Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Długo tu nie pisałem, ale po prostu próbowałem rożnych działań... Niestety nic nie podziałało:/, więc ponawiam pytanie i proszę o możliwe rozwiązania mojego problemu.
Darkness... for me is where I shine

Apollon Partyzant

kawa1993, polecam Cesara Azpilicute z OM, prawy obrońca powinien się sprawdzić. ŚO, Otamendi lub Galeano, ten 1 z porto ale mogą być problemy ze ściągnięciem tego zawodnika a 2 to młody i perspektywiczny zawodnik, po paru latach pierwsze skrzypce ;) na lewą może Vargas ?

Adamix Partyzant

15.01.2011 18:15    #10543     Sufler - Porady do gry - Problem z kontraktem
Na prawdę nie wiem co się stało, kończy mi się sezon drugi sezon mojej dominacji Lechem i nie mam pojęcia czemu 30 czerwca odchodzę z klubu. Znaczy się to wiem, kończy mi się kontrakt, ale w kwietniu Kadzinski dał mi nową umowę, którą chyba zaakceptowałem, ale nie jestem pewny, może przypadkiem zrobiłem "zerwij". Jednak w to raczej nie wierzę, a z tego co mi się kojarzy w międzyczasie była informacja, że Kadzinski się cieszy że zostaję. A tu taki klops, i składam propozycję ponownie, ale kurde piszę, że nie jestem zainteresowany. Co radzicie zrobić?

Slayer Warszawa Partyzant

15.01.2011 14:37    #10544     Sufler - Porady do gry - Problem z terminarzem
Jednak nie rozwiązane, na górze tam gdzie jest kalendarz mam ikonki klubów, z którymi gram, a w terminarzu doopa, nic nie ma. ;/

jordaneq Młody aktywista

15.01.2011 13:57    #10545     Sufler - Porady do gry - Czy da się zdobyć rywala ?
kolego, po co zakładasz nowy temat skoro można wyszukać, nawet jest jeden w którym się odzywałeś:
http://www.cmrev(...)ale.html

Jeśli chodzi o moje doświadczenia to nie zdobyłem nigdy rywala mimo że walczyłem praktycznie co rok z konkretną drużyną której nazwy teraz nie pamietam. I chociaż kłóciłem się z menedzerami to nie mialem nigdy oficjalnie tego wpisanego w "Informacje". Więc wydaje mi się że nic na to nie poradzisz, prócz edytora.

kilerFCB Partyzant

14.01.2011 21:03    #10546     Sufler - Porady do gry - prosby do zarzadu
Witam, mam dosc nietypowy problem. Mam okreslony limit na trenerow, fizjoterapeurow, skautow itd. Za kazdym razem gdy skladam prosbe o zwiekszenie sztabu, zarzad sie zgadza. Jednak tak czy siak nie moge wiecej ludzi przyjac.. nie moge zakontraktowac nikogo poniewaz zawsze transfer jest anulowany poniewaz zarzad uwaza ze kolejny trener/skaut itd nie jest w druzynie potrzebny... To jakis absurd :/

jimmy24 Partyzant

Mam taki problem... Mam oryginalnego managera, za pierwszym razem jak instalowałem było w porządku, za drugim razem po formacie dysku nie mogłem go zarejstrowac, ale ktoś mi poradził żeby sciągnać patche więc tak zrobiłem, zainstalowałem patcha i działało. Ostatnio znowu musiałem robić formata. Ściagnąłem patche (bo jak zwykle problem z rejestracją) i teraz nawet to nie pomaga. Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuję.

golex Partyzant

Nie chce zakładać nowego tematu to napiszę tu...

Mam problem, a mianowicie kupiłem świetnego napastnika z Dinama Zagrzeb do mojej Wisły za 3,7 mln€, ale nie mogę zarejestrować go do baraży o fazę grupową LM... Wiem, że Dinamo brało udział w eliminacjach do fazy grupowej, ale odpadło w 2 rundzie... Czy istnieje szansa, że w tym sezonie na jakiś mecz LM go jeszcze zgłoszę, czy nie? Kapnąłem się, że grał już w LM jak musiałem zgłosić skład do baraży...

100nx Partyzant

14.01.2011 13:40    #10549     Sufler - Porady do gry - Problem z save i łatką 11.2.1
Mimo zainstalowania łatki 11.2.1 nadal nie mogę wczytać gry. mam pytanie czy muszę rozpoczynać grę od początku? i moje drugie pytanie dlaczego przy tworzeniu nowej gry nie mam na liście baz danych uaktualnienia 11.2.1? mam tylko domyślne (11.0.0) oraz 11.2.0
dziękuje z góry za pomoc :D

Het-Kacper Partyzant

No to mój problem wygląda tak: wczytuję sobie sejwa i po kliknięciu kontynuuj wyskakuje crash, reinstalka nie pomaga.. czy da się jakoś to obejść? a dodam jeszcze, że urlop nic nie daje.

Jest gorzej niż myślałem, na 3 kompach zawsze jest to samo.. czyli tę grę mogę już wyrzucić do kosza? nic nie da się wskórać? i jeśli można to proszę o szybką pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution