Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

leo21 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Siema!
Mam taki problem, otóż po sprawdzeniu spójności plików, zainstalowałem sobie te najnowsze łatki odpalam grę a tam jeszcze na tych napisach, że odnaleziono błąd '' [...] crash drumps 12.2.2. Więc usunąłem ten plik, wyrzuciłem crasha z Dokumentów ale to nic nie dało i nadal mi się to wyświetla...
FM 12

leo21 Młody aktywista

10.04.2012 09:24    #7572     Sufler - Porady do gry - Crash przed włączeniem gry.
Siema!
Mam taki problem, otóż po sprawdzeniu spójności plików, zainstalowałem sobie te najnowsze łatki odpalam grę a tam jeszcze na tych napisach, że odnaleziono błąd '' [...] crash drumps 12.2.2. Więc usunąłem ten plik, wyrzuciłem crasha z Dokumentów ale to nic nie dało i nadal mi się to wyświetla...
FM 12

Batys188 Partyzant

[quote="Kox"]Jak wygląda sytuacja Vitesse? Bo widziałem, że sporo ludzi poleca własnie ten klub.
Chciałbym się dowiedzieć, ile jest pieniędzy na transfery, jak z kadrą, co w tym klubie można osciągnąć w pierwszym, a co w drugim sezonie(oczywiście grając "normalnie";).[/quote]

Grałem nimi ale tylko 2 sezony.W pierwszym sezonie,dostajesz 30 mln jeśli idziesz na majstra.Skład wymaga praktycznie cały przebudowy a wiadome że jak jest kasa to i mozna sobie pozwolic.Sztab szkoleniowy tak samo.Ja w 1 sezonie bez problemu zdobyłem mistrza.W 2 sezonie dostałem tylko 9 mln na transfery.Zadnych długów,prezes w 1 sezonie na początku sierpnia daje Ci 30 mln do kasy klubu, nie na transfery.Więc baza treningowa itp. bez problemu sa rozbudowywane.Ogólnie to sie fajnie gra, ale jest za łatwo jak dla mnie,słaba Liga Holenderska.Tutaj masz moje screeny po 1 sezonie w Vittese jeśli bys chcial zobaczyc wszysko co i jak.
http://www.cmrev(...)page=114
Pozdrawiam.

LucasLFC Partyzant

09.04.2012 23:24    #7574     Sufler - Problemy techniczne - Zacinający się tryb 2d
Do sedna, klasyczne kuleczki, na których gra mi się po prostu najlepiej zacinają się, a co dziwne, tryb 3d, te "drugie kuleczki" chodzą bardzo płynnie. Ktoś wie może czym to jest spowodowane lub miał podobny problem? Czy może to być kwestia taka, że klasyczne 2d nie jest "zbyt kompatybilne" z windowsem 7?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Sprawdź spójność plików, jeśli nie wiesz jak to zrobić, przeczytaj mój poradnik -> http://www.cmrev(...)em_.html
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

openproTENNIS Partyzant

09.04.2012 20:44    #7576     Sufler - Gra przez sieć - Problem 2 klientow
Witam wszystkich napalencow tej gry mam problem ... gralem z kolega przez siec zapisalismy gre. Nazajutrz wpadl do mnie zrobilismy drugiego uzytkownika dogralismy kawalek dalej save'a, zapisalismy i teraz wlasnie nie mozemy poradzic sobie z wyrzuceniem jednego klienta aby funkcja byla spowrotem "obejmij kontrole" zeby po powrocie do domu normalnie ze swojego stolka mogl wejsc w swoj team i grac bo poki co drugi autoklient blokuje ... pozdrawiam cierpliwych co dotrwali tutaj :) i prosba o rozwiazanie problemu albo konkretna odpowiedz

cyaa HF

KreciKo Partyzant

09.04.2012 12:34    #7577     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Mam problem, gram QPR i zajmuje 18 miejsce w Premier League stosowałem swoje taktyki ale słabo mi to szło, zaczałem grać taktyka GoalsGalore 2012 Beta, na początku bardzo dobrze mi szło jednak nie potrafie wygrać meczu już od ponad miesiąca, ostatnio mam bardzo łatwy terminarz z drużynami z mojego poziomu jednak przegrywam lub remisuje. Proszę o jakąś pomoc.

repus Młody aktywista

08.04.2012 23:49    #7578     Inne - Piłka nożna - Quiz piłkarski.
[quote="szwejas"]Widzę że macie niemałe problemy, więc podpowiedź ;) kierunek: francuska L1, w ostatnio rozgrywanej kolejce jego drużyna przegrała z faworyzowanym rywalem, a piłkarz widoczny na zdjęciu grał w tym meczu kilka minut.[/quote]

Omar Kossoko
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

szwejas Partyzant

08.04.2012 23:23    #7579     Inne - Piłka nożna - Quiz piłkarski.
Widzę że macie niemałe problemy, więc podpowiedź ;) kierunek: francuska L1, w ostatnio rozgrywanej kolejce jego drużyna przegrała z faworyzowanym rywalem, a piłkarz widoczny na zdjęciu grał w tym meczu kilka minut.

Tittoro Partyzant

08.04.2012 20:39    #7580     Sufler - Porady do gry - przedmeczowy problem
Czy ktoś mógłby mi pomóc? Ten problem naprawdę jest wkurzający

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.