Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Azi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.04.2012 17:55    #7611     Sufler - Porady do gry - Język gry
Kolejny biedak którego nie stać na grę za 100 złotych? ;)

Jak dobrze nie mieć takich durnych problemów! :D

unnical333 Partyzant

05.04.2012 13:42    #7612     Sufler - Edytor - Nowe Państwo ... Czy to możliwe ?
Tak tylko zauważ że w żadnym z państw nie ma możliwości zmiany kontynentu można tylko zmienić region ale to nie to samo ... Dlatego ja przerobiłem Andorę ponieważ region, i przynależność UE tutaj można zmienić ... ligi już także dodałem ale mam dwa kolejne problemy ot co :
1. Jak zmienić flagę państwa Andory na jakąś inną ?
2. Jak zmienić nazwiska (hiszpańskojęzyczne) na te polskie ?

puuffe Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
05.04.2012 13:10    #7613     Sufler - Porady do gry - Język gry
Witam
Mam problem z wersją językową gry. W opcjach zaznaczyłem jezyk polski, jednak wersja nie jest "całkowita"

pozdro

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
05.04.2012 12:11    #7614     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
No i ładnie. Real bezproblemowo przejechał Cypryjczyków. Ciekawe jak poradzi sobie z Bayernem.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
05.04.2012 11:34    #7615     Sufler - Porady do gry - Problem z wglądem drużyny U-19
Ten problem występuje często kiedy używamy plików z nowymi ligami (np. PLU), jak napisano wyżej należy wtedy wybrać w Filtrze pokazywanie drużyny U-19 (czy tam innej). Trochę to wkurzające, ale nie wiem jak to naprawić.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Zymon Partyzant

Panowie mam problem z wyborem klubu. Monaco czy Saint-Ettien ? fm2008 8.0.2 . Wiem że paru ludzi grało Saint-Ettien .Mógł by mi ktoś powiedzieć o tym klubie...
był - będzie - jest zawsze IKS!

Zymon Partyzant

Panowie mam problem z wyborem klubu. Monaco czy Saint-Ettien ? fm2008 8.0.2 . Wiem że paru ludzi grało Saint-Ettien .Mógł by mi ktoś powiedzieć o tym klubie...
był - będzie - jest zawsze IKS!

vlacco Partyzant

04.04.2012 22:43    #7618     Sufler - Porady do gry - Pomoc dla fana niższych lig.
Cześć. W mojej karierze mam marzec 2013, gram szóstoligowym angielskim Woking FC (mam sentyment do tego klubu, ale mniejsza z tym).

Jako beniaminek zajmuję 5 miejsce w BSP z trzema zaległymi meczami i mam szanse na miejsce drugie. Jednak od pewnego czasu gra moich podopiecznych nie zachwyca - gram bardzo w kratkę. Grając przez cały sezon swoją taktyką szło w miarę, jednak nagle coś się zepsuło - kilka przegranych i remisów. Postanowiłem wypróbować taktyki z forum FM-base (GoalsGalore oraz Cinema cośtam), jednak żadna nie przyniosła efektu.

Nie pomaga też fakt, że dwóch moich czołowych napastników jest kontuzjowanych - jeden wraca za 3tyg, drugi za 2 miechy. Z moralami problemu nie mam, są dobre+. Jeśli chodzi o skład - wszyscy zawodnicy prócz prawego obrońcy mogliby z powodzeniem grać o klasę wyżej.

Jakieś propozycje? Pozdro.

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Czy ktoś spotkał się z problemem Crash'a podczas dodawania nowych lig do gry.
Kończę pierwszy sezon w polskiej lidze i chciałem sobie załadować dodatkowo kilka innych lig (angielska, hiszpańska itd).
Lecz za każdym razem gdy dochodzi do daty w której liga ma zacząć być aktywna wywala mi crash'a :(
Próbowałem urlopem przechodzić tą datę - nic nie pomaga/
Próbowałem różne konfiguracje dodawanych lig (pojedynczo, parami dnia w których się aktywują, chaotycznie) - nic nie pomaga.

Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? Bo dopiero jestem po pierwszym sezonie, jest jakaś nadzieja że później to minie?
Może to wina nieoficjalnych uaktualnień lig ??
Chętnie przeczytam wszystkie sugestie które mógłby pomóc rozwiązać mi problem.
Z góry dzięki :)

dooomiiin Młody aktywista

04.04.2012 18:56    #7620     Sufler - Porady do gry - Problem z wglądem drużyny U-19
Jak w temacie. Chciałem przenieść sobie jednego z młodych do pierwszej drużyny, a w juniorach ten sam skład, co w pierwszej. Spotkał się ktoś z tym? Jak temu zaradzić?
by dooomiiin

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.