Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Perkoz12 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.01.2011 22:59    #4901     Sufler - Porady do gry - 3 koszulki problem
Witam mam problem a mianowicie mam kitspaki sciagniete dzialaja ale tylko teoretycznie problem jest w tym ze niektore druzyny w kitsoacku maja 2 koszulki a w grze widnieja 3 jedna standardowa jak zrobic zeby tych standardowych nie wyswietlalo nie kasujac w panelu 3 koszulek bo niektore kluby beda poszkodowane a tak bym nie chcial zbytnio jakies pomysly ?

Yanki Partyzant

Ja chciałbym polecić grę Lechią Gdańsk - nie zważając na przekonania(Bądź co bądź, przed wyjazdem za granicę mieszkałem w Gdyni) zdecydowałem się na grę tym klubem. Pomimmo tego, iż doświadczenie moje jest zerowe(I nie mówię tu o stworzonym menedżerze, tylko o mnie samym), to już w 1 sezonie zdobyłem mistrzostwo, pomimo raptem 3 ważniejszych wzmocnień. Nie zważajcie, że na początku brak kasy na transfery - gra się fantastycznie.

Sn4k3 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witajcie,

Mam pytanko. Otóż czy warto przy wyszukiwaniu zawodników, którzy mogą stanowić potencjalne wzmocnienie naszego klubu zaznaczać opcję 'poproś asystenta, aby usunął z listy nierealistyczne cele transferowe'? Jak to działa? Rzeczywiście asystent wie z góry kiedy jest szansa na zakontraktowanie zawodnika a kiedy nie?

pozdrawiam

dawido9034 Partyzant

[quote=alasinho]dawido9034:

gralem lechem 1,5 sezonu. poszukaj w reprezentacjach afrykanskich(nurkina faso, czad, wks, egipt, zimbabwe, togo) graczy bez kontraktu. to koksy a przyjda za darmo. sprzedaj troszke graczy(z 2, 3), jakies lamusy wywalaj od razu. zakontraktuj 1 lipca dawida nowaka z gks-u belchatow(przyjdzie 1.1.2011). wydawaj pieniadze madrze i z glowa, bo gra z edytorem mija sie z celem footbal, managera ;)[/quote]

dzieki napewno poszukam i poslucham sie twojej rady:).wiem zeby nie grac z edytorem bo to psuje gre:D. a graasz w fm 2011?jesli tak to jakim druzynami jeszcze grales bo chce pozniej sprobowac:)

PS.grales moze gornikiem zabrze i prowadziles jakies reprezentacje?

alasinho Partyzant

dawido9034:

gralem lechem 1,5 sezonu. poszukaj w reprezentacjach afrykanskich(nurkina faso, czad, wks, egipt, zimbabwe, togo) graczy bez kontraktu. to koksy a przyjda za darmo. sprzedaj troszke graczy(z 2, 3), jakies lamusy wywalaj od razu. zakontraktuj 1 lipca dawida nowaka z gks-u belchatow(przyjdzie 1.1.2011). wydawaj pieniadze madrze i z glowa, bo gra z edytorem mija sie z celem footbal, managera ;)

dawido9034 Partyzant

tylko szkoda ze tak malo kasy maja:/

Guezmir Młody aktywista

24.01.2011 19:26    #4907     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Czyli tak jak napisałem wyżej, widocznie moi skrzydłowi byli za słabi żeby dobrze spisywać w tej roli, a schodzący napastnicy wystarczająco dobrzy by grać bajkę. U mnie nie ma żadnego chaosu, tylko więcej opcji pod bramką rywala, co owocuje drugim wynikiem w lidze pod względem strzelonych bramek.

Jeśli uda mi się pozyskać jakiegoś klasowego skrzydłowego, być może wykorzystam go z pożytkiem w mojej taktyce. Ale nie martwię się tym za bardzo, gdyż przekonałem się, że opcja ze schodzącymi napastnikami działa bardzo dobrze.

Żeby nie było, ja zawsze modyfikuję taktykę z kreatora, przekonałem się, że nie można ufać do końca temu urządzeniu. Działa gorzej niż w FM 2010. KT traktuję jako narzędzie do stworzenia wstępnej taksy, takiego szkicu, który trzeba dopracować, by pasował do stylu gry jaki preferuję i współgrał z umiejętnościami moich grajków.

Może miałem pecha do skrzydłowych, może trafiłem na ciołków, ale wyciągnąłem szybko wnioski i jestem drugi w Ekstraklasie Arką Gdynia na pięć kolejek przed końcem pierwszego sezonu. Ciężko będzie mi zabrać miejsce w kwalifikacjach do LE, gdyż od 14 kolejek nie przegrałem meczu.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Rzepa7 Partyzant

24.01.2011 14:17    #4908     Sufler - Porady do gry - Wychowankowie

Gram Lechem Poznań.Szósty sezon.Zauważyłem iż gdy chcę zarejestrować skład do LM,to mój Bieszczad który cała swoja karierę grał w Polsce nie kwalifikuje się jak wychowanek w kraju.Do zarejestrowania do Ekstraklasy ten problem znika. O co chodzi?
Drugi problem.Czemu zawodnicy których kupuje w wieku 16,17 lat po 3 latach gry nie staja się wychowankami klubu,nie mówiąc o szkolonych w kraju do rejestracji?

szycha333 Partyzant

22.01.2011 22:06    #4909     Sufler - Porady do gry - Maksymalna Frekfencja
1.Jaką największą mogę uzyskać frekwencje w mieście:
10tys-25tys mieszkańców;
atrakcyjność 8(do czego wogle śłuży "atrakcyjność"?);
region ma 2,300 mln mieszkańców

2.W edytorze jest taka opcja "zespoły B/rezerw nie mogą awansować" jeśli ta opcja jest zaznaczona to zespół rezerw nigdy nie awansuje do góry? Czyli teoretycznie w dodatku w którym jest 5 polskich lig np.Lechia Gdańsk II może awansować do Ekstraklasy?(we wszystkich ligach jest zostawiony pusty kwadracik)

aberdeen Młody aktywista

22.01.2011 13:24    #4910     Sufler - Porady do gry - Kartki w SPL. Bug?
Gram 5-ty sezon w lidze szkockiej na łatce 11.2.1, ale zaczynałem jeszcze na 11.1.0 W zasadach lig jest napisane,że po otrzymaniu 18pkt. dyscyplinarnych (6-iu żółtych kartek) zawodnik zawieszony zostaje na 1 mecz. Problem w tym, że z każdym kolejnym sezonem kartki te się sumują, w konsekwencji w 5-ym sezonie gry mój środkowy obrońca po otrzymaniu 6-iu zółtych kartek dosteje 4 mecze zawieszenia! Wie ktoś o co w tym chodzi? Może problem w tym że zacząłem na starej łatce?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.