Dzień dobry. Chciałbym się dowiedzieć jak lepiej zaopatrzyć się w FM'a. Jako, ze to pierwsza moja taka misja w dniu premiery nie wiem, która opcja jest lepsza. Czy wybrać wersję przez STEAM, czy też zakupić wersję pudełkową. Rozumiem, ze jak steam to 21 października będę mógł pobrać grę przez Steam tak? Osobiście jednak jetem zwolennikiem wersji pudełkowych Ale tu też jest mały problem, bo mieszkam w Glasgow. HMV na swojej stronie podaje, że FM2012 będzie na półkach 21 października. Jako, że to największa sieć w UK nie powinno ich zabraknąć Aczkolwiek nie będę miał możliwości gry po Polsku A osobiście o wiele lepiej idzie mi gra, gdy rozumiem wszystko w 100%.
Przechodząc do setna. STEAM da mi możliwość ściągnięcia gry w j. polskim tak? Tylko weź tu teraz pobieraj 3-4 GB...W wersji pudełkowej pliczku z językiem polskim mieć nie będę, ale czy istnieje możlwiość, że ktoś z forumowiczów by mi go udostępnił ??
Przechodząc do setna. STEAM da mi możliwość ściągnięcia gry w j. polskim tak? Tylko weź tu teraz pobieraj 3-4 GB...W wersji pudełkowej pliczku z językiem polskim mieć nie będę, ale czy istnieje możlwiość, że ktoś z forumowiczów by mi go udostępnił ??
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.09.2011, 12:28
Najnowsze posty