Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

wojciech1505 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.05.2007 12:03    #8721     Sufler - Porady do gry - Nowy Stadion
Mam pytanie w kwestii stadionów , nie chciałem zakładać nowego postu.

Wiadomo że w rzeczywistości w mieście 60 tys. mieszkańców nie buduje się stadionów na 30 000 miejsc a jak jest to w FM ?

sm1leY Młody aktywista

rafiraf , z biegiem czasu sejw tak bardzo nie przybiera na wadze, do tego gdybys to gowno SPAKOWAL było by ponad połowę mniej... a wiec cos ponad 100 mb ;O a tak żeś zrezygnowal i zaczal na sredniej bazie danych, eh szkoda

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
03.05.2007 01:34    #8723     Sufler - Porady do gry - Gra
tym bardziej, ze wydawca ZA DARMO wymienia uszkodzone nośniki nawet jak ci go pies zje... :)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

02.05.2007 17:39    #8724     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność piłkarzy.
No właśnie napisałeś, że było wspanial i wygrywałeś, więc moż za dużo sparingów i za często rozegrałeś? Do Premiership nie ma co graczy przemęczać w okresie przygotowawczym. Więc zadyszka jest możliwa, mimo tego, iż to dopiero drugi mecz ligowy. P:)

Mattii Przodownik pracy

02.05.2007 13:51    #8725     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja Brazylii-Bug??
Miałem podobną sytuację prowadząc Ghanę,otóż nawet "fachowcy"z Polski nie chcieli pracować dla prowadzonej przeze mnie repry.Wystarczy zatrudnić kolesi z danego kraju albo poprzez wyszukiwanie w wyszukiwarce sztabu szkoleniowego z danego kraju lub przeglądanie klubuów brazyljiskich,a dokładnie ich sztabów.

delphi6 Partyzant

02.05.2007 13:19    #8726     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja Brazylii-Bug??
Poszczęściło mi się i udało mi się zostać selekcjonerem repry Brazylii. Niestety moje szczęście szybko zniknęło, po tym jak się okazało, że nie mogę nikogo zatrudnić do sztabu szkoleniowego :( próbowałem zatrudnić ludzi z różna reputacją, różnych specjalistów niestety nikt nie przyjął zaproponowanego stanowiska :( nie mam nawet asystenta i dochodzi do tego, że muszę prowadzić nawet repry U-19, U-21 i U-23 :( zaczyna mnie to już nużyć i zastanawiam się czy nie opuścić repry. We wcześniejszych prowadzonych przeze mnie reprezentacjach taki problem nie występował. Czy wię ktoś moze co należy w tym wypadku zrobić?? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam :)

AandrzejJ Partyzant

Mialeś fajny pomysł. Nic takeigo wcześniej chyba nie było, a szkoda.

AandrzejJ Partyzant

02.05.2007 11:54    #8728     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność piłkarzy.
Zadyszka? Po drugim meczu ligowym? A morale mam znakomite u każdego piłkarza.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

02.05.2007 11:50    #8729     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność piłkarzy.
Przeprowadzaj rotację w składzie, bo wygląda na to, że Twój zespół dopadła zadyszka. Na mecze pucharowe wystawiaj rezerwowych. kluczowi gracze nieco odpoczną i zaczną grac lepiej. A co do koncentracji to możliwe, że Twoi obrońcy mają niską koncentrację, złe samopoczucie. P:)

daroo Partyzant

02.05.2007 11:44    #8730     Sufler - Porady do gry - Wysokie pensje
Musisz się zastanowić, czy po prostu nie szkoda Ci tej kasy. Czy z takimi zarobkami nie zatrudnisz kogoś lepszego, czy dwóch tańszych zawodników. Ale pamiętaj, że to już 4 sezon i wydatki muszą sie zwiększać.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution