Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.06.2009 17:42    #2111     Sufler - Porady do gry - Scout szukanie juniorow
jezeli chodzi o scouta to wazne sa ocena potencjalu, umiejetnosci a w dalszej kolejnosci determinacja i zdolnosc do adaptacji..ja zawsze tez patrze jaka dany scout ma wiedze o panstwach

Dzwoniu Młody aktywista

30.06.2009 15:47    #2112     Sufler - Porady do gry - Scout szukanie juniorow
Umiejętność treningu juniorskiego nie ma nic wspólnego ze znajdowaniem juniorów - oznacza tylko jak dobrze dany trener potrafi współpracować z juniorami na treningu. Natomiast ocena potencjału i umiejętności pozwala mu określać z lepszą dokładnością jakie umiejętności prezentuje obecnie zawodnik a jakie może prezentować w przyszłości. Nie ma to jednak wiele wspólnego z wyszukiwaniem talentów- może co najwyżej trafniej określić umiejętności danego gracza. Tak naprawdę wszystko zależy od Ciebie- dokąd wyślesz scouta na poszukiwania. Pamiętaj, że nawet najlepszy scout może pominąć jakiś talent w danym kraju.
Pozdrawiam ;)

miksur Partyzant

30.06.2009 15:37    #2113     Sufler - Porady do gry - Scout szukanie juniorow
Pytanie mam, czy jak mam scouta z pot i um na 20 i trening juniorski 15+ to bedzie mi znajdywac super juniorow?? w wieku do 18 lat???

marcinou Partyzant

28.06.2009 14:17    #2114     Sufler - Porady do gry - Nagrody dla piłkarzy.
[quote=@papcio@]Ale pozostaje 10%. Wg. mnie to jest tak, że nawet jeżeli dany zawodnik będzie miał przeciętny sezon, a jest dużą gwiazdą i ma sporą reputację może wygrać.[/quote]
otóż to racja sama w sobie, natomiast of course chodzi także o średnią ocen ona ma tutaj bardzo ważne podłoże, bramki swoją drogą będąc królem strzelców również można takim piłkarzem zostać( roku) sam osobiście miałem taki przypadek.

Dodam także, że kwestia bramkarza roku jest dla mnie intrygująca;/ taki np. mój Akinfeev ma średnio kilkanaście dosłownie puszczonych bramek w sezonie a bramkarzem roku zostaje Petr Cech, który nota bebe wpuszcza ich o zgrozo duuużo więcej, ale jak mówi genie scout Cech ma wielką reputację dlatego też wygrywa, więc tezę @papcia@ popieram w 100% ;)

kowalinho Młody aktywista

Co do spolszczenia to spróbuj skopiować język polski z wersji do 2007
http://www.cmrev(...)-PL.html
u mnie działa.

marcinou Partyzant

[quote=marcinou]Istnieje spolszczenie pod genie scout na bazie 9.3.0? Jeśli tak prosze o mirroy, ewentualnie.[/quote]

;)) pierwszy post, mimo to dziękuję za pomoc ;) Milego dnia.

marcinou Partyzant

Hehe samo genie scout pod ta wersje 9.3.0 mialem:) chodzilo mi tylko o spolsczenie;) ale jak nie ma trudno ;) dzieki za pomoc tak czy siak;) tzn w ogole nie ma spolszczenia? Daje rady w rozumowaniu ale po prostu chcialem spolszczenie;p

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

No jak nie da rady.

Wchodzisz w drugi link. I kopiujesz tamten w wyszukiwarkę. Jakby co to jest ten link:

http://rapid(...)2009.rar

Kamilx Młody aktywista

marcinou Partyzant

Istnieje spolszczenie pod genie scout na bazie 9.3.0? Jeśli tak prosze o mirroy, ewentualnie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution