a Ty znowu zaczynasz z tym zasilaczem?
Zasilacz pośrednio może powodować zawieszanie, jeśli występują braki energii (zapotrzebowanie CPU, GPU i innych podzespołów jest większe niż dostarczane). Nagłe spadki napięcia mogą powodować niestabilną pracę, ale raczej by się wtedy zawieszał na stałe, albo wyłączał/blokował. Ale wydaje mi się, że bardziej możliwe są błędy związane z procesorem lub kartą graficzną (lub pamięcią RAM). Albo płyta główna jest źle dobrana? Nie znam się na tym, tak tylko strzelam. Nie wydaje mi się po prostu by to była
bezpośrednio wina zasilacza. No chyba, że sprzęt sam składałeś i źle pobór prądu obliczyłeś. Może się coś odlutowało przy karcie graficznej, może kość RAM się poluzowała? No, dobra, bo naprawdę zaczynam bajki wymyślać

Ale wydaje mi się, że Twój przypadek jest bardziej skomplikowany niż "zrób format" albo "przeinstaluj grę". Aha, jeszcze naprędce wymyśliłem, że może masz uszkodzony dysk (bad sektory czy coś). Defragmentowałeś? Spróbuj.
A najlepiej podrzuć linka do tamtego tematu, każdy doradzający Ci będzie mógł przeczytać co już robiłeś i jak się namęczyłeś

Chyba, że Cię z kimś pomyliłem!
Najnowsze posty