Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
nie nie pomyliłeś mnie chyba...:)

daje linka: http://www.cmrev(...)___.html

wczoraj po zrobionym formacie juz bylo troszke lepiej nie zacięło sie przez dobra godzine a nagle nacisnąłem spacje zeby kontynuować grę i zawiech...

w 09 gram aktualnie 5 sezon i ani razu zwiechy nie miałem
(L)

parachutes Młody aktywista

a Ty znowu zaczynasz z tym zasilaczem? :D

Zasilacz pośrednio może powodować zawieszanie, jeśli występują braki energii (zapotrzebowanie CPU, GPU i innych podzespołów jest większe niż dostarczane). Nagłe spadki napięcia mogą powodować niestabilną pracę, ale raczej by się wtedy zawieszał na stałe, albo wyłączał/blokował. Ale wydaje mi się, że bardziej możliwe są błędy związane z procesorem lub kartą graficzną (lub pamięcią RAM). Albo płyta główna jest źle dobrana? Nie znam się na tym, tak tylko strzelam. Nie wydaje mi się po prostu by to była bezpośrednio wina zasilacza. No chyba, że sprzęt sam składałeś i źle pobór prądu obliczyłeś. Może się coś odlutowało przy karcie graficznej, może kość RAM się poluzowała? No, dobra, bo naprawdę zaczynam bajki wymyślać :D Ale wydaje mi się, że Twój przypadek jest bardziej skomplikowany niż "zrób format" albo "przeinstaluj grę". Aha, jeszcze naprędce wymyśliłem, że może masz uszkodzony dysk (bad sektory czy coś). Defragmentowałeś? Spróbuj.

A najlepiej podrzuć linka do tamtego tematu, każdy doradzający Ci będzie mógł przeczytać co już robiłeś i jak się namęczyłeś :P Chyba, że Cię z kimś pomyliłem!
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Marek86 Partyzant

Mi wyrzuca ten błąd też jednego określonego dnia. Myślałem, że to kwestia uszkodzonego save, ale z poprzednimi to samo. Usuwanie katalogu crash dumps, dodawanie nowego managera, wczytywanie i zapisywanie FMRTE nie pomaga. Jestem powiem szczerze wnerwiony, odechciewa mi się grać w FM. Bo jaką mam pewność, że po rozpoczęciu nowej gry znowu po roku-dwóch nie wywali mi... Brak słów. Jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, to śmiało. Jestem otwarty na wszelkie próby.

przemolec Partyzant

21.04.2010 22:49    #5504     Sufler - Porady do gry - Dobór Klubu
Witajcie wiem że takich tematów pewnie było sporo i ciężko na nie odpowiedzieć ale uznałem że nie zasne jak nieznajde sobie klubu odpowiadającego moim wymogom w całej mojej grze w fm był chyba tylko jeden klub który mi idealnie pasował mowa o Southamptonie w Fm 07 i teraz chciałbym wyszukać klub który odpowiadał by mi równie dobrze mam nadzieje że pomożecie a poniżej lista moich wymagań
1.Klub nie może być samograjem nawet jak na swoją lige czyli prędzj wezmę taki everton niż np wisłe kraków oczywiście mowa o najwyższej klasie rozgrywkowej jeśli klub totalnie dominuje nizszą lige to i tak się na niego skuszę bo ligi 1 nie będzie w obecnym składzie dominował
2.klub musi mieć na tyle wysoką renome żeby można było ściągać młode talentu z wszystkich stron świata nie mowie oczywiście opodkradanie talentów Barcelonie ale żeby młodzi zawodnicy np hearts byli wstanie do mnie dołączyć
3.klub jakimś ogromnym bogaczem nie musi byc ale żebym mógł bezproblemowo płaćić ekwiwalent za wyszkolenie takiego juniora i był wstanie płacić przyzwoitą pensje by wogóle się na mnie skusił
4.Klub musi być z europy i niemoże mieć w lidze chorych przepisów jak np tylko 5 obcokrajowców w składzie
5.To jest dosyć mało ważny punkt ale dobrze by było gdyby klub nie grał gdzieś gdzie nawet jak wygram puchar uefa to i tak wszyscy będą mnie mieli w dupie ze względu na słabą ligę
Wiem że mam duże wymagania ale ja kocham grać kilka sezonów niemalże tym samym składem nabierającym na sile więc mam nadzieje że mimo wszystko coś się dla mnie znajdzie

johny96 Partyzant

Hmm Dowhań z Legii, gość fajnie mi bramkarzy szkoli, a i jeszcze asystent, który powinien zostać trenerem, w AC Milan go znajdziesz.
Skrzydłowy lewy, 3 snajperów do Olympiakosu pierwszy sezon. Poszukuję.

matashow Partyzant

Dziś miałem wolne więc trochę przy tym posiedziałem. Po pierwsze dzięki wszystkim za porady, ale niestety na razie nic nie pomogło. Podsumowując co zrobiłem :
1. Zainstalowałem najnowsze sterowniki do całego sprzętu.
2. Próbowałem starszych sterowników.
3. Przeczytałem, iż problem page_fault_in_nonpaged_arena ma związek z RAM'em - wymieniłem kartę RAM - nie pomogło.
4. Directx i JRE zaktualizowane.
5. Uruchom w trybie zgodności z XP nie pomaga.
6. Gra lajtowo działała Mi na XP.
7. Service Pack do Visty zainstalowany.
8. Inne gry działają.
9. Nie działa również starsza wersja FM ! (2009). I tu wydaje Mi się pies pogrzebany..gdzieś gra kłóci się z systemem..
10. Edytor normalnie działa.
11. Próbowałem cracka, jak i wszystkich porad, które tutaj daliście.

Konia z rzędem (flaszka) temu kto Mi powie jak się z tym za przeproszeniem do kur...nędzy uporać.

Pozdro

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
[quote=ansh]Przejście Messiego do Barcelony jest traktowane jako ściągnięcie go do szkółki? Myślałem, że do szkółki to się tylko ściąga chłopaków którzy wcześniej nie grali w żadnym klubie, ewentualnie trenowali w jakimś amatorskim zespole, a Messi przecież grał w profesjonalnym klubie (nazwy nie pamiętam teraz), więc raczej powinno być to traktowane jako transfer. No ale nie wiem, może i jest inaczej.[/quote]

Owszem, od 8 do 13 roku życia grał w juniorach Newell's Old Boys. Chyba nie do końca można to nazwać grą w profesjonalnym klubie. Poza tym to jego ojciec skontaktował się ze scoutami Barcelony, która zgodziła się ściągnąć ich do Europy i opłacić leczenie Lionela (zdiagnozowano u niego karłowatość przysadkową). Także zgadzam się z większością, która uważa Messiego za wychowanka Barcelony, bo 5-letniej przygody z piłką w podstawówce nie nazwałbym grą profesjonalnym klubie.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

ansh Partyzant

Przejście Messiego do Barcelony jest traktowane jako ściągnięcie go do szkółki? Myślałem, że do szkółki to się tylko ściąga chłopaków którzy wcześniej nie grali w żadnym klubie, ewentualnie trenowali w jakimś amatorskim zespole, a Messi przecież grał w profesjonalnym klubie (nazwy nie pamiętam teraz), więc raczej powinno być to traktowane jako transfer. No ale nie wiem, może i jest inaczej.

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Messi przeprowadził się do Europy jako 13-latek z rodziną, a nie został kupiony przez Barcelonę. W FM występują podobne sytuacje, ale nie w czasie kupowania zawodników, tylko przy corocznym naborze do szkółki. Wtedy też może się pojawić u Ciebie utalentowany obcokrajowiec i to będzie sytuacja analogiczna do tej z Messim. Kupowanie zawodnika jest czymś innym niż ściąganie go do szkółki, ale to nie zostało należycie oddane w FM-ie (w sumie to i dobrze).
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

ansh Partyzant

szkoda, najśmieszniejsze jest to, że wypożyczyć też mogę takiego zawodnika dopiero jak skończy 18 lat, ale na gdy zaprosiłem go na testy (jego klub się zgodził) to przybył do moje klubu. No ale cóż...szkoda, bo miałem nadzieje, że da się ściągnąć takich bardzo młodych zagranicznych zawodników, wtedy po trzech latach zostaliby moimi wychowankami, a tak, gdy przyjdą mając już trochę ponad 18 lat szansy na to nie ma.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.