Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Marian B Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.05.2011 09:12    #4691     Sufler - Porady do gry - Skauting młodieży
Wogóle nie zwracałem na tą rubrykę w informacjach o klubie (myślałem że jest powiązana ze skautami a ich nie używam bo działam na Genie) ale przy szkółce młodzieżowej + akademii na poziomie 20pkt od 4lat nie ma wychowanka z PA minimum 150. Czy cecha skauting młodzieży jest najważniejsza aby pojawiali się zdolni wychowankowie? Jeśli tak to w jaki sposób zwiększyć jej wartość nie używając edytora. Nie piszcie tylko że poprzez zatrudnienie dobrych skoutów. Przeanalizowałem największe kluby Brazyli skąd pojawia się najwięcej talentów a skoutów nie mają wogóle a wartość skautingu młodzież od 17 w gorę.

Gerard31 Partyzant

02.05.2011 22:34    #4692     Sufler - Porady do gry - Klub amatorski
Oczywiście że jest szansa. Staraj się tylko w miarę upływu czasu podpisywać z zawodnikami i sztabem szkoleniowym profesjonalne kontrakty, w pewnym momencie dostaniesz info czy jakos tak że klub stał sie właśnie zawodowy lub półzawodowy

Zymon Partyzant

[quote=Wilkinson]Aston Villa, West Ham czy Leeds ???

Który z tych klubów wybrać i dlaczego ???[/quote]
Aston Villa ma juz sklad dobry na czolowke,w Leeds bedzie trzeba zrobic transfery,West Hamem niegrałem.Jesli chcesz zeby bylo latwiej wybierz Aston Ville,jesli chcesz troszke sie pomeczyc bedziesz leeds
był - będzie - jest zawsze IKS!

PDrasta Młody aktywista

02.05.2011 14:50    #4694     Sufler - Porady do gry - klub (Pół)zawodowy
Nie mam takiej opcji w 'Prośbach do zarządu', ona się tam znajduje? - znalazłem

Ok, nie musiałem nic robić, po ustaleniu terminarzu i oczekiwań zarządu na sezon 3 w 1. lidze szkockiej, sztab szkoleniowy Arbroath zadecydował, iż klub stał się zawodowym :)

http://zapod(...)png.html
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

chomik1948 Partyzant

02.05.2011 13:48    #4695     Sufler - Porady do gry - Żewłakow Barcelona
Oxfordem United.
@rafapietrzyk ja jako człowiek widzący co się dzieje w Polskiej piłce uważam jednak ,że bardziej obiektywne byłoby uważanie ,że polski trener nigdy nawet nie stanie obok siedzenia trenera Barcy bo w Polsce szkoły trenerskiej nie mamy :D

Easter Partyzant

02.05.2011 10:24    #4696     Sufler - Porady do gry - klub (Pół)zawodowy
Grając w Anglii musisz być w League Two, wtedy zarząd automatycznie przekształci klub na zawodowy. W Szkocji jest to niestety Ekstraklasa, niektóre kluby grające w I (poziomowo II) lidze są jeszcze półzawodowe. W Irlandii, I. Północnej, Walii na zawodowstwo przechodzi się po osiągnięciach w Europie (faza grupowa pucharów).
Możesz też nazbierać określoną ilość pieniędzy na klubowym koncie, ok. 5 mln funtów, wtedy zarząd powinien sam 'wpaść na pomysł' przejścia na zawodowstwo.

PDrasta Młody aktywista

01.05.2011 23:57    #4697     Sufler - Porady do gry - klub (Pół)zawodowy
Staram się podspisywac kontrakty profesjonalne, ale często się nie zgadzają. awansowałem z 3 do 1 ligi szkockiej (ze szczebla rozgrywek to z 4 do 2 ligi) na razie nic ;/

Elder Partyzant

01.05.2011 18:23    #4698     Sufler - Porady do gry - Zawodnik bez wartości?
Tyle że ja gram bez dodatkowych lig (tylko patch 11.3).
Zawodnika kupiłem z ligi szkockiej ( tam miał wartoś 2mln funtów).

ZenonBambolina Partyzant

witam
Zainstalowałem łatkę 11.3 i mam problem z graniem, wszystko było dobrze do momentu rozgrywania sparingów przed sezonem. Bezpośrednio przed meczem po ustaleniu taktyki wywala mi grę w trakcie ładowania samego meczu. Na początku było to po drugim sparingu, ustawiłem sejwy codzienne, a teraz właściwie nie mogę rozpocząć kolejnego meczu. Gram Sewillą baza danych duza, komp o dobrych parametrach na procesorze I5 4G ramu więc nie powinno sie nic dziac jesli chodzi o wydajność. Po lekturze forum znalazłem raz katalog Crash Dump, wywaliłem go, gra poszła ale w następnym sparingu wywaliło mnie znowu. Teraz taki katalog nigdzie mi się nie pojawia, mam tylko dwa katalogi sports interactive w dokumentach na dysku systemowym. Dodam, że grę mam zainstalowaną na innej partycji, System operacyjny windows 7. Może znacie rozwiązanie tego problemu, bo szkoda mi tego co już zrobiłem. Pozdrawiam

PDrasta Młody aktywista

orginal98: Borussia Dortmund, Napoli, Tuluza, Malaga, Hertha Berlin, Lech Poznań, nie wiem jakie ligi Cię interesują, w których nie masz ochoty grać, nie podałeś praktycznie żadnych kryteriów, ze słabszych klubów polecam Ci Ekranas Poniewież(mistrz Litwy, musisz pobrać dodatek z ligami bałkańskimi)

Ja mam ochotę zagrać sobie klubem z słabiutkich lig, typu angielska, szkocka ostatnia liga grywalna, aby wyprowadzić ją na szczyt :) Ktoś, kto grał i udało mu się wykonać ten cel, zapraszam na prywatnę rozmowę, najlepiej przez komunikator GG, w którym mógłby mi pomóc :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.