// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.10.2017 o godz. 12:09
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.10.2017 o godz. 12:09
"kmaci3k" napisał:
Nie posiadam bety bo zamówiłem wersję pudełkową, dlatego czy ktoś mógłby rzucic okiem czu Hutnik Nowa Huta zmienił nazwę na Hutnik Kraków (4 liga Kraków zachód) ? (Nazwa Hutnik Nowa Huta była wykorzystywana jeszcze na wiosnę sezonu 2016/2017. Aktualnie Hutnik występuje pod nazwą Hutnik Kraków).
"Zecevic" napisał:
Czy zawodnicy, którzy przyszli do naszej ligi w ostatnim okienku są już poprawieni? Jak wiemy ligi np.: słoweńska czy słowacka są przepakowane i piłkarze typu Miković w zasadzie mogliby grać w reprezentacji Polski. Też np Kolar czy Balanyuk. Stąd moje pytanie, czy mieliście już możliwość ich edycji?
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.10.2017 o godz. 12:18
"bartt" napisał:
W Widzewie brakuje kilku osób w sztabie szkoleniowym:
Marcin Broniszewski - asystent trenera
Jakub Grzeszczakowski - II trener
Zbigniew Małkowski - trener bramkarzy
Zdzisław Kapka - główny scout
Tomasz Łapiński - dyrektor ds. sportowych
Marcin Kaczorowski - masażysta (był w poprzednich wersjach FM)
No i przydał by się "hojny sponsor" bo Smuda zarabia oficjalnie 60 tyś zł/miesiąc![]()
W zarządzie brakuje także tych Panów, co 2/3 było jakiś czas temu w zarządzie PBB ;-)
Przemysław Klementowski - prezes zarządu
Michał Sapota - wiceprezes zarządu
Jarosław Matusiak - wiceprezes zarządu
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.10.2017 o godz. 12:17
"Gietz" napisał:
"Zecevic" napisał:
Czy zawodnicy, którzy przyszli do naszej ligi w ostatnim okienku są już poprawieni? Jak wiemy ligi np.: słoweńska czy słowacka są przepakowane i piłkarze typu Miković w zasadzie mogliby grać w reprezentacji Polski. Też np Kolar czy Balanyuk. Stąd moje pytanie, czy mieliście już możliwość ich edycji?
Mieliśmy możliwość i z niej nie skorzystaliśmy - ani Ty, ani ja nie znamy żadnego z tych zawodników na razie na tyle żeby mieszać w jego profilu.
Kolar ma 27. CA wśród napastników w lidze, Balanyuk jest uznawany za duży talent na Ukrainie, to nie jest zawodnik z przypadku, także też cięcie ich w okresie adaptacji do nowego kraju, nowego zespołu byłoby - moim zdaniem - błędem.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.10.2017 o godz. 12:52
"Zecevic" napisał:
Czyli bite pół roku obserwacji jak np w przypadku Mikovicia to za mało by móc stwierdzić, że nie jest on zawodnikiem na 1 skład Legii Warszawa?
"Zecevic" napisał:
A Carlitos? Nie da się stwierdzić, że NIE JEST to zawodnik o wiele za słaby na ekstraklasę? Myślę, że się da.
"Zecevic" napisał:
Duże talenty grają w seniorskich reprezentacjach (Zinchenko), Balanyuk strzelił 4 gole w jednym z najgorszych zespołów ligi ukraińskiej (Co z tego, że klub znany, skoro się rozpadł). CA to nie wszystko kolego, ale aż strach pomyśleć kto tam tak tego Kolara przegania.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.10.2017 o godz. 13:07
1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
![]() |
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
![]() |
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
![]() |
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
![]() |
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
![]() |
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
![]() |
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
Urodziny obchodzą dziś:
Najnowsze posty