Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
1. Zgadzam sie z przedmowca
2. Wykanczanie akcji, szybkosc, przysipieszenie, gra bez piłki, drybling.
3. Ogladanie jednego meczu raczej nic nie da chyba, ze dla przyjemnosci lepiej ogladac cały turniej, albo wyslac scouta on znajdzie jakies perelki i od razu napisze czy masz szanse danego zawodnika sciagnac
4. Bug, bug i jeszcze raz bug.

Carrot Młody aktywista

1. Nie nie ma takiej latki, ale mam nadzieje ze SI zrozumie swoj blad i usunie ten blad w nastepnych wersjach managera...
2. Mnowstwo bylo takich tematow... poszukaj
3. Ja ogladam tylko final mistrzostw swiata, europy. A scoutow wysylam na mlodziezowe i u-19 zawsze znajduja cos ciekawego :D
4. lol :D nie mialem takiego czegos jeszce... ale jedyna sensowna odpowiedz jest taka ze mozne zmienili nazwe rozgrywek czy cos... no bo tak bylo naprawde ze byl ppuchar mistrzow a potem liga mistrzow i w pewnym sensie czasami tryjumfy w nich liczone sa osobno... innego rozwiazania nie mam;)

Tores ReDevil Młody aktywista

1. Jest jakaś łatka usuwająca to że przy klasyfikacji najlepszych strzelców LM uwzględniane są bramki zdobyte w eliminacjach, co czyni grę nieco nie realistyczną ?
2. Jakie są cechy dla takiego typowego napastnika - łowcy bramek ? Jak w rzeczywistości Nisterloy, Frankowski czy Szewczenko ?
3. Oglądacie mecze reprezentacji czy jakis turniejow by wyszukiwac jakis talent czy posylacie tam na ogol scoutow ?
4. To w zasadzie jest nie moja sprawa, tylko mojego kolegi, ktory ma w grze blad, otoz wygral on Realem w 2010 roku LM, a sezon pozniej wygraj ja Inter, po finale taka informacja: Inter wygral LM [...] Pierwszym zwyciezcą tych rozgrywek organizowanych juz od 2010 roku był Real Madryt ? Zdarzylo wam się takie coś ?
Z góry dziękuje, pozdrawiam.

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

19.06.2007 15:41    #3144     Sufler - Porady do gry - Problem z .... łatwością
Ja grając Koroną Kielce miałem genialny skład, w europie wygrywałem z Dortmundem, Lensem(to nawet raz 4-0) czy Porto, ale za to w lidze często zdarzało mi się wymęczać zwycięstwo np. z Zagłębiem. Zatem odwrotnie jak w twojej sytuacji.

Receptą na sukces słabym klubem takim jak twój, jest scoutowanie jak największej ilości młodych piłkarzy. Szczególnie polecam wschód i płd-wschód europy- tanio i czasem przyszłe gwiazdy futbolu się zdarzają.

BS Młody aktywista

1.W fm genie scout jest chyba taki atrybut , który możesz zobaczyć tylko w tym programie.
2.To znaczy że to co powiesz zawodnikom jeden lub więcej z nich lekko zlekceważy je. To w pewnym stopniu żle wpływa na jakby"chęć gry":)
3.u mnie też rzadko zgadzają się na to kluby.ale przecieżmożesaz wypożyczyc go a po skończeniu kupićgo za tą cenę która chciałeś daćlub llekko wyższą.
4.Jest taka opcja jak najbardziej.A jeśłi ten zawodnik ma ten klub w ulubionych to jest wtedy jeszcze bardziej prawdobodobne.
5.MOżę i dlatego tak jest że z barcy lub manutd poprostu indywidualnie żąden zawodnik nie pokazał sięz jakiejś świetnej strony tytlko grali poprostu zespołowo albo grali szczęśłiwie(mieli szczęście)
6.Byćmożę jest tak dlatego że na początku zarząd chce Ci ułatwić prowadzenie zespołu na początku a jak idzi żę jesteś brdzo dobrym anagerem to nie dają Ci nic bo wiedzążędasz sobie rade.:)

tabalugg Młody aktywista

15.06.2007 17:38    #3146     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy-talenty
w fmgenie scout masz wybor wyszukiwania (różne ikonki)

Thefuture Partyzant

13.06.2007 20:37    #3147     Sufler - Porady do gry - Dziwne obywatelstwo
potteromaniak, gdyby to nie był błąd, to w obecnej Rosji co drugi mieszkaniec mialby obywatelstwo ZSRR, ale nie ma. Nie ma żadnych władz, parlamentów, narodu, więc państwo nie istnieje, więc jest to błąd w grze jak i FM Scout.

potteromaniak Młody aktywista

13.06.2007 18:40    #3148     Sufler - Porady do gry - Dziwne obywatelstwo
Mysle ze to nie jest blad... ale nie mam pojecia o co w tym chodzi. Mam FM Scouta do FM 2006 i tam takze jest panstwo "ZSRR". A wiec jest to albo oczywisty blad ludzi z Sports Interactive, albo celowe umieszczenie tego panstwa... tylko po co?

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.06.2007 15:32    #3149     Sufler - Porady do gry - przejdzie??
Wyślij sobie scouta do klubów tych kolesi i powinien Ci odpisać, czy Pique, bądź Chuka będą zainteresowani przejściem do Ciebie.

Ichabod Crane Partyzant

11.06.2007 22:26    #3150     Sufler - Porady do gry - Interakcja z piłkarzem
Najlepiej poproś scouta o raport, on Ci da znać, czy zawodnik jest zainteresowany.

Czasem chwalenie piłkarza co jakiś czas daje efekt, bo piłkarz zaczyna Cie lubić, powiedzmy na max 15. jednostek. Zwroc też uwage w jaki sposob odpowiada na pochwały, czy jest domny z zainteresowania, czy delikatnie mowiac leje na Ciebie :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution