Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Mar1992 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.10.2011 20:52    #8901     Sufler - Porady do gry - FM 12 - problemy.
To zrób sprawdzanie spójności plików i zobacz czy coś ściąga.
Ściągać muszę tylko patche (pudełkowa wersja). Przy moim internecie 10 MB nie ma z tym problemu :)

Mar1992 Przodownik pracy

28.10.2011 20:45    #8902     Sufler - Porady do gry - FM 12 - problemy.
Nigdy nie miałem crash dump, invalid token error, ani innych podobnych, aż do wersji 12. Gra się wiesza, wywala do Windowsa. Grać się da, ale czasem po prostu "strzela focha" i się wyłącza. A najlepsze jest to, że gdy gram w Rage i wyłączę go, to już nie włączę FM'a bez restartu kompa. Wszystko się włącza, dochodzi do ekranu z wczytywaniem (to w różnych językach) i się wyłącza. Tak po prostu. Da się coś z tym zrobić i czy Wy też tak macie?
Kilka razy już sprawdzałem spójność plików. Czemu za każdym razem ściąga 40 MB?

PS Nie mam zamiaru wylewać tu swoich żali, ale zaczyna mnie to denerwować.

pezot97 Partyzant

Gdy ustawię sobie swoje kolory to podczas gry jest dobrze, ale gdy wyłączę to muszę ustawiać je od nowa.
Denn du bisst, was du isst. R+

Morelowski Partyzant

Witam, mam pewien problem z grą i nie potrafię go rozwiązać. Mianowicie po ustaleniu składu nie mogę go zgłosić i przejść do rozgrywki (wówczas wyskakuje mi komunikat: XML pasin error! not well-formed (invalid token at line 1 of higlights.xml) ) Proszę o pomoc, gdyż nie mogę dalej ruszyć z grą :(

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

28.10.2011 16:41    #8905     Sufler - Porady do gry - FM 12 na moim laptopie
Spokojnie będzie chodził...bez najmniejszych problemów.Pozdrawiam

!ScOuReR! Partyzant

Tak jak w tytule. Mamy problem z kolegą z grą przez sieć. Do tej pory nie było z tym problemów, a tutaj nagle wyskakuje nam "Błąd połączenie z serwerem niemożliwe". Pytanie co robić ? Gra przez hamachi raczej odpada. Jak rozwiązać ten problem ?

badi8 Partyzant

28.10.2011 15:35    #8907     Sufler - Porady do gry - Błąd w grze?
Nie uyasadniali. Po prostu odrzucali. Co prawda dawałem nienegocjowalną ofertę, ale to nigdy nie stanowiło problemu, w przypadku gdy takie same oferty innych klubów już zostały zaakceptowane. (Pierwsza moja oferta była negocjowalna)

WitekZ Partyzant

28.10.2011 15:27    #8908     Sufler - Porady do gry - Niedziałający FM.
mi pomogło to rozwiązanie co tutaj:
http://www.cmrev(...)am_.html

M@ku Partyzant

28.10.2011 13:02    #8909     Sufler - Porady do gry - "zasięg" atrybutów
Witam:)

Mój problem polega na tym iż trochę usprawniam swojego skina do FM 11 "fusion". Z kolorami nie ma problemu, wszystko już jest cacy ale... Chodzi mi o ww zasięg atrybutów. Np. u mnie są one podzielone : słabe 1-5; średnie 6-10; dobre 11-15; świetne 16-20, natomiast ja chcę aby były one odpowiednio 1-4;5-9;10-14;15-20, niestety nigdzie w ustawieniach skórki nie mogę tego znaleźć. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

Z góry dziękuje za poświecenie uwagi temu nietypowemu problemowi:)

robal15 Młody aktywista

28.10.2011 12:54    #8910     Sufler - Porady do gry - Kontuzje w FM12
Dobra, przynajmniej wiem, ze to nie jest bug. Ale to jest naprawdę dziwne, ze moje kontuzje trwają min 3 miechy, a kiedy jeden zawodnik wyzdrowieje, to automatycznie w tym samym dniu kontuzjuje się drugi, aby zachować bilans 7-8 kontuzji w drużynie.

W rzeczywistości moja drużyna też ma takie same problemy od 2 lat, no ale nie oszukujmy się , takiego realizmu w tej grze nie ma;P
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.