Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

*Blue* Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Mam problem z gra fm 11. Gramy we 3 na jednym kompie i zazwyczaj gdy sa 3 mecze to w ostatni wyskakuje crash dump : FM 2011 v11.2.1.164501 (data).dmp. wie ktos co mozna by bylo z tym zrobic?

kabaruto Partyzant

08.01.2011 19:11    #10572     Sufler - Porady do gry - Stałe fragmenty gry
Chłopaki miałem to samo. Dzisiaj po prostu w opcjach WYŁĄCZYŁEM opcję kompresuj zapisane stany gry czy jakoś tak i problem zniknął. Zobaczcie jak u was jest. Odznaczcie to . Następnie zapiszcie grę już z odznaczoną tą opcją. Zmieńcie te stałe fragmenty uruchomcie gre ponownie i zobaczcie . U mnie pomogło.

lew77 Partyzant

08.01.2011 18:15    #10573     Sufler - Porady do gry - XML parsing error !
A jam mam taki problem że jak to skopiuję i wciskam Zastosuj to wyskakuje błąd ''Określona w polu Obiekt docelowy Football jest nieprawidłowa . Upewnij się , czy ścieżka i nazwa pliku są poprawne :(
PS.Niech mi ktoś pomoże
Widzew ole ,ole .xD

Bakerman Partyzant

08.01.2011 12:53    #10574     Sufler - Porady do gry - Pojawił się Wielki błąd
Ten problem z którym się borykam to memory leak. Tego błędu się nie da usunąć poprzez reinstall, dokupienie RAM, nawet zwolnienie miejsca na dysku, jest bowiem błąd w kodzie gry i do puki go nie naprawią programiści błąd pojawiać się będzie w każdej odsłonie, nawet znalazłem już informacje o tym błędzie w wersji 2011. Jeszcze nie próbowałem, ale format może jedynie by pomógł.
Także wielkie dzięki za udzielanie się i próbie pomocy przy tym.

seba1702 Młody aktywista

07.01.2011 23:19    #10575     Sufler - Porady do gry - FM 11 Problemy !!
Kolejny...

Nie po to wydałeś 130zł żeby przegrywać? O to Ci chodzi?

Fakt jest problem ze skutecznością w meczu z gorszymi rywalami, ale to nie powód by klnąć i nazywać to BUGIEM! Bug to jest błąd kodzie gry który uniemożliwia/utrudnia w znacznym stopniu grę. Bugiem nie jest problem ze skutecznością.

Zajmij się piłkarzami, taktyką, mieszaj, kombinuj, porozmawiaj, zajmij się ustawieniami indywidualnymi, popracuj, a swoje wyniki będziesz miał. Praca popłaca i zaczniesz zbierać żniwa swojej pracy.

Ja nie wiem czy jako jedyny nie mam problemów z najnowszą łatką? Ja nawet się cieszę, że gra zmusza do większego wytężenia mojej mózgownicy by popracować nad skutecznością i mi się udaje. Wg. mnie łatka poprzednia tak ułatwiła grę, że było aż za łatwo.

Jeśli nie podoba Ci się to wygraj swojego FM-a :-)... Wgraj na nowo i spatchuj tylko do poprzedniej łatki :-)
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

chomik1948 Partyzant

Witam gram na dodatku "RTC’s English National League" (10 lig Angielskich) przeniosłem Oxford United do ligi ostatniej i pojawił się pewien problem otóż Manchester United gra w 2 ligach Premier League i Ridgeons Premier oraz w jakimś pucharze dla zespołów z lig niższych zaczęło się to dopiero w drugim sezonie Manchester City oraz Arsenal też grają w jakimś Polymac Cup ktoś gra na tym dodatku i ma taki problem? Dogram ten sezon do końca jak sytuacja się nie zmieni to nie ma sensu grać czegoś takiego.

barti9516 Partyzant

07.01.2011 22:38    #10577     Sufler - Porady do gry - FM 11 Problemy !!
Witam
Otoz mam problemy z nowym Fm 11 :
po pierwsze skutecznosc na latce najnowszej mam z 10 sytuacji sam na sam i zero bramek moj rywal natomiast 2 sytuacje i ma 2 bramki co jest ?
po drugie przegram lub zremisuje mecz i juz nie wygram przez 10 kolejek
Wiem ze sie rozpisalem ale nie poto wydalem 130 zl zebym caly czas mial jakies bugi.

Yerdek Partyzant

07.01.2011 16:48    #10578     Sufler - Porady do gry - Polityka patchy
Również odradzam instalowanie patcha 11.2.1. Dużo większa frajda z gry jest na 11.1.1 gdzie napastnicy nie maja problemów z trafieniem w światło bramki...

iti@ Partyzant

problem jest taki:
w ekranie meczowym, w widoku 3D nie ma siatek (przy bramkach).

od siebie dodam:
directX - zaktualizowany,
zainstalowany najnowszy sterownik karty graficznej,
symulowałem wszystkie możliwe zmiany w ustawieniach graficznych dla gry (jakość grafiki) od najsłabszych... i nic!

siatek dalej nie widzę! co mnie frustruje.
gra była aktualizowana wszystkimi dostępnymi patchami.

reinstalowałem grę, a że mój save nie chciał się załadować na surowej grze, wpompowałem w niego po raz kolejny patche - i bez rezultatu.

ktoś miał podobne doświadczenia i problemy???
czekam na info.

iti@ Partyzant

problem jest taki:
w ekranie meczowym, w widoku 3D nie ma siatek (przy bramkach).

od siebie dodam:
directX - zaktualizowany,
zainstalowany najnowszy sterownik karty graficznej,
symulowałem wszystkie możliwe zmiany w ustawieniach graficznych dla gry (jakość grafiki) od najsłabszych... i nic!

siatek dalej nie widzę! co mnie frustruje.
gra była aktualizowana wszystkimi dostępnymi patchami.

reinstalowałem grę, a że mój save nie chciał się załadować na surowej grze, wpompowałem w niego po raz kolejny patche - i bez rezultatu.

ktoś miał podobne doświadczenia i problemy???
czekam na info.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution