Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jarekao Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.09.2012 17:28    #6581     Sufler - Porady do gry - FM 2010 kolejność patchy.
Wielkie dzięki za odpowiedź. Przy moim necie ściąganie wszystkich patchy byłoby problemem, a tak 10.3 jakoś dam rade.

xLonC Partyzant

Siema wszystkim, a więc ja mam takie coś, że jak włączam grę, to wyskakuje mi napis: Not Optimum Mode, Recomended: 1440 x 900 60 hz

Co zrobić, żeby ten napis już nie wyskakiwał i mógłbym spokojnie włączyć grę ? Reinstall gry nie pomógł.

Tytuł powinien mówić o tym co jest problemem! A nie, że masz problem.
szemek

Marimba84 Partyzant

16.09.2012 20:28    #6583     Sufler - Inne - Suwak
na lapku grasz, co? Też mam czasem ten problem, wejdź w grupę po prostu i zobaczysz

qAd. Partyzant

16.09.2012 20:22    #6584     Sufler - Inne - Suwak
Witam. Mam taki problem, gdy spojrzę na wyniki meczów rozegranych przez wszystkie drużyny z LE w ciągu dnia, to nie widać 1 meczu, a gdy chce zjechać na dol suwakiem to go nie ma. Wie ktoś jak to naprawić ? Z góry dzięki i przepraszam, za to jak to jest napisane, ale nie miałem pojęcia jak to ująć :D

Zamieszczam screena jak to wygląda http://www.bankfotek.pl/view/1327813

ttt Partyzant

Cześć ;) Na wstępie zaznaczam, że szukałem takiego tematu - znalazłem jeden, ale nie znalazłem w nim odpowiedzi i mój problem nieco się różni, a więc do rzeczy.

Gram w lidze hiszpańskiej. W okienku zimowym kupiłem dwóch piłkarzy, których wystawiłem w pierwszym składzie, lecz wcześniej nie przypisałem im numerów. Po przejściu do taktyki meczu, ostatecznego wyboru zawodników (chyba wiecie o co chodzi ;)), automatycznie pojawia mi się wybór numerów i okej. Ale problem pojawia się tu, bo mam tylko jeden aktywny numer do wyboru dla dwóch piłkarzy. Wszystkie inne numery są nieaktywne. Jestem uziemiony, nie mogę sobie z tym poradzić, mam związane ręce i nie wiem co jeszcze, a więc pomocy! ;)

PS. Chyba jasno opisałem problem :)

Alazin7 Partyzant

16.09.2012 18:44    #6586     Sufler - Porady do gry - Problem z datą 9.07.2013
Witam, otóż mam taki problem z grą... Gra zawiesza mi się na dacie 9.7.2013 i nic nie mogę z tym zrobić... Próbowałem wziąć urlop jak wyczytałem w wcześniejszych tematach, ale to również nic nie daje. Gra staje w tym dniu i nie da rady tego ominąć. Bardzo proszę o pomoc, ponieważ udało mi się stworzyć niezły zespół z dobrymi grajkami i szkoda byłoby się z tym rozstawać. Pozdrawiam

DeStormer Partyzant

[quote="piotrp504"]Witam ponownie
mam mały problem bo nie wiem gdzie zacząć karierę a taką długoterminową w średnim europejskim klubie z budżetem transferowym ok 2-3mln euro próbowałem Psg i nawet legia chelsea poszły na tapetę ale szybko mnie znudziły
chciałbym taki klub żebym mógł zbudować dobry zespół
myślałem może o 2 drugiej lidze angielskiej może hiszpańskiej może Villarreal a może italia
chodzi o to żeby gra mnie wciągnęła na starym update grałem trzy sezony napoli i było super
pomóżcie[/quote]

Spróbuj US Quevilly, klub bez wyraźnych sukcesów (1 x raz finał krajowego pucharu, dawno temu - nie liczę tego ostaniego). Klub typowany do degradacji, ale ja ściągając bodajże 11 graczy i sprzedając ok. 15, miałem go po połowie sezonu w Top 5 ligi. Słyszałem dobre opinie o Vitesse. Możesz spróbować Leeds, Wycombe(1 mln spłaty długów miesięcznie - takie małe wyzwanie). Poza tym to: Sedan(Ligue 2);Cherbourg (Krajowa/Francja); Lyon, Evian(obaj Ligue 1); Kolejarz Stróże, Korona, Ruch Chorzów. Jak sobie urozmaicisz grę (np. limit obcokrajowców w drużynie), to gra robi się ciekawsza. ;)

Paulpolska Partyzant

Mam problem gram Legią mam duży budżet 10mln euro + 95tys tyg na płace i nie mogę zakontraktować wartościowych graczy po prostu nie są zainteresowani a słabsi są ... za słabi na mój skład. Co robić ? chce się wzmocnć przed ligą mistrzów gram obecnie sezon 2013/14.
Potrzebuje obrońce środek i dobrego napastnika

piotrp504 Partyzant

Witam ponownie
mam mały problem bo nie wiem gdzie zacząć karierę a taką długoterminową w średnim europejskim klubie z budżetem transferowym ok 2-3mln euro próbowałem Psg i nawet legia chelsea poszły na tapetę ale szybko mnie znudziły
chciałbym taki klub żebym mógł zbudować dobry zespół
myślałem może o 2 drugiej lidze angielskiej może hiszpańskiej może Villarreal a może italia
chodzi o to żeby gra mnie wciągnęła na starym update grałem trzy sezony napoli i było super
pomóżcie
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

ehremann Partyzant

16.09.2012 01:26    #6590     Sufler - Problemy techniczne - Problem z FM 2012
Mam dokładnie ten sam problem. Dołączam się do pytania.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution