1. Jaki trzeba mieć patch, aby Magdoń, Kokoszka, Łobodziński mieli występy w reprezentacji Polski?
2. Czemu w I sezonie (Groclin) nie moge zatrudnić żadnego scouta np. z Brazylii? nie chce przejść.
3. Mam ustawione, że sam dokonuję podpisywania kontraktu, a mimo to pojawia mi się, że jakiś koleś podpisze kontrakt jak skonczy 17 lat.
4. Opłaca się zrobić takie coś. Np. zaproponowałem sparing Interowi i on się zgodził. Ale opłaca się, że zarobię 260 tyś. euro, a im dam 180? (za darmo nie chcę grać)
5. Czemu żaden klub nie jedzie na zgrupowania? W realu każdy polski klub jedzie zimą gdzieś. (Hiszpania, Turcja, Cypr...)
6. Czemu poznikali niektórzy piłkarze z FM'a 2006? Np. nie mam Dmitry Rekisha.
7. Czemu gdy chcę coś zmienić w edytorze (uaktualnić co nieco) to po prostu on mi nie wchodzi. Ładuje się strasznie długo, że aż sobie odpuszczam.
8. Czy to coś strasznego jakby sie powiększyło Orange Ekstraklasę do 20 drużyn? ;-).
9. Jak można zarobić dobrze kasę nie sprzedając połowy składu?
10. Czemu jest tak dziwnie, że Legia kiedyś miała budżet 10 mln złotych, a w grze ma ok. pięciu.
CHCĘ PRZEPROSIĆ ZARZĄD ZA TO CO ZROBIŁEM NICKAMI

RICHIEADDAMS, TOMCIU123 ITP.) PROSZĘ O PRZEBACZENIE I JAK MOŻECIE WYKASUJCIE TAMTE KONTA. TO JUŻ SIĘ NIE POWTÓRZY NAPRAWDĘ. PROSZĘ O OSTATNIĄ SZANSĘ, A NAPEWNO NIC TAKIEGO NIE BĘDZIE MIAŁO MIEJSCA.
Dziękuje za odpowiedź.
Najnowsze posty