Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jedrus55 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Co robić jak ciągle mam problemy z utrzymaniem piłki w Classicu?

kowalm Partyzant

19.11.2012 18:06    #6242     Football Manager - Kącik graficzny - Facepacki
Nie trzeba mieć konta premium... Ja ściągnąłem bez problemu w jeden dzień 5gb z ich strony przez torrent. Na samym dole masz link

sqter Partyzant

Cześć
Jestem tu nowy bla bla bla . . . nie ważne

ale gram Zawiszą Bydgoszcz już 4 sezon, bez problemu awansowałem do naszej ekstraklasy.
Obecnie góruję w tabeli na 1 pozycji, gram ustawieniem 4-5-1 styl bardzo płynna strategia kontratak i mogę się pochwalić wygraną z Realem Madryt 2:1 i 3:1 w Lidze Mistrzów.

Więc ja mam na odwrót obrońcy "przeciwnika" stoją a ja przy strategi kontratak w sumie cały czas atakuję :)

mlodyy9 Partyzant

Witam. Ja gram Cristal Palace przypuszczalne miejsce przed sezonem 16 miejce po 14 kolejkach jestm trzeci i calkiem niezle to wyglada sporo szukalem kombinowalem bo mialem ten sam problem jak wy wszyscy tracilem za duzo bramek. Moj system to: ustawienie 4-2-2-1. obrona odpowiada tylko za obrone lacznie z bocznymi. Bardzo wazne by przed meczem ustawiac indywidulane krycie kazdemu z obroncow. Lewy obronca kryje indywidualnie prawego pomocnika przeciwnikow wymuszac zagranie na slabsza noge ostry odbior i pressing caly czas wtedy jeden z srodkowych pomocnikow nie schodzi nam do boku i nie atakuje prawego pomocniki co czesto wczesniej sie dzialo i nie zostawia dziury w srodku pola. srodkowi obroncy tez dostaja po jednym napastniku jesli przeciwnik gra dwoma. Dobrze miec jednego wysokiego dobrego obronce i jedneko szybkiego z dobrym odbiorem i doposowywac ich do konkretnych napastnikow. Srodkowi pomocnicy jeden defensywnie usposobieioby do odbioru pilku drugi wspomagajacy atak. Przed nimi wysuniety rozgrywajacy wsomagajacy atak. Skrzydlowi tak samo wysunieci jak playmayker i tez wspomagajacy atak. Jesli ustawicie ich tylko na atak nie beda wogole zainteresowani walka o pilke i jesli przeciwnik ma ofensywnie usposobionego obronce bedziecie miec problemy na skrzydle. Napastnik ustawiony jako target man pilka do nogi. Jak gram u siebie ustawiam druzyne na control i balance a na wyjazdach kontratak i balance. Mam nadzieje ze komus ta taktyka pomoze.

chillootzky Partyzant

gdzie będzie można znaleźć ten crackfix i co to takiego? mam ten sam problem co chłopaki wyżej i martwi mnie on niezmiernie

chinczol Młody aktywista

19.11.2012 11:14    #6246     Football Manager - Ogólna dyskusja - update
Gogles777

Przykład z tym jedzeniem i winem bardzo dobry, ale potwierdziłeś nim właśnie jedną z cech ludzkich. Człowiek jest tak skonstruowany, że jeśli jest czegoś nieświadomy to jest stanie uwierzyć, zaakceptować coś, co tak naprawde nie jest prawdą. Prosty przykład. Jesli nigdy nie pił byś wina. Podano by Ci zwykłego sikacza za 5 zł w butelce od wykwintnego Porto, prosto z winnic Portugalii, pijąc owe wino myślałbyś że to bardzo drogie i dobre wino Porto, mimo iż tak naprawde piłbyś zwykłą siare. Tylko że te przykłady nijak się mają do nowego FM. Oczywiście dostaliśmy produkt, delikatnie mówiać nie dopracowany, z błędami w silniku meczowym itp. Każdy z Nas wydając na FM 100-120 zł, chciał odrazu w dniu premiery cieszyć się komfortową rozgrywką. Ale nie trzeba być jakimś wielkim znawcą tematu gier komputerowych, żeby nie brać pod uwage, tego że błędy w grze zaraz po jej wydaniu się zdarzają, i są dość częste w ostatnim czasie. Czytając wszystkie zapowiedzi nowego FM, zdawałem sobie sprawe, żę praktycznie nowy silnik meczowy, może troche przerosnąć jego twórców bo wymaga on dużo czasu i pracy, i być może na początku nie wszystko będzie działało tak, jakbyśmy tego chcieli. Beta potwierdziła moje wątpliowści, jednak finalna wersja wygląda już dużo lepiej, chociaż i tak posiada jeszcze sporo błędów. Każdy zakup, za który płacimy pieniądze z góry wiąże się z pewnym ryzykiem. Czy kupując samochód jesteś pewien, że po 2 dniach nic się nie spieprzy? Czy kupując nowego PC lub lapka masz pewność, że po paru dniach nie walnie Ci dysk albo zasilacz? Czy kupując buty masz pewność że nie odkleją się po miesiącu? Czy kupując gre masz pewność że nie uświadczysz jakiś błędów i problemów zaraz po jej premierze? Nie masz. Bo obecnie duża ilość gier zaraz po premierze ma sporo błędów, ale dlatego istnieje takie coś jak patch/fix/uaktualnienie, aby je naprawiać. Co mieli powiedzieć ludzie po premierze GTA 4 na PC, co ja miałem powiedzieć, kiedy wydałem na nią ponad 200 zł a otrzymałem całkowicie nie grywalny crap, na którego naprawe i zrobienie grywalnego produktu trzeba było czekać pare miesięcy i mnóstwo patchy? Gdyby fani serii GTA których jest miliony więcej niż fanów FM zachowywali się podobnie jak wiekszość z Was, to Rockstar Games pewnie by dawno ogłosiło upadłość, a jak wszyscy wiemy ma się bardzo dobrze. Na wiosne premiera GTA 5 i również kupią ją ciemno, mimo tego że zdaje sobie świadomość, że również może być nie grywalna zaraz po premierze. Już najbardziej śmieszą mnie stwierdzenia typu "pieniądze wyrzucone w błoto" Czy będziecie tak lamentować nadal, gdy za chwile wyjdzie patch/patche naprawiający błędy, i spędzicie przy nowym FM pół swojego życia, świetnie się przy tym bawiąc? Wtedy też będziecie gadali że wyrzuciliście hajs w błoto? Nie sądze.

Voojitsu Partyzant

18.11.2012 23:37    #6247     Football Manager - Ogólna dyskusja - update
Jak na mój rozum to te wszystkie "problemy" z rozgrywką i wgl. są po to żeby utrudnić robotę grupie hakerskiej w wypadku FMa to SKIDROW próbuje zrobić fixa z tego co czytałem na NFO, i podobno jest wyczekiwanie na ten nadchodzący update i wtedy dopiero ma wyjść crack więc część ludzi zdecyduje się na kupno bo nie będą czekać, Czyli tak jak twórcy zapowiadali że gra wytrzyma ataki dłużej niż 2 tyg. bo pewnie pomyśleli o w wszystkim logicznie i tak rozplanowali te błędy że będzie więcej kupujących i potem będzie pewnie jeszcze kilka updateów i po bólu, nie każdy pewnie zrozumie moją rozkmine :))
Dobrze by było gdybym nie dostał bana ani nic za tą wypowiedz bo może to być uznane że ja tu o piratach rozmawiam a tak nie jest. :))

MarcionBVB Partyzant

18.11.2012 23:02    #6248     Sufler - Inne - Klucz Steam na 2 komputerach
Ale chyba będzie mogl sobie pobrac fma bez problemu???

chinczol Młody aktywista

18.11.2012 22:59    #6249     Sufler - Inne - Klucz Steam na 2 komputerach
Tak. Ale MarcionBVB napisał, że wraz z kolegą będą grali na jednym koncie steam. Wtedy można giercować bez problemu, tylko że jeden z nich musi być w trybie offline.

Raskolnikovv Partyzant

Swoją drogą na forum to najprostsza i najbardziej dostępna form, na serverze folder z 4 tematami NIC nie zajmuje, zrobienie tego także NIC nie kosztuje, to dosłownie 2 kliknięcia najprostsza rzecz, jak nie pyknie to znowu 2 kliknięcia i folderu nie ma - więc w czym problem ? ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution