Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Denis Van der... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam mam problem, chcę znaleźć radość z gry ponownie ... 20-letnia kariera jednym klubem

Wymagania:
Liga obojętna,ale musi być 7-osobowa ławka rezerwowych, może być nawet z najsilniejszych lig
Zarząd klubu na początku nie stawia sporych wymagań typu walka o tytuł,zwycięstwo, sprzyja rozwojowi
Status klubu zawodowy
Najlepeij w Europie,ale mogą byc inne kontynenty

Mam nadzieję, że pomożecie ...

Azi Partyzant

[quote="tts0"]Witam,

chciałbym się dowiedzieć, czy często w swoich karierach spotykacie się z sytuacją, że Wasz zespół(głównie napastnicy) zachowuje się tak jakby trening strzelecki polegał na trafianiu piłką do celu, którym jest bramkarz lub trybuny?
Gram jedną karierę już od 13 sezonów i muszę przyznać, że ten problem to u mnie niemal codzienność. Choć napastników mam niemal światowej klasy, pudłują na potęgę lub obijają bramkarza rywali(zazwyczaj bardzo słabych rywali). Doprowadza mnie to już do szału! Trening wydaje się dobry, bo ciągle rosną im atrybuty strzeleckie; morale też wysokie a jednak często się zdarza, że na 30 strzałów w meczu mam ok. 5 celnych!
Co może być tego przyczyną?[/quote]
Rywal gra 10 zawodnikami we własnym polu karnym. Ciężko jest oddać strzał. Może postaraj się trochę rozciągnąć grę i przyśpieszyć przebieg gry. Jeżeli masz zawodników świetnie strzelających z dystansu to niech tego próbują (nawet kosztem podań do napastników).

saharicus Partyzant

Witam ponownie
Problem z OPP już zniknął. Potrzebuję teraz wartościowego zmiennika dla Rudnevsa. Cena, za którą klub sprzeda napastnika to max 2 mln euro, a zawodnik powinien być zainteresowany transferem.

tts0 Partyzant

Witam,

chciałbym się dowiedzieć, czy często w swoich karierach spotykacie się z sytuacją, że Wasz zespół(głównie napastnicy) zachowuje się tak jakby trening strzelecki polegał na trafianiu piłką do celu, którym jest bramkarz lub trybuny?
Gram jedną karierę już od 13 sezonów i muszę przyznać, że ten problem to u mnie niemal codzienność. Choć napastników mam niemal światowej klasy, pudłują na potęgę lub obijają bramkarza rywali(zazwyczaj bardzo słabych rywali). Doprowadza mnie to już do szału! Trening wydaje się dobry, bo ciągle rosną im atrybuty strzeleckie; morale też wysokie a jednak często się zdarza, że na 30 strzałów w meczu mam ok. 5 celnych!
Co może być tego przyczyną?
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

Amikowiec Młody aktywista

30.06.2012 13:35    #7125     Sufler - Inne - Zła liczba mieszkańców Grecji i Izraela
Wiem, że można by było to zakwalifikować jako ciekawostkę przyrodniczą i materiał na FMmota niż wielki problem, ale Izrael ma 58 mln mieszkańców, a Grecję zamieszkuje niespełna 29 tys. ludzi.

http://image(...)002.jpg/

http://image(...)001.jpg/

rajonr Partyzant

Witam mam następujący problem. Przy uruchamianiu ekranu meczowego wyskakuje mi pełno xml errorów jeden po drugim, po czym zmienia się jakość i rozdzielczość ekranu gry, często gra się wyłącza. Proszę o szybką pomoc, próbowałem już odinstalować i nic nie daje.

GrzegorzK Partyzant

29.06.2012 22:13    #7127     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote="L.B.C."]Witam,

Mam taki problem, wyprowadzając kontratak ze skrzydła zawodnik zamiast podawać w dowolnej chwili do lepiej ustawionego zawodnika pędzi z piłką do samej linii końcowej i dopiero wtedy stara się podać (dośrodkować), strzelić lub (najczęściej) traci piłkę i w najlepszym przypadku zyskuję rzut rożny. W kontrataku uczestniczą zawsze jeden lub dwaj zawodnicy i ZAWSZE są oni optymalnie ustawieni do otrzymania podania (prostopadłego czy wcześniej wrzutki) i wykończenia na pustą bramkę, tylko biegnący z piłką (będący często za nimi lub w jednej linii z pozostałymi) normalnie jakby ich nie widzi.

Gram Juventusem, atak od lewej - schodzący napastnik (atak) Vucinic - odgrywający napastnik (pomoc) Matri - skrzydłowy (atak) Krasic.

Będę wdzięczny za wszystkie wskazóki[/quote]

Poleciłbym w ustawieniu zawodnika ustawić mu skąd ma dośrodkowywać ( tam się chyba ustala czy z lini końcowej itp.) powinno podziałać, albo dac mu polecenie, żeby częściej schodził i dogrywał prostopadłe piłki niż wrzucał

Themomatix Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam,mam pewien problem z FM'em 2012. Mam Viste i jak włączam grę to gra się długo ładuje,pomimo tego gdy gra dochodzi jeszcze przed menu,gra się wyłącza. Co mam robić?

loswariatos Młody aktywista

29.06.2012 19:45    #7129     Sufler - Dodatki do gry - Skin
Jeśli czcionka nie jest jakąś zbyt wykręcona to dodanie polskich znaków nie jest problemem. Jakby co służę pomocą ;)
meglio fascista che frocio

el Maestro Partyzant

[quote="najdi013"]AleCzemuNie - spróbuj Dinamem Zagrzeb albo Hajdukiem Split. Ograniczenia są bodaj 6 obcokrajowców, a Chorwacja ciekawy kraj z wieloma talentami.[/quote]

Dynamo Zagrzeb - jeden z najłatwiejszych klubów do prowadzenia w FM. Klub będący absolutnym hegemonem we własnej lidze, od wielu wielu lat, toteż żaden krajowy zawodnik mu się nie oprze (może co poniektórzy z Hajduka Split, ci lojalniejsi). Tyle, że limit obcokrajowców nie stanowi żadnego problemu w Chorwacji, ponieważ (przynajmniej w grze) wystarczą 2 lata, żeby zawodnik spoza Chorwacji uzyskał obywatelstwo tego kraju. W moim FMie 2011 reprezentantami Chorwacji zostali między innymi tacy piłkarze jak Samir, Luis Guilherme z Botafogo, Lucas Digne, zawodnik Lille, zaś obywatelstwo, zeby ominąć limit obcokrajowców po 2 latach przyjął każdy obcokrajowiec znajdujący się w kadrze klubu. Na prawdę, w ciągu 4-5 lat, prowadząc umiejętną politykę transferową można zbudować tam zespół na poziom ćwierćfinału Ligi Mistrzów. Mój największy sukces Dynamem Zagrzeb, to zwycięstwo w Lidze Europy (w finale z Liverpoolem) po 6 sezonach. Poza nielicznymi wyjątkami (jak Milan Badelj, Sime Vrsaljko czy Domagoj Vida, a więc najlepszymi Chorwatami) resztę zespołu stanowili świeżo upieczeni reprezentanci Chorwacji, (nie mający szans na reprezentowanie barw swojej ojczyzny), lub piłkarze, którzy po 2 latach przyjęli obywatelstwo Chorwackie, żeby ominąć przepisy. Mimo, że gra tym zespołem nie należy do największych wyzwań w FM, to muszę powiedzieć, że bardzo przyjemnie wspominam karierę w Chorwacji.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution