10590     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
Mam problem. Ściągnąłem edytora z http://www.cmrev(...)010.html
I daje wczytaj i tam jest lista z wersjami gry. Która z wymienionych tam wersji to jest podstawowa fm2010 z płytą?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.