Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
26.03.2007 22:07    #8911     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
Skoro wam to przeszkadza - omijajcie ten temat. Admini nam ogromnie pomogli nie usuwając tego tematu... Spróbujemy się zrewanżować dobrym update'm.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
26.03.2007 20:38    #8912     Sufler - Porady do gry - Draft
Draft to porzadna rzecz naprwde mozna trafic na prawdziwe rozdzynki. Szkoda ze nie ma czegos takiego w lidze polskiej

corey123 Partyzant

26.03.2007 15:24    #8913     Sufler - Porady do gry - Jak mam zapisać sobie screeny??
gówniarzu ty zamiast się za gre brać to do szkoły szybciutko:) Założę się ze jestes zjedzonym dzieciakiem, który całe dnie spędza z grami, a jest totalnym lamerem:D wybaczcie panowie admini, no ale to juz przechodzi samo siebie:D aha Print screen to taki przycisk na klawiaturze standardowo 14-sty od lewej:D

sm1leY Młody aktywista

26.03.2007 13:21    #8914     Sufler - Porady do gry - Update po zimowym oknie...
Jezeli jestes jakos bardzo zdesperowany to sam zrob taka baze , wystarzcy pogrzebac troche w edytorze...
To ze 7.0.2 wiecej psuje niz naprawie po czesci moge sie zgodzic ale sa to raczej takie bledy zbytnio nie przeszkadzajace w graniu. Wybor nalezy do ciebie... ;D
Moglby mi ktos zdjac juz status reakcjonisty ? ;/

kurak69 Przodownik pracy

26.03.2007 10:29    #8915     Sufler - Porady do gry - zindywidualizowany trening...
@wojciak tak bylo 15 lat temu. Widze ze albo nie masz dostepu do fachowej literatury albo nie specjalnie masz pojecie o czym piszesz.

a Teraz dla Ciebie żebyś mógł nadrobić zaległości:

dr inż.Jan Kosendiak - "Wytrzymałość tlenowa i beztlenowa w piłce nożnej" AWF Wrocław - Zakład Motoryczności Gracza, Wrocław, 2002

dr Admam Staszkiewicz - "Zamiana progu przemian beztlenowych i czasu reakcji różnicowej podczas wysiłków o różnej charakterystyce pracy mięśniowej", Akademia Wychowania Fizycznego w Katowicach; Wydział Wychowania Fizycznego, 2000

prof. dr hab. Jan Chmura - "Dynamika zmian reakcji fizjologicznych i sprawności psychomotorycznej pod wpływem wysiłków fizycznych", Akademia Wychowania Fizycznego im. Eugeniusza Piaseckiego w Poznaniu; Wydział Wychowania Fizycznego, 1995

prof dr hab. Jan Chmura - "Szybkość w Piłce Nożnej", AWF Wrocław - Zakład Motoryczności Gracza, Wrocław, 2005

dr Sozański H. "Zróżnicowanie rozwoju sportowego młodocianych zawodników w zależności od rodzaju treningu", Seria : Z warsztatów badawczych. AWF Warszawa 1995

wrobel86zzyzx Młody aktywista

26.03.2007 09:32    #8916     Sufler - Porady do gry - Update po zimowym oknie...
Mam prosbe: moze ktos podac link do naprawde dobrego update uwzgledniajacego zimowe okno transferowe? bo nie chce instalowac latki 702 bo wiecej szkodzi niz naprawia wiec chce grac na 701 fix ale chcialbym miec uaktualniona baze danych na koniec zimowego okna! pomocy! pozdrawiam

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

25.03.2007 21:38    #8917     Sufler - Porady do gry - ciekawe pytania
1.czesto tak jest.spojrz nawet na nasza lige.legia wygrala bez wiekszego problemu by sezon pozniej grac o srodek tabeli.moze byc tak ze za duzo zmian wprowadzilas.jesli chcesz kogos kupic do pierwszego skladu to kupuj gora 3 pilkarzy na sezon.
2.moze.moze byc nawet duzo lepszy.
3.chyba nie.ale jesli tak to tylko troszke.jesli masz szybki komp to nawet jesli spowalniaja to nie zauwazysz roznicy.
4.nowe napewno moga sie pojawic a stare raczej nie znikaja.legend sie nie zapomina.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

25.03.2007 21:25    #8918     Sufler - Porady do gry - koszulki slask 3d
moze sciagnales uszkodzona wersje.sciagnij z innej strony.powinno dzialac.

dscorp Partyzant

25.03.2007 12:52    #8919     Sufler - Porady do gry - "Nowe stare" logo Lecha...
Hej! Mi to pewnie bardziej przeszkadza jako, że jestem dumnym i wiernym kibicem Kolejorza a także rodowitym Poznaniakiem; natomiast myślę, iż wielu estetów zwróciło również na to uwagę. Zmienił się herb Lecha i przez co Logopack polskiej ligi zamieszczony u was jest nieaktualny. Czy jest jakiś sposób by herb Lecha był taki jaki jest w rzeczywistosci? Czy może już ktoś się tym zajął a ja o tym nie wiem? pozDrawiam

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

25.03.2007 11:27    #8920     Sufler - Porady do gry - zindywidualizowany trening...
Ja ustawiam trening dla każdej pozycji z osobna [Obrońca boczny, itd.], a nie dla każdego gracza z osobna. Umiejętności rosną lepiej, niż na ogólnym, tylko szkoda, że np. u napastnika czy skrzydłowego krycie, odbiór, itp. szybko maleją. I wkurza mnie jeszcze, że jak się przenosi np. młodzików do seniorów na 1-2 mecze to trzeba ich przydzielać do treningu na nowo. SI powinno zrobić tak, że przy ustawianiu treningu ogólnego trzeba ciągle cofać suwak umiejętności bramkarskie [bo po co zawodnikowi z pola taki trening]. P:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution