Bramkarze problem z wyborem

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.09.2007, 14:18    Pytanie
Mam taki problem ostatnio gram Man City i w klubie mam 3 bardzo dobrych bramkarzy. Sa to Issakson, Kasper Schmeichel i kupiony Ochoa. Najpierw wypozyczylem Schmeichela i gralem na zmiane Ochoa i Issaksonem, ale Schmeichel nie grla wiglue na wypozyczeniu i sie nie rozwijal to go sciagnelem z powrotem i teraz nie wiem kogo wystawiac, zeby sie rozwijali ( proboal wypozyczyc Schmeichela gdzie indziej, ale nikt nie chce go, a wszystkie moje kluby filialne juz wypozyczyly po 4 zawodnikow ). Wszyscy graja wrecz genialnie ( najlepiej chyba Ochoa ) i nie wiem co robic, zeby Schmeichel mi sie rozwinol. Nie jestem pewin czy ten temat nie narusza zasad, jesli narusza to przepraszam.

elvisreal Młody aktywista

0
09.09.2007 14:23    #1
ja osobiście gral bym Ochoa,i sprzedał bym Issaksona,a Kasper niech gra tez trochepogra w 1 składzie

Użytkownik uznał post za pomocny

Vigo Partyzant

0
09.09.2007 14:23    #2
Ja na Twoim miejscu w 1. składzie wystawiałbym Ochoe, Schmeichel'a bym sprzedał albo dał do rezerw (bo w przyszłości i tak Ochoa będzie lepszy) a Issaksona na listę lub ewentualnie na rezerwę do czasu, kiedy nie zacznie się buntować.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
09.09.2007 14:48    #3
Hehe no widzisz ja mam podbny problem w Tottenhamie ;D Przyjmuje zasade miec dwoch rownorzednych barmkarzy (Costil i... Ochoa) a takze 'mlodego gniewnego' (ojj tu bylo ich kilku Wang Dalei, Miguel a teraz jest Zieler). Mialem podbny problem najczesciej grali Costil z Ochoa. Na poczatku faworyzowalem Costila ktory gral wrecz genialnie. Potem przyszedl czas na Ochoe ktory rowniez spisuje sie znakomicie. Obecnie pierwszym GK jets OChoa. Mysle ze powinienes dawac szanse na przemian ja zawsze robie tak ze jesli ktos zagra na onote 5/6 to potem gra drugi. Ciesz sie ze masz takie bogactwo wyboru :) mnie sie wydaje ze Ochoa powinien byc u Ciebie faworytem :)

pawelek17 Młody aktywista

0
09.09.2007 14:58    #4
jednym z rozwiązań jest to żeby grał w rezerwach ale wtedy nie rozwinie sie tak Aby od razu wystąpić w pierwszym zespole....albo wystawiaj schemichela w meczach pucharu angli

0
09.09.2007 15:05    #5
Tylko tak Issakson nadaje sie na Chelsa, Man utd itd. bo jest doswiadczony, a Ochoa broni lepiej, ale czasem popelnia glupie bledy, wiec jesli wymieniam Issaksona z Ochoa to Schmeilchel zagra 1-2 na 20 meczy i sie zmarnuje. Choc Ochoa sie rozwinie na lepszego, ale ze Schmeichelem mialbym godnego rezerwowego, a jeszcze mam w mlodzikach Czaplinskiego.

Sevilla_FM Partyzant

0
09.09.2007 15:34    #6
No niestety mozesz miec tylko jednego bramkarza w bramce :) Nie patrz na to ze kogos Ci szkoda zostaw dwoch najlepszych i niech graja a trzeci moze pogrywac w rezerwach albo sprzedaj... takie moje zdanie

0
09.09.2007 15:35    #7
Ok thx za opinie dam kazdemu po pkt.

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.09.2007 16:54    #8
mozna prównac ich wystawiając kazdego w innym meczu a tego w słabej formie dac do klubu filialnego pzdr

Falcon Przodownik pracy

0
09.09.2007 17:02    #9
Ja na twoim miejscu nie pozbywałbym się żadnego z nich.W Dortmundzie też mam 3 dobrych bramkarzy i wydawało mi się że nic złego jeśli chodzi o tą pozycje stać mi się nie może.Niestety myliłem się co widać na screenie.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution