Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
29.09.2011 11:39    #9041     Sufler - Porady do gry - Jak wkleic aktualnienia??
Problem rozwiązany, temat zamykam.

jaqb Partyzant

Grupa: Użytkownik
w raporcie scouta pojawia się, że zawodnik może mieć problemy z aklimatyzacją.

jackie113 Partyzant

Cały czas w przedmeczowych raportach mam taki komunikat asystenta że X lub Y ma problemy z komunikacją bo nie zna języka. Da się ten element poprawić jakoś? tzn. nauczyć go języka lub coś w tym stylu. Pomóżcie.

szfedo Przodownik pracy

27.09.2011 20:24    #9044     Sufler - Porady do gry - Save nie chcę sie wczytac
Więc patch to nie problem. Robiłeś backupy/zaznaczyłeś w ustawieniach wielokrotny zapis? Jeśli tak to wczytaj backup, jeśli nie no to sejw padł i nic już nie zrobisz.

pawelczewa Partyzant

27.09.2011 14:46    #9045     Sufler - Porady do gry - Nie mogę zgłosić zespołu
Witam. Mam wielki problema mianowicie: zaczynam kariere, wybieram klub, przygotowuje skład, taktyke itd. itp. ale gdy mam zagrać pierwszy towarzyski mecz i klikam "zgłoś zespół" to nic się nie dzieje. Czyli nie mogę przejść dalej :/ Wcześniej było ok, nic nie zmieniałem, nie kombinowałem. Tylko włączyłem od nowa kariere, wybrałem klub i zaczęło się to dziać. Co mam zrobić? Z góry dzieki za pomoc

szfedo Przodownik pracy

27.09.2011 00:25    #9046     Sufler - Porady do gry - problem z wlaczeniem meczu ;/
Napisz problem, z jakim plikem. Najlepiej zapodaj skrinszota, bo tak na ślepo to nikt ci nie pomoże.

topsecret91 Partyzant

26.09.2011 22:34    #9047     Sufler - Porady do gry - problem z wlaczeniem meczu ;/
Witam, mam taki problem wczoraj zainstalowalem fm 11 i wszystko nicy dziala ok moge kupowac odp na wiadomosci itd ale jak przyjdzie do meczu i wystawie juz sklad i po rozmowie motywacyjnej jak daje przejdz do meczu to zacina mi kompa i wyskakuje jakies niebieskie tlo i tam jest cos napisane ze jest problem z jakims plikiem... co to moze byc ? ma ktos tak samo ? bo juz wszystkiego próbowałem zeby dzialalo i dalej nic ;/

Pucek Stachanowiec

to specjalny temat dla takich pytań: http://www.cmrev(...)?page=47
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

26.09.2011 15:59    #9049     Sufler - Porady do gry - FM Pre-order STEAM/HMV
Mówiąc bez ściemy, gdy kupisz FM-a w Glasgow i wejdziesz do internetu, to bez problemu znajdziesz plik z polską wersją językową. Czy to jest nielegalne? Tak, bo za tłumaczenie gry odpowiada CD Projekt, a z FM-a kupionego w Glasgow nie ma nic.

Możesz też zamówić FM-a w którymś z polskich sklepów w sieci, a jeszcze wcześniej po prostu ich zapytać czy zrealizują zagraniczną przesyłkę na ten dzień. Jeśli zależy Ci na wersji pudełkowej.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

26.09.2011 14:21    #9050     Sufler - Porady do gry - FM Pre-order STEAM/HMV
Udostępnianie takich plików jest piractwem (bynajmniej na tej stronie i dla producenta - bo dla mnie np. nie jest ale każdy ma swoje zdanie i swoje sumienie) patrz ten temat.Przez Steam zapewne będziesz mógł ściągnąć grę w języku polskim albo zamów pudełkową wersje w np. "cd projekt", myślę ze oni bez problemu wyślą grę do Glasgow i nie tylko... - pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution