Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

K0ras Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.11.2012 10:26    #6311     Sufler - Inne - Konserwacja zawodnika.
Jaki reżim treningowy stosować dla graczy powyżej 30-32 roku życia? W fm 2012 zauważyłem straszny spadek umiejętności starszych zawodników, znacznie bardziej dokuczliwy niż w poprzednich wersjach gdzie bez problemu hodowałem piłkarza 38 letniego który miał atrybuty fizyczne na poziomie 9-11.

Słyszałem o treningu "średnio + 1" ktoś może wypowiedzieć się na temat jego skuteczności?

Z takimi pytaniami zapraszam do Suflera
Szemek

Sicarios Partyzant

Rosyjscy zawodnicy są traktowani jakby Rosja była w Unii Europejskiej- Niedawno wyszła taka ustawa... Tak poza tym w tamtym roku marudziliście, że na jednej taktyce wygrywa się 3 mistrzostwa z rzędu(za łatwo brak realizmu), teraz problem bo nie można meczu wygrać! Tak źle i tak nie dobrze... Polska!

misiek993 Partyzant

10.11.2012 21:57    #6313     Sufler - Porady do gry - Bramkarz zespołu rezerw
Mam problem w grze który nie tyle co mi przeszkadza, co mnie denerwuje i zastanawia. Otóż chodzi o to, że w lidze islandzkiej w lidze rezerw, trener którego do niej przydzieliłem przez cały czas na pozycji bramkarza wystawia któregoś z zawodników z pola zamiast bramkarza, mimo że ma ich dwóch zdrowych do dyspozycji. Nie rozumiem tego i nie wiem jak to zmienić. Zmiana trenera rezerw nie pomaga. Co zrobić?

Bromas Partyzant

10.11.2012 18:19    #6314     Sufler - Porady do gry - Nie widac serwera
Witam mam problem jak zakładam grę sieciową nie widać mojego serwera. W zaoze gra jest udostępniona , avira podobno nie blokuje.
Nie mam pojęcia może ktoś pomóc??

Bromas Partyzant

10.11.2012 15:44    #6315     Sufler - Gra przez sieć - Puchary w sieci fm2013
Kto wie jak ustawić serwer żeby był widoczny dla innych w opcji Puchar, bo w normalnej karierze nie ma problemu z widocznością serwera.

fanki82 Partyzant

10.11.2012 15:41    #6316     Sufler - Porady do gry - Wyskakuje błąd gry. POMOCY !
Też mam orginał i co jakiś czas mam ten problem czyli crush dump :(:(

munia1991 Partyzant

10.11.2012 13:30    #6317     Sufler - Porady do gry - interfejs
mam taki problem, że aby wejść w cokolwiek muszę nacisnąć 2 razy,a wcześniej było normalnie i nie wiem co mam zrobić, aby było tak jak wcześniej proszę o jakąś poradę

Malczas5 Partyzant

10.11.2012 10:37    #6318     Sufler - Gra przez sieć - Dziwny Problem
Witam , otóż mam problem co do gry przez sieć. Na poczatku listopada założyłem serwer, kumpel podłączył się do mnie i wszystko grało. Teraz chcemy włączyć gre i nagle on nie widzi mojego serwera. Wiecie może w czym tkwi problem ? Będe wdzieczny

Fanatyk27 Partyzant

Ja mam ten sam problem, nie mam FM 2013 w bibliotece STEAM(kupowalem przez cmrev) nie moge ani zainstalowac ani tez pobrac na nowo, nie bede przecież placil drugi raz.

edit//

wpisalem po raz enty klucz i chyba bedzie ok, pobiera sie 300mb,byc moze aktualizacja, zobaczymy c czy zadziala.

gilcio Partyzant

Witam

Czy może ktoś pomóc? Po kolejnym uruchomieniu gry nie mogę wczytać zapisanej rozgrywki. Pojawia się komunikat "ZAPISANA GRA NIE ZOSTAŁA WCZYTANA"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution