Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

PolskiGuardiola Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.03.2011 18:27    #4801     Sufler - Porady do gry - Reputacja Lecha
Otóż zakończyłem Lechem właśnie swój 3 sezon.Był on rewolucyjny ze względu na przede wszystkim pierwsze wyjście z grupy LM(z Realem,Panathinaikosem i Lewskim) i awans do 1/4(po pokonaniu Palermo 1-0 i 2-3).Ale o to po tym wspaniałym sezonie zaczęły się problemy.Wszystkie moje największe gwiazdy chcą odejść(m.in Gundogan, Sodinha, Krievts, Pereyra..).Czyli praktycznie cały szkielet zespołu.Dotychczas starałem się puszczać tylko 1 gwiazdę w czasie okienka(Stilić i Rudnevs po 7,5 mln E), ale teraz cały zespół się sypie.Nie chodzi tu o pieniądze, bo wartość klubu wynosi 86 mln E(29 miejsce), a na koncie mam 66 mln E.Poza tym w rankingu klubów zajmuję wysoką 27 pozycję(sporo punktów nabiłem wcześniej poprzez 3 miejsce w grupie LM i grze w LE).Co prawda inne kluby w pucharach grają piach, ale np.wywalczyłem dodatkowe miejsce w LM(14 miejsce wśród państw).
I stąd pojawia się moje pytanie..czy to jakoś polepszyło moją reputację?Piłkarze chcą odchodzić do słabszych i już też lig, a ja nie mam jak ich zatrzymać(nie lubię oddawać piłkarzy za darmo:D).Mogę dać im lepsze kontrakty, ale nie chcą nawet negocjować.Myślałem o powtórzeniu sukcesu sprzed roku, ale teraz nie mam szans.Myślę, że to przez reputacje ligi i klubu..ale czy da się ją podnieść i to w miarę szybko(z 3-5 sezonów)?
I nie chodzi mi tu o żadne edytory, bo to tylko niszczy przyjemność rozgrywki.
Ps.sorry jak to w zły miejscu pisze i za wszystkie błędy z góry, ale jest to mój pierwszy post na tej stronie, więc proszę także o wytknięcie wszystkich możliwych błędów.:)

Demonir Partyzant

Poszukuję dobrego sztabu szkoleniowego do reprezentacji Polski
FM 2011 patch 11.2.1 sezon 2014/2015

Potrzebny mi dobry asystent
+ menedżer do reprezentacji U-19

a także menedżer do reprezentacji U-21 (narazie mam Smude i nie jest najgorzej, ale chcialbym cos zmienic)

sbartongo Partyzant

13.03.2011 18:48    #4803     Sufler - Porady do gry - I to sie nazywa skuteczność?
Dzieki za podpowiedzi a co do kolegi Belfra który lubi pouczać moze powinieneś sie zatrudnic w szkole. Przeciez nie jest to normalne żeby ktoś taki jak wyżej mymienieni piłkaże marnowali tyle 100. Jezeli u ciebie wszystko gra to tylko pogratulowac u mnie nie i dlatego lubie popisac z osobami które przynajmniej poczuwaja sie do obowiazku lub przysługi podzielenia się swoim doświadczaniem. Dzieki koledzy jeszcze raz. dogram sezon do konca i napisze co i jak.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

13.03.2011 15:58    #4804     Sufler - Porady do gry - Stefan De Vrij
Po pierwsze, to pytanie to raczej tutaj: http://www.cmrev(...)kam.html

Po drugie nie kupowałbym go do Liverpoolu, są lepsi na te pozycje, jak choćby na środek- Mateo Musacchio lub Danny Wilson (masz go u siebie w Liverpoolu, warto mu dać szansę w pierwszym zespole), a na prawą stronę- Rafael (łatwo go wypożyczyć) albo Davide Santon.
Darkness... for me is where I shine

buczek93 Młody aktywista

13.03.2011 10:25    #4805     Sufler - Porady do gry - Pomoc w edytorze
Od razu się niekoniecznie pojawią, ale jeżeli podkręcasz możliwości szkółki to trafią ci się regeni z lepszym CA/PA i młodsi. Kumpel prowadził Inter Baku ze słabą szkółką juniorską i trafiały mu się regeny 20-letnie, dla których to był pierwszy sezon. A jak masz szkółkę dobrą (vide Francja/Hiszpania), to się i 14-latki trafiają.

biniu5152 Partyzant

13.03.2011 09:55    #4806     Sufler - Porady do gry - Mini FMRTE - sztab skoleniowy
Witam Mini FMRTE nie wyświetla mi informacji o członkach sztabu szkoleniowego. Nie wiem czy to jest jakiś bug. Jeśli chodzi o zawodników to Mini działa bez zarzutu. Macie jakieś pomysły jak temu zaradzić.

DarioFM Partyzant

11.03.2011 23:34    #4807     Sufler - Porady do gry - Trening juniorów
Mam takie pytanie.Po co jest w fm 11 akademia piłkarska i szkółka młodzieżowa.Pytam ponieważ gram CF Getafe.Mam już rok 2026.Od roku 2016 czyli już od 10 lat mam "Najnowocześniejsze obiekty młodzieżowe" no i oczywiście akademie piłkarską a nie dorobiłem się ani jednego porządnego wychowanka.No a trenerów mam wszystkich na 5.5 gwiazdki.Więc się pytam"Od czego zależy wychowanie sobie dobrego młodzika".Gram na patchu 11.3

bugi42 Młody aktywista

11.03.2011 19:45    #4808     Sufler - Porady do gry - Kluby filialne
[quote=Mazurek]Jak wypożyczyć zawodnika do klubu filialnego w FM2011 bo nie moge znaleźć tu tej opcji..?[/quote]

Prawy przycisk myszki na zawodnika>Skład>Przesuń do klubu partnerskiego
...

SzczureK16 Partyzant

Witam. Znalazłem rażący błąd w patchu oznaczonym numerkiem 11.3. Nie wiem jak jest w czystej wersji, czy na innycmh patchach, ale ja spotkałem się z tym problemem w tej wersji.

Do rzeczy. Gram szkocką drużyną Heart of Midlothian. Jestem w środku sezonu, wtedy w Szkocji rozpoczynają się rozgrywki Pucharu Szkocji dla zespołów ekstraklasy. W lidze jest tak, że na ławce musi być przynajmniej jeden bramkarz, ok to oczywiście rozumiem. Jednak w Pucharze Szkocji trzeba mieć dwóch bramkarzy, nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że ich dwóch musi grać... w pierwszej jedenastce!
Według mnie jest to duże nie dopatrzenie ze strony twórców patcha.

Na dowód zamieszczam screena.

EDIT: Właśnie zakończyłem mecz. Wynik - 8:0. Mój bramkarz zagrał o dziwo bardzo dobrze na ocenę '8.30'. Ale teraz inna sprawa. Właśnie sprawdziłem mecz Celticu w tymże pucharze. Chciałem się przekonać, czy drużyna z Glasgow wystawiła dwóch bramkarzy w pierwszej jedenastce. I co? Celtic wystawił tylko jednego golkeepera, i to na tej pozycji, na której powinien grać.
Czyżby spisek przeciw naszej ekipie? ;>

cadian501 Partyzant

Panowie, proszę o pomoc w kwestii sprowadzenia do klubu młodziana poniżej 18 roku życia. Kupuje gnojka, zgadza sie na kontrakt (profesjonalny) i po sfinalizowaniu dowiaduje sie, że przyjdzie do mnie za ileś lat bo nie ukończył 18stki. Wiem, że chodzi o kwestie wymaganego ukończenia 18 lat, żeby dostać pracę (w moim przypadku w Holandii), ale czy jest sposób, żeby młody przyszedł do mnie wcześniej, żebym mógł go szkolić po swojemu (może kontrakt juniorski, czy inny sposób)?
Będę wdzięczny za wskazówki

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.