Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Krystian88 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.09.2007 19:59    #8151     Sufler - Porady do gry - kasa kasa kasa!
Nie denerwujcie się, takie teksty to raczej porównanie do stereotypowego rolnika po trzech klasach podstawówki, a nie do obecnych mieszkańców wsi. Myślę, że nikt nie chciał tu nikogo obrazić.

ag-25 Partyzant

Podzielę się i ja moimi "przygodami" z crash dump' sami, miałem takowe problemy na czystej wersji 7.0.0 grając Celtic' iem jakoś tak na początku wchodził błąd i zrezygnowałem.

Gram Mansfield Town (3 sezon) i dziś po raz pierwszy od długiego czasu pojawił się znów crash podczas meczu ligowego w Shrewsbury (wygrywałem do 82 min 3:1 grając od 2 min 2 "10";) przed włączeniem gry bawiłem się trochę w face packach, a kilka dni wcześniej zmieniłem w FMM Paula Holland' a na ulubieńca klubu, bo takim w rzeczywistości jest, a nie był uwzględniony w grze. To takie z mojej strony wskazówki.

Dodam tylko, że niczego nie usuwałem, mam folder crash dump' s, a w nim od początku trzy pliki z Celticu i ten dzisiejszy, włączyłem ponownie grę na próbę rozegrałem tak dla sprawdzenia na szybko mecz i gra chodziła dalej normalnie oby tak dalej było, bo szkoda mi 10 dni poświęconych na tą grę, a stworzyłem już ciekawą ekipę :)

polecam gracza o nazwisku Jiri Kowalik :)

Krystian88 Młody aktywista

10.09.2007 19:29    #8153     Sufler - Porady do gry - kasa kasa kasa!
to się nazywa wariactwo, tak mówi się na dys... w mojej szkole
Pozdrawiam!

eMiKa Młody aktywista

09.09.2007 23:02    #8154     Sufler - Porady do gry - Psychika
Vigo,tylko jest taki myk,ze w wiekszych klubach takich jak Arsenal juniorzy od samego poczatku maja wyzsze atrybuty psychiczne niz przecietny junior np.z Belchatowa...i wlasnie to jest dziwne:) Moze wplyw na to ma poziom szkolki mlodziezowej,badz tez bazy treningowej,nie wspominajac juz o poziomie trenerow i innych pracownikow odpowiedzialnych za rozwoj pilkarzy w klubie...
Ale masz racje doswiadczenie meczowe to podstawa.Pozdrawiam
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
[quote]Rem-8 to, że 99% to piraci nie ma znaczenia. Bo to nie w porządku, że przez 99% osób ten 1% ma cierpieć. Ten 1% jest czysty i nie łamie prawa. To nie KOMUNA GDZIE WSZYSTKO MA BYĆ RÓWNE i za kradzież czegoś przez sąsiada dostanę pałą po głowie. I ja nie odpowiadam za piratów to sprawa organów ścigania i Wasza aby ich wykopać z tej strony.[/quote]
Przykro mi, ale jeśli na 100 osób które mnie poprosi o spolszczenie, tylko jedna będzie faktycznie chciała je bo kupiła mołdawską wersję i nic nie rozumie, to wolę jej odmówić niż wspomóc 99 piratów. Odpowiedzialność zbiorowa. Wszyscy cierpimy przez piratów (3 liga polska) i tak to już działa, nic nie poradzę.
[quote]Co macie do powiedzenia w związku z użyczeniem licencjii (której nie macie) do klubów katarskich i maltańskich.[/quote]
Jak dla mnie jest to dokładnie to samo jak z fakiem, facepackami i logopackami, zapraszam na stronę 8 gdzie pisałem o tych sprawach.
[quote]polscy norwegowie i brytyjczycy kupujacy tam bo tam jest taniej :))[/quote]
Pozwól, że powiem Ci coś o tym ile FM kosztuje w Norwegii, gdyż właśnie tam mieszkam - 200zł, taniej nie kupisz :>
A u Angolów to przypadkiem FM nie kosztuje 20 funtów? To by wychodziło 120zł, więc też drożej :P Ale to nie ma znaczenia, bo w Norwegii i Anglii zarobki są kompletnie inne niż w Polsce. Co oczywiście nie usprawiedliwa kradzieży.
myspace.com/marneszanse

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
09.09.2007 20:01    #8156     Sufler - Porady do gry - hits and tips by m.vaughan 07
kyczy7 o nie dostaniemy punktów! kurde jak szkoda...hehe
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

kyczy7 Przodownik pracy

09.09.2007 19:11    #8157     Sufler - Porady do gry - hits and tips by m.vaughan 07
osobiscie jestem tu troche dłuzej niz 9pucek x) - i jestem tego samego zdania :) przeczytajcie regulamin x) jest tam mowa o taktykach. Wiec panie Sevilla troche opanowania, kultury i spokoju - nigdy nie zaszkodzi :))

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
09.09.2007 16:11    #8158     Sufler - Porady do gry - hits and tips by m.vaughan 07
Co do taktyk to gra nie swoją dla mnie mija się z celem. To tak jakby Beenhakker poszedł do Hiddinka po taktykę i cieszył się, że wygrywa. A to jest raczej śmieszne.Chociaż dla początkujących - hmmm... chyba już lepiej czytać poradniki niż polegać na myśli szkoleniowej innego managera.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Sevilla_FM Partyzant

09.09.2007 15:34    #8159     Sufler - Porady do gry - Bramkarze problem z wyborem
No niestety mozesz miec tylko jednego bramkarza w bramce :) Nie patrz na to ze kogos Ci szkoda zostaw dwoch najlepszych i niech graja a trzeci moze pogrywac w rezerwach albo sprzedaj... takie moje zdanie

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

tak ale ja mówie czy onto robił 5 min ??? a nie wiecie ze w domowym zaciszu mieszkaja geniusze informatyczni ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.