Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=PiotRoo]Cześć. Czy udało się już komuś rozwiązać problem z crash dumpem podczas wczytywania save'a? Nie ma komunikatu, że nie można go wczytać, po prostu wywala z gry po pojawieniu się błędu (pasek ładowania gry dochodzi praktycznie zawsze do tego samego momentu). Dodam, że mam ostatni działający save, który się wczytuje, jednak strasznie wolno i gdy zapisuję jeszcze raz to przy każdym kolejnym loadingu jest ten cholerny crash :/ Z góry dzięki za pomoc![/quote]

Spróbuj odinstalować grę i ponownie zainstaluj
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
28.02.2012 21:10    #7892     Sufler - Porady do gry - Jak zmienic klub
Możesz oczywiście zrobić tak, jak polecił kolega Oskwar .89, jednak zgłaszanie zainteresowania pracy w klubach ze statusem managera 'niepewny' (szczególnie, jeśli jest to klub lepszy od Twojego) często powoduje wyśmianie Cię przez zarząd owe klubu, i automatyczny kredyt zaufania dla ich obecnego managera. Dlatego nawet, jeśli upatrzyłeś Monaco, i nawet, jeśli ich manager ma status 'niepewny', to podejrzewam, iż nawet, gdybyś w Polsce wygrał wszystko oni Cię po prostu wyśmieją. Co innego, kiedy robisz taką akcję na słabszy klub, wtedy częściej się udaje. Ja na swoim przykładzie mogę Ci poradzić - grałem Tottenham'em, całkiem nieźle mi szło, a mimo to o posadach w takich klubach jak Arsenal, Chelsea czy Manchester mogłem tylko pomarzyć, mimo, że ich kluby od dawna tonęły w kryzysie. Zwalniali kolejnych trenerów, brali jakichś tych, którym nie szło w innych ligach, ale o Tobie nie chcieli słyszeć. A np. z Tottenham'u do Leeds nie miałem żadnych problemów, przyjęli mnie z otwartymi ramionami. To samo potem z Leeds do Evertonu (któremu szło tak dobrze, że aż spadł z ligi). Po powrocie Evertonem do Premier League i zajęcie tam 5 miejsca dostałem propozycję od Liverpool'u, ale wtedy ja miałem gdzieś odchodzić do klubu, który wielokrotnie odrzucał moje podania, i na dodatek miał gorsze wyniki ode mnie.

Azi Partyzant

28.02.2012 18:07    #7893     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote=Glosario]profil Ganso:
http://zapod(...)png.html[/quote]

strzały z dystansu na średnio; atak z piłką może być często, podobnie dośrodkowania i ważne żeby częściej wychodził na wolne polec. Zmniejsz mu zadania defensywne (gra przy przeciwniku pole karne/własna połowa - popróbuj na jakim ustawieniu będzie miał lepiej; odbiór delikatny mu nie zawadzi, choć norma też w zasadzie może zostać). Zobacz statystyki podań z ostatnich spotkań - jeżeli odbiega ilościowo od innych graczy to ustaw go na rozgrywającego. GRa szeroko - wyjście na wolne pole (powinno pomóc). Spróbuj też ustawić ataki środkiem boiska.

Daj znać czy pomogło - problem może wynikać z ustawienia innych zawodników (na przykład często musi kogoś asekurować - nie zdziwiłbym się jeżeli to byłby AML) możesz wtedy zamienić go miejscami z drugim MC (tylko temu drugiemu ustaw atak z głębi pola na rzadko).

To trochę nienormalne ale ja często w słabszych klubach wystawiam AMC i daje mu... odrywającego. Podania oczywiście do nogi. Czasem przynosi to pozytywny skutek, ale nie mam pojęcia jak się sprawdzi w przypadku MC (nigdy nie próbowałem) przy takiej taktyce - faktem jest że zawodnik dostaje wtedy więcej piłek, a o to nam przecież chodzi.

kolejna edyta mówi że jeżeli zawodnik ma ustawione "szukaj gry" to wszystkie suwaki i tak nie mają znaczenia bo gracz ma pełną swobodę decyzji. Tyle że to tylko teoria bo nigdzie nie znalazłem potwierdzenia co dokładnie daje "szukaj gry" :/

repus Młody aktywista

28.02.2012 17:28    #7894     Sufler - Porady do gry - Nadmierna pewność siebie.
Witam, mam problem ponieważ moi zawodnicy narmiernie uwierzyli w siebie.

Wygrałem jakimś cudem w LE z atletico madrid w 1/16 finału i w 1/8 finału z Sevillą. Teraz przegrałem 2 mecze pod rząd z ŁKS i Cracovią i jakoś wyratowałem remis z Podbeskidziem na 2-2.

Czy da się coś zrobić by zaczeli lepiej grać? Nie ważne na jakiej taktyce gram i tak nie idzie dobrze.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
28.02.2012 09:25    #7895     Sufler - Porady do gry - FM2008 rezerwy - jak usunąć
[quote=Fael]PO drugie watpie aby dany trick byl mozliwy to jakbys chcial usunac druzyne cobacz na gornym pasku czy mozna tj Edit[/quote]

Dokładnie. Edit -> Delete selected item. Problem w tym, że ta opcja działa wtedy, gdy wejdziesz w okno informacji o klubie (piłkarzu, stadionie itp.) i nie usuwa wybiórczo, a od razu całość.

maselko Partyzant

27.02.2012 18:48    #7896     Sufler - Porady do gry - Auty
[quote2=Valdi91][quote=repus]To jest właśnie tak, przeważasz przez 90 min 70 % posiadania piłki 10 setek wygrywasz 3-0 ostatnie 10 min i pakują ci 3 bramki.[/quote]

Skąd ja to znam...

Co do autów spróbuj wejść w 'kreator stałych fragmentów gry' i tam ustawić wyrzuty z autu na krótkie. Za zawsze ustawiam wyrzuty krótkie (przy grze z kontrataku szybkie) i nie mam problemów, z przejęciem piłki przez przeciwnika. Ale o traceniu kretyńskich bramek pod koniec meczu nie mogę powiedzieć 'to nie mój problem' :) [/quote2]
Chodzi o to że ja już ustawiałem i krótko i szybko i długo i jak tam jeszcze można i za każdym razem oni wyrzucają tak samo... Dziwna jest ta "sekcja" FM'a

Valdi91 Młody aktywista

27.02.2012 18:41    #7897     Sufler - Porady do gry - Auty
[quote=repus]To jest właśnie tak, przeważasz przez 90 min 70 % posiadania piłki 10 setek wygrywasz 3-0 ostatnie 10 min i pakują ci 3 bramki.[/quote]

Skąd ja to znam...

Co do autów spróbuj wejść w 'kreator stałych fragmentów gry' i tam ustawić wyrzuty z autu na krótkie. Za zawsze ustawiam wyrzuty krótkie (przy grze z kontrataku szybkie) i nie mam problemów, z przejęciem piłki przez przeciwnika. Ale o traceniu kretyńskich bramek pod koniec meczu nie mogę powiedzieć 'to nie mój problem' :)

Hasiuk16 Partyzant

26.02.2012 22:27    #7898     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Już nie mam problemów z Pomocą i Obroną ale mam problem ze skutecznością :/

Właśnie skończyłem sezon i zagrałem 1 sparing po wakacjach z Olimpią Elbląg. Sytuacja wygląda tak
Strzały:22-0
Celne:5-0 !!!
Posiadanie: 69-31%

Cały mecz atakowalem co widać wyżej ale mecz skończył się wynikiem 0:0.
Gram skrzydłami z napastnikiem na szpicy. 4-5-1 pomoc ustawiona w literę V.
Strzały z dystansu rzadko. Może to coś z napastnikiem ? Na Ataku gra Kucharczyk który w sezonie strzelił 20 goli. Zmiennikiem jest Dzalamidze. Macie sposób na poprawienie skuteczności ? Grając przez internet w LP Lech-Legia przegrałem 1:0 bo skuteczność była słaba 13-3 w strzałach. Pomożecie ?

Ozil Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
26.02.2012 22:00    #7899     Sufler - Porady do gry - FM 2012 - piłkarze.
Siemanko!

Parę dni temu zacząłem grać w FM'a 2012. Natknąłem się na pewien problem, grając np. w Wiśle Kraków nie ma prawdziwych piłkarzy, w Borussi Moenchongladbach nie ma Marco Reusa. w reprezentacji Polski nie ma prawdziwych piłkarze (no może 1/3 jest, ale reszta raczej nie. :/) i właśnie proszę was o pomoc bo bardzo mi zależy poproszę o link do pobrania jakiejś łatki czy cokolwiek co pomogłoby mi z tym problemem. A, i również proszę dołączyć do tego instrukcje bo w instalacjach tych rzeczy jestem zielony. :/

jakub7695 Partyzant

26.02.2012 18:03    #7900     Sufler - Porady do gry - Błąd
http://www.cmrev(...)sji.html - temat ogólny o crash dumpsach, może znajdziesz rozwiązanie, zadaj swoje pytanie też tam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution