Klasyfikacja strzelcow LM i kilka pytań.

Tores ReDevil Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.06.2007, 18:49    Pytanie
1. Jest jakaś łatka usuwająca to że przy klasyfikacji najlepszych strzelców LM uwzględniane są bramki zdobyte w eliminacjach, co czyni grę nieco nie realistyczną ?
2. Jakie są cechy dla takiego typowego napastnika - łowcy bramek ? Jak w rzeczywistości Nisterloy, Frankowski czy Szewczenko ?
3. Oglądacie mecze reprezentacji czy jakis turniejow by wyszukiwac jakis talent czy posylacie tam na ogol scoutow ?
4. To w zasadzie jest nie moja sprawa, tylko mojego kolegi, ktory ma w grze blad, otoz wygral on Realem w 2010 roku LM, a sezon pozniej wygraj ja Inter, po finale taka informacja: Inter wygral LM [...] Pierwszym zwyciezcą tych rozgrywek organizowanych juz od 2010 roku był Real Madryt ? Zdarzylo wam się takie coś ?
Z góry dziękuje, pozdrawiam.

Carrot Młody aktywista

0
19.06.2007 18:57    #1
1. Nie nie ma takiej latki, ale mam nadzieje ze SI zrozumie swoj blad i usunie ten blad w nastepnych wersjach managera...
2. Mnowstwo bylo takich tematow... poszukaj
3. Ja ogladam tylko final mistrzostw swiata, europy. A scoutow wysylam na mlodziezowe i u-19 zawsze znajduja cos ciekawego :D
4. lol :D nie mialem takiego czegos jeszce... ale jedyna sensowna odpowiedz jest taka ze mozne zmienili nazwe rozgrywek czy cos... no bo tak bylo naprawde ze byl ppuchar mistrzow a potem liga mistrzow i w pewnym sensie czasami tryjumfy w nich liczone sa osobno... innego rozwiazania nie mam;)

Użytkownik uznał post za pomocny

Mariuch_xD Partyzant

0
19.06.2007 19:12    #2
kolega po prostu zmirnil w ustawieniach zeby nie zapamietywalo mu wynikow z lm.. gra przez to szybciej dziala.. tez mialem kiedys taki problem..

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.06.2007 19:12    #3
1. Zgadzam sie z przedmowca
2. Wykanczanie akcji, szybkosc, przysipieszenie, gra bez piłki, drybling.
3. Ogladanie jednego meczu raczej nic nie da chyba, ze dla przyjemnosci lepiej ogladac cały turniej, albo wyslac scouta on znajdzie jakies perelki i od razu napisze czy masz szanse danego zawodnika sciagnac
4. Bug, bug i jeszcze raz bug.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.06.2007 19:12    #4
1. Zgadzam sie z przedmowca
2. Wykanczanie akcji, szybkosc, przysipieszenie, gra bez piłki, drybling.
3. Ogladanie jednego meczu raczej nic nie da chyba, ze dla przyjemnosci lepiej ogladac cały turniej, albo wyslac scouta on znajdzie jakies perelki i od razu napisze czy masz szanse danego zawodnika sciagnac
4. Bug, bug i jeszcze raz bug.

Tores ReDevil Młody aktywista

0
19.06.2007 19:29    #5
Jeszcze jedno takie pytanko: Jeśli jestem bardzo zasłużonym i najlepszym w historii klubu managerem, w ostatnich trzech latach wygrywalem lige i teraz zarzad oczekuje mistrzostwa to jesli go nie zdobede to mnie zwolnia ?

BS Młody aktywista

0
19.06.2007 19:37    #6
NIe zwolniąCię w takiej sytuacji NA PEWNO:)ponieważmogąuważać żę miales spoprostu małe potknięcie i mogą Ci wybaczyć.nie zwolnią Cie ale mogąstracićdo Ciebie lekko zaufanie:)

wojtek2303 Partyzant

0
19.06.2007 19:43    #7
Mogą Cię zwolnić wtedy gdy poniesiesz druzgocącą porażkę w lidze. Możesz natomiast sobie pomóc wgrywając jakiś puchar, wtedy mogą spojrzeć bardziej przychylnym okiem.

Carrot Młody aktywista

0
19.06.2007 19:56    #8
na pewno Cie nie zwolnia;] powiem wiecej... mozesz dac im ultimatum i przystana na to, byle tylko Cie ie stracic :D

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
19.06.2007 20:31    #9
1.nie ma
2.dla mnie takim pilkarzem jest luca toni.popatrz na jego atrybuty.
3.scautow wysylam bo ogladanie zajmuje duzo czasu.
4.nie

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution