Podatność na kontuzje, "puścił uwagi mimo uszu"... Kilka pytań.

Tores ReDevil Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.06.2007, 19:09    Pytanie
1. Czy jest jakaś cecha piłkarza bądź atrybut informujący o jego podatności na kontuzję i szybkość powrotu do zdrowia ?
2. Co oznacza, gdy zawodnik w szatni po rozmowie motywacyjnej "puści uwagi mimo uszu", czy to źle wpływa na jego gre bądź morale, jeśli tak to jak można temu zapobiec ?
3. Dlaczego mało który klub zgadza się na wypożycznie zawodnika z możliwością kupna bądź na testy( nie chce zrobić pochopnego transferu, ale chyba muszę bo nikt się nie chce zgodzić na moje prop. mimo że biore płace: 100%, niezłą opłatę i wysoką cenę jeśli się zdecyduje na zakup).
4. Czy jest taka możliwość, że zawodnik na zakończenie kariery chciałby wrócić do swojego macierzystego klubu ?
5. To w zasadzie nie jest pytanie tylko uwaga, która pewnie wszyscy znają: mianowicie w finale LM w grze MU pokonał Barcę a w 11stce LM nie znalazł się ani jeden piłkarz MU i tylko jeden Barcy, reszta to jakieś cieniasy z Lewski, Steua, którzy poodpadali w fazie grupowej.
6. To chyba też jest bug, bo gdy przychodze do klubu jako nieznany manager to zarzad na kazde ultimatum sie zgadza jak bym byl nie wiadomo kim, a jak osiagne z klubem wszystko i jestem najlepszym managerem w historii to zarzad na prawie zadne ultimatum sie nie zgadza...

Boazerio Partyzant

0
18.06.2007 19:19    #1
1.Jest.W edytorze gdzieś.Nie wiem gdzie dokładnie.
2.Po prostu miał gdzieś to co do niego mówisz.Nie ma to żanego wpływu na morale.
3.Nigdy nie miałem takiego problemu.Spróbuj zwiększyć opłatę początkową.A na testy kluby zgadzają się wysłać tylko swoich mało znanych zawodników.Ci o uznanej renomie i tak nie przyajdą na testy.
4.Raczej tak.Jeśli ma wpisane ten klub jako ulubiony.Sciągnąłem tak Bartheza do Tuluzy.

Użytkownik uznał post za pomocny

BS Młody aktywista

0
18.06.2007 19:23    #2
1.W fm genie scout jest chyba taki atrybut , który możesz zobaczyć tylko w tym programie.
2.To znaczy że to co powiesz zawodnikom jeden lub więcej z nich lekko zlekceważy je. To w pewnym stopniu żle wpływa na jakby"chęć gry":)
3.u mnie też rzadko zgadzają się na to kluby.ale przecieżmożesaz wypożyczyc go a po skończeniu kupićgo za tą cenę która chciałeś daćlub llekko wyższą.
4.Jest taka opcja jak najbardziej.A jeśłi ten zawodnik ma ten klub w ulubionych to jest wtedy jeszcze bardziej prawdobodobne.
5.MOżę i dlatego tak jest że z barcy lub manutd poprostu indywidualnie żąden zawodnik nie pokazał sięz jakiejś świetnej strony tytlko grali poprostu zespołowo albo grali szczęśłiwie(mieli szczęście)
6.Byćmożę jest tak dlatego że na początku zarząd chce Ci ułatwić prowadzenie zespołu na początku a jak idzi żę jesteś brdzo dobrym anagerem to nie dają Ci nic bo wiedzążędasz sobie rade.:)

PanQlo Partyzant

0
18.06.2007 19:26    #3
z ta 11 to nie zwracaj na to uwagi - z moich zawodnikow nikt nie zostal wybrany najlepszym [ jednym z 3 najlepszych] w ciagu mojej 8 letniej kariery w MU ..
sprawa z powrtrotem zawodnika - jak Beckham mial jakies 32/33 lata to kupilem go z Galaxy za 1Ł .. a i w ostatnim sezonie machnal dla mnei 10 brameczek i okolo 15 asyst . ;D ..

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
18.06.2007 19:27    #4
1. Jest to ukryta cecha, w edytorze można ją spradzić.
2. Oznacza, że nie zareagował na Twoje uwagi, zachował się tak, jakby ich nie było
3. Musisz zaoferować dużo kasy na początek, i mniej za możliwy transfer, wtedy klub będzie miał gwarancję zarobku.
4. Jeśli zawodnika ma w ulubionych klubach właśnie swój pierwszy klub to możlwe, że będzie chciał do niego wrócić, o ile klub też będzie tego chciał.
5. Widocznie dobrze grali [mieli wysoką średnią ocen we wcześniejszych fazach]. To nie bug.
6. To zależy od zarządu i od pewności Twojej posady- jak przychodzisz to masz 'bezpeieczny' zarząd chce Cię zatrzymać, czasami więc zgadza się na zachcianki.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution