Kilka pytań i prośba do zarządu.

supertaktyk Proletariat

0
09.03.2007, 22:35    Pytanie
1. Jaki trzeba mieć patch, aby Magdoń, Kokoszka, Łobodziński mieli występy w reprezentacji Polski?
2. Czemu w I sezonie (Groclin) nie moge zatrudnić żadnego scouta np. z Brazylii? nie chce przejść.
3. Mam ustawione, że sam dokonuję podpisywania kontraktu, a mimo to pojawia mi się, że jakiś koleś podpisze kontrakt jak skonczy 17 lat.
4. Opłaca się zrobić takie coś. Np. zaproponowałem sparing Interowi i on się zgodził. Ale opłaca się, że zarobię 260 tyś. euro, a im dam 180? (za darmo nie chcę grać)
5. Czemu żaden klub nie jedzie na zgrupowania? W realu każdy polski klub jedzie zimą gdzieś. (Hiszpania, Turcja, Cypr...)
6. Czemu poznikali niektórzy piłkarze z FM'a 2006? Np. nie mam Dmitry Rekisha.
7. Czemu gdy chcę coś zmienić w edytorze (uaktualnić co nieco) to po prostu on mi nie wchodzi. Ładuje się strasznie długo, że aż sobie odpuszczam.
8. Czy to coś strasznego jakby sie powiększyło Orange Ekstraklasę do 20 drużyn? ;-).
9. Jak można zarobić dobrze kasę nie sprzedając połowy składu?
10. Czemu jest tak dziwnie, że Legia kiedyś miała budżet 10 mln złotych, a w grze ma ok. pięciu.

CHCĘ PRZEPROSIĆ ZARZĄD ZA TO CO ZROBIŁEM NICKAMI:(RICHIEADDAMS, TOMCIU123 ITP.) PROSZĘ O PRZEBACZENIE I JAK MOŻECIE WYKASUJCIE TAMTE KONTA. TO JUŻ SIĘ NIE POWTÓRZY NAPRAWDĘ. PROSZĘ O OSTATNIĄ SZANSĘ, A NAPEWNO NIC TAKIEGO NIE BĘDZIE MIAŁO MIEJSCA.

Dziękuje za odpowiedź.

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.03.2007 22:40    #1
1.7.02 ale nie jestem pewien
2.masz za małą reputację
3.nie rozumiem
4.opłaca się
5.też mnie to wkurza
6. może nie masz odpowiedniej bazy bądz piłkarzy z belarusy :)
7.masz za słaby komp
8.nie da się chyba że byś wprowadził kilka teamów z 2 ligi
9.sprzedać 1 za sporą kasę
10. nie interesuje mnie to

nie ma zmiłuj klon to klon

Post pomocny

hoody Przodownik pracy

0
09.03.2007 22:43    #2
Heh rozbawiło mnie to... 1. Takiego patcha jeszcze nie ma... Chyba że jakaś łatka nowa wyjdzie ale nie sądze by było to uwzględnione 4. Opłaca sie. Gdy rozegrasz kilka takich spotkań to mozesz sobie nieźle dorobić 3. Do praktycznie kazdego polskiego klubu nie chcą przechodzić scouci z Ameryki płd. jak i z Europy Zachodniej. 5. Też mnie to zastanawia... 6. A na jakiej bazie danych grasz? Ściągnij sobie z neta ogromną to może będzie! 7. Były już takie tematy. 8. Nie za bardzo rozumiem w czym problem! 9. Organizując sparingi z dobrymi klubami i wygrywając na arenie międzynarodowej jak i w rodzimej lidze!

Post pomocny

hoody Przodownik pracy

0
09.03.2007 22:45    #3
Michałka daruj sobie takie teksty "nie ma zmiłuj klon to klon"! Jakby nie było decyzja nie nalezy do ciebie a poza tym po co zaczynać jakieś kłótnie bo takie teksty prowadzą tylko do nich!

Post pomocny

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.03.2007 22:49    #4
ja nic takiego nie mówię
ale za konta klony wszyscy dostawali bana

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution