Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Koper91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.09.2012 12:05    #6641     Football Manager - Ogólna dyskusja - proszę o pomoc
witam sciaglem nowe uaktualnienie sciaglem patch 12.2.0 ale jak zalanczam gre i chce zaczoc grac na tym patchu to go niema w czym moze byc problem

chinczol Młody aktywista

03.09.2012 10:18    #6642     Football Manager - Świat taktyki - Mecze wyjazdowe.
Ciężki temat. Ja u siebie w FM12 nie zauważyłem takich problemów na wyjazdach, oczywiście jest trochę ciężej, ale takiego koszmaru z przegranymi meczami jak u Ciebie jeszcze nie uświadczyłem. Może najpierw zobacz jak reagują Twoi piłkarze tzn czy czasem w poradach od asystenta nie widnieje znienawidzony przeze mnie wpis "paru piłkarzy przed meczem sprawiało wrażenie, że aby wygrać wystarczy wyjść na boisko" albo coś w ten deseń. Inaczej przeprowadzaj rozmowy przed meczami wyjazdowymi, ja zawsze mówie do swoich piłkarzy agresywnie, że mają wygrać i koniec kropka. Jeśli nie ma reakcji, to wtedy rozmowa z każdym indywidualnie. Nie mieszaj taktyk, nie zmienaj ich co chwile po kiepskim meczu. Na wyjazdy ustaw taktyke bardziej defensywną, nastawioną na kontratak. Bardzo ważne wg mnie - w konferencjach prasowych mów że spodziewasz się porażki, że to nie będzie łatwy mecz itp. Ja stosuje ten trick gdy np mam serie paru zwyciestw z rzedu, lub gram z jakimiś słabeuszami, tak aby moi piłkarze nie myśleli że mecz jest wygrany bez względu na wszystko. Zobacz ustawienia rożnych. Nawet nie zlicze ile spotkań właśnie przez bramki z rożnych uratowałem.

kubek-mleka Partyzant

02.09.2012 22:24    #6643     Sufler - Inne - Ligowe finanse
Za transmisje mniejsza, za to premie za wygrane w lidze - wiele większe. Jako, że Bundesligę można zdominować z o wiele mniejszym budżetem niż ligę angielską, bardziej dochodowa wydaje się gra w Niemczech. No i odpada problem z pozwoleniami na pracę...

demonek Partyzant

02.09.2012 20:17    #6644     Football Manager - Świat taktyki - Mecze wyjazdowe.
Cześć, mam bardzo denerwujący problem, a mianowicie chodzi mi o mecze wyjazdowe. Czy Wy też tak macie, że na swoim boisku potraficie ograć Barcelonę z ogromną przewagą w posiadaniu piłki, celnych strzałach na bramkę i minimalną przewagą 3-4 bramkami, a na wyjeździe przegrywacie z beniaminkiem? Mam taki problem od ponad roku (w grze) i nie wiem jak temu zapobiec. Próbowałem już chyba wszystkiego: od kilkunastu zmian taktyki, po zmiany piłkarzy oraz treningu, jednak nadal nie umiem sobie z tym poradzić. Na początku gry, gdy zaczynałem, to szczerze mówiąc takich "problemów?" nie miałem, jednak po jakimś czasie strasznie się zaczęło rzucać w oczy i nie ukrywam, że jest to bardzo denerwujące. Czasami uda mi się uratować remis, ale wyniki takich meczów kończą się wysokim wynikiem (min. 3-3). Gra jest nudna, ponieważ każdy mecz wyjazdowy jest dla mnie przegrany i gdy tylko widzę, że następny mecz będzie na wyjeździe, to od razu odechciewa się grać :/ Macie jakieś pomysły w jaki sposób mogę to ogarnąć? :/

wojtekldp Partyzant

02.09.2012 17:14    #6645     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam wszystkich. Gram Arsenalem Londyn ponieważ kocham ten zespół i nie wyobrażam sobie gry inną drużyną. Mój patch w Fm12 to 12.2.0. Próbowałem już różnych taktyk, ale szczerze powiem że żadna z nich nie spełniła moich oczekiwań. Szczególnie mam problemy z wygraniem Premier League. Mam strasznie duże problemy w meczach wyjazdowych z drużynami pokroju Man Utd, Man City, Chelsea. Wiem, że to normalne, ale chciałbym w końcu zacząć wygrywać i stworzyć potęgę. Składa się na to wiele czynników, ale moim zdaniem taktyka i trening chyba są najważniejsze. Bardzo prosiłbym o pomoc i polecenie jakiś dobrych taktyk albo treningów jak ktoś znalazłby odrobinę czasu. Z góry byłbym wdzięczny. Pozdrawiam :)

Fanatyk19 Partyzant

Witam mam problem, otóż nie mogę obecnie objąć żadnego klubu. Prowadziłem wcześniej Legie, w tym samym czasie też dwie reorezentacje. następnie przeszedłem do Warty Poznań i po kilku sezonach zrezygnowałem. Byłem bez klubu kilka miesięcy bo czekałem na jakiś lepszy klub. Ale umieściłem swoje ogłoszenie w Biurze posad i dodałem sobie pierwsza lige angielską ale musiałem czekać do następnego roku żeby się włączyła. No i od tego czasu pojawił się problem że nie mogę prowadzić ani złożyć podania do żadnego klubu. Gdy klub jest bez trenera to nawet nie mam takiej opcji żeby Zlożyc podanie. Mogę jedynie wyrazić zainteresowanie gdy posada jest niepewna ale wtedy np zwalniają trenera a ja nie moge tego klubu objąć. Inaczej jest z reprezentacja bo je moge prowadzić. Spróbowałem też dodać nowego managera ale jemu tez nie mogę przydzielic klubu do prowadzenia tylko reprezentacje. Co się mogło stać ? Ktoś pomoze ?

a&d Partyzant

Nie wiedziałem gdzie to napisać, więc pisze tu. Wczoraj gdzieś od godziny 18 nie mogłem wejść na cmrev. Czasami strona w ogóle się nie ładowała, a innym razem strona załadowała się ale była "pusta". Mieliście wczoraj jakieś problemy z serwerem, czy to coś u mnie?

Ramzes86 Partyzant

jest jakiś problem z tymi linkami wyskakuje mi błąd

dracko21 Partyzant

02.09.2012 02:10    #6649     Sufler - Porady do gry - problem z bramkarzem
Sam nie wiem co o tym myśleć już... De Gea ma ulubione zagranie 'unikaj gry słabszą nogą' i jest prawonożny, stąd jego 90% podań na lewe skrzydło. Lewonożny bramkarz podaję na prawo. Problem był by rozwiązany, a odpowiedzią było by, że wszystko zależy od preferowanej nogi bramkarza, gdyby nie to, że w kilku meczach De Gei zdarzało się zagrać mniej więcej tyle samo piłek na prawo jak i na lewo. Problem leży gdzieś indziej... W dodatku raczej nie w ustawieniach bramkarza, cokolwiek nie zmieniłem problem dalej istniał.

Arturo.RMCF Partyzant

01.09.2012 22:17    #6650     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 12 Handheld
Witam, otóż mam taki problem. Mam FM 12 handheld, odpalam, ustawiam taksę i all przegrywam. Tam jest coś takiego przy zawodniku jak "ulibiona pozycja" no i jak np. Tevez ma bodajże Kompletny napastnik, to ustawiam go tak i wszystkich innych według ich ulubionych pozycji i grają piach, ustawiam ich "po swojemu" i też piach. Gra na ogół nie ma co się równać z wersją PC, ale no nic nie mogę wygrać, a nie mam takiego pola do popisu jak na PC. Na kompie wygrywam w mniejszym lub większym stopniu, ale tam to kompletnie nic nie idzie. Grałem Milanem, to wygrałem bodajże z Cesseną i z Interem, pozostałe 4 mecze to remisy lub porażki i mnie zwolnili, w City kupiłem Hummelsa i Rodwella (jeszcze go tam nie było) ustawiałem najlepszych itd. i remisuję z Boltonem, przegrywam ze średniakami. Grałem Realem, to przegrałem z Sevillą, Mallorcą...
Coś ze mną nie tak, czy to ta gra taka niebardzo? ;D Ma ktoś coś nt. taktyk do tego czy coś?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.