Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.03.2007 11:46    #9001     Sufler - Porady do gry - Problem
Wchodzisz w edytor --> File --> Load database (wybierasz baze danych) --> ok. Po załadowaniu wpisujesz nazwisko pilkarza (np. Błaszczykowski) --> klikasz dwa razy myszką --> wybierasz Contact --> wchodzisz w Future Transfer --> wybierasz klub (np. Borussia) --> ustalasz datę i zapisujesz.

Proletariat

1. Jaki trzeba mieć patch, aby Magdoń, Kokoszka, Łobodziński mieli występy w reprezentacji Polski?
2. Czemu w I sezonie (Groclin) nie moge zatrudnić żadnego scouta np. z Brazylii? nie chce przejść.
3. Mam ustawione, że sam dokonuję podpisywania kontraktu, a mimo to pojawia mi się, że jakiś koleś podpisze kontrakt jak skonczy 17 lat.
4. Opłaca się zrobić takie coś. Np. zaproponowałem sparing Interowi i on się zgodził. Ale opłaca się, że zarobię 260 tyś. euro, a im dam 180? (za darmo nie chcę grać)
5. Czemu żaden klub nie jedzie na zgrupowania? W realu każdy polski klub jedzie zimą gdzieś. (Hiszpania, Turcja, Cypr...)
6. Czemu poznikali niektórzy piłkarze z FM'a 2006? Np. nie mam Dmitry Rekisha.
7. Czemu gdy chcę coś zmienić w edytorze (uaktualnić co nieco) to po prostu on mi nie wchodzi. Ładuje się strasznie długo, że aż sobie odpuszczam.
8. Czy to coś strasznego jakby sie powiększyło Orange Ekstraklasę do 20 drużyn? ;-).
9. Jak można zarobić dobrze kasę nie sprzedając połowy składu?
10. Czemu jest tak dziwnie, że Legia kiedyś miała budżet 10 mln złotych, a w grze ma ok. pięciu.

CHCĘ PRZEPROSIĆ ZARZĄD ZA TO CO ZROBIŁEM NICKAMI:(RICHIEADDAMS, TOMCIU123 ITP.) PROSZĘ O PRZEBACZENIE I JAK MOŻECIE WYKASUJCIE TAMTE KONTA. TO JUŻ SIĘ NIE POWTÓRZY NAPRAWDĘ. PROSZĘ O OSTATNIĄ SZANSĘ, A NAPEWNO NIC TAKIEGO NIE BĘDZIE MIAŁO MIEJSCA.

Dziękuje za odpowiedź.

Zagłębiaczek Partyzant

08.03.2007 23:30    #9003     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ah :D zgadzam sie calkowicie z AveCraxa :P ja wlasnie wygralem Puchar UEFA Wisla Plock :D Puchar Polski troszke wczesniej tez drugi raz z rzedu trafil w moje rece... jeszcze tylko do kompetu brakuje mi mistrzostwa Polski ale mysle ze nie bedzie z tym problemu :D zalaczam zdjecie z finalowego meczu UEFA :D ah coto byl za mecz :D dawno sie tak nie denerwowalem :D i to jeszcze przed gra xD

a teraz panowie co mi radzicie? prowadzic dalej czyli do konca mojego kontraktu (2015) Wisle Plock czy zrobic tak jak moi czolowi zawodnicy (Czaplinski---->Juventus, Zelaya---->R. Zaragoza, Nowacki---->Club Brugge, Chaurant---->Valladolid, Lysenko---->Sochaux) skonczyc przygode z ta druzyna i przejsc do jakiegos innego klubu? Bo mam jakos takos mieszane uczucia :) z gory dzieki za rade :) pozdro dla wszystkich :D

martin Przodownik pracy

08.03.2007 19:55    #9004     Sufler - Porady do gry - Zachwianie druzyny
czasem ma to wpływ a czasem nie. nawet jak piłkarz jest lubiany to może to nie zaszkodzić drużynie

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

08.03.2007 17:45    #9005     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
filia w pogoni moze byc apap czyli akademia pilkarska antoniego ptaka.tam szkoleni sa brazylijczycy ktorzy w przyszlosci jesli beda wystarczajaco dobrzy to zasila klub.i podczas pobytu w brazylii sa tam rozgrywane sparingi miedzy oboma drozynami.apap trenuje byly trener pogoni bohumil panik

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.03.2007 19:52    #9006     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
A więc, aby było po kolei, łatwiej wam udzielić mi pomocy, napiszcie:
-budżety klubów OE
-partnerstwo klubów jakie znacie, typu Widzew - KKS Koluszki (KKS- filia)
-nowe rzeczy w edytorze, które wprowadziła łatka
Narazie tyle, potem może coś dopisze

07.03.2007 18:27    #9007     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
wole aby były związki klubów, które są w FMie, bo tylko dwa kluby nowe zrobie z mojego mmiasta i na zamówienie kumpla (KKS Koluszki i Włókniarz Pabianice)

kyczy7 Przodownik pracy

07.03.2007 11:43    #9008     Sufler - Porady do gry - Kariera skonczona panie trenerze!
u mnie kariere skończył nasz "Leoś" i teraz bede miał szanse na zostanie noewym szkoleniowcem rep.polski ... mam nadzieje

07.03.2007 10:01    #9009     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
najlepiej jakbyście partnerstwo pisali tak, np.:
Widzew (patron) ---> KKS Koluszki (filia)
znaczy, że Widzew jest klubem patronackim dla KKSu

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

06.03.2007 20:16    #9010     Sufler - Porady do gry - Kariera skonczona panie trenerze!
ja miałem 60 lat ale nadal nie było nic o zakończeniu kariery, z jednej strony byłoby to realistyczne że my też kończymy karierę, a z drugiej strony szkoda byłoby kariery kilkunastosezonowej i nagle gra kończy się niezależnie od nas:(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution