Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pacyfik10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam! Mam pewiem problem, mianowicie po ostatniej aktualizacji fm13 w trakcie spotkan wylacza mi sie laptop. Gra jest oryginalna, od stycznia chodziła bez zastsrzeżeń. Dodam, że inne gry nie powoduja tego typu problemów. Laptop nie jest nagrzany dodatkowo śmiga na podkladce chłodzącej. Co może być przyczyną? Znacie jakieś rozwiązanie?

alq Partyzant

12.03.2013 18:44    #5302     Serwis - Uwagi i propozycje - Forum
Wiem, że tym wątkiem mogę wywołać małą burzę wśród starszego środowiska CMrev. Jednakże chciałbym zaproponować zmianę formy dotychczasowego forum. Mogę zrozumieć, że obecne rozwiązanie to pozostałości z dawnego sojuszu na polskiej scenie FM, gdzie oficjalne fora serwisów były niedopuszczalne. Jednakże jeśli zrobiło się już krok do przodu, należy iść dalej a nie zatrzymać się w miejscu. Obecna forma sprawdzała się jako sufler, jednakże w mojej opinii obecnie aż prosi się o wykorzystanie wszelkich dogodności i wygody płynącej z pełnych wersji skryptów formy. Zapewniają one lepszą optymalizację, panel administracyjny, a także solidne zaplecze SEO. Dla zwykłego szarego managera X, jest ono po prostu wygodniejsze: większe możliwości, większa czytelność oraz przejrzystość, sprawna wyszukiwarka, możliwość zaawansowanych podgrup i rang.
Rozumiem, że budżet CMrev.com może nie pozwalać na zakup płatnej licencji IPB, które obecnie jest chyba najciekawszym i najlepszym silnikiem forum. Jednakże spokojnie można na polskim rynku dostosować bezpłatne pozycje. PhpBB 3, myBB, Przemo. Mają one bardzo dobrze rozwinięty polski support. Sam osobiście najwięcej pracuję na Przemie i jest mi on najbliższy mojemu sercu (pewne zastrzeżenie co do obsługi większych for, ale z bazą CMrev poradziłby sobie spokojnie) i można go już funkcjonalnie bardzo przybliżyć po pewnych modyfikacjach do IPB.
Kwestia integrowania baz danych to też raczej żaden większy problem.

Rzucam luźno pomysł, licząc na jakąś konstruktywną dyskusję. Mam nadzieję, że nie zostanę poddany za to ostracyzmowi przez bardziej konserwatywne grono Rewolucjonistów. Pozdrawiam. ;)

Tomek83 Partyzant

12.03.2013 16:53    #5303     Football Manager - Revolution Update Team - 3 liga -pomocy
Mam problem, otóż:
ściągnąłem sobie dodatek umożliwiający grę w 2 i 3 lidze polskiej CM Revolution Polska Liga Update 2013 v.1.0.rar i kiedy wchodzę do gry piszę, że: wszystkie kluby w tych rozgrywkach muszą być przyporzadkowane do ligi macierzystej lub podporządkowanych, lecz nie do obydwu jednocześnie. Co z tym problemem zrobic?

mordeczka17 Partyzant

12.03.2013 16:48    #5304     Sufler - Edytor - Europejskie Puchary Dziwna Data - HELP!
Witam. Mam nietypowy raczej problem. Chodzi o FM12. Z jakiegoś powodu liga europejska gra mi w środę. Jak zmienić to na czwartek? Czy mogłem to poprzestawiać w oficjalnym edytorze? Bo nawet nie wiem kiedy i co zrobiłem.

Kaczy1982 Partyzant

Zawsze jest tak że jak jakiś piłkarz jest nie zadowolony to możesz przeprowadzić z nim rozmowę.I tutaj wszystko albo bardzo dużo od niej zależy.

Piłkarz jest nieszczęśliwy bo :

a) chce grać w pierwszym zespole - w tym wypadku albo jedziesz po nim i pokazujesz gdzie jest jego miejsc i mówisz że to Ty zdecydujesz kiedy odejdzie i albo koleś to akceptuje albo dalej się stawia (i wtedy może być rzeczywiście problem z utrzymaniem go w drużynie) ; albo mówisz mu że dasz mu szanse grać w najbliższych meczach i wprowadzasz go do składu

b)chce odejść do większego klubu - tutaj ja zawsze daje mu odpowiedź że przed naszym klubem jest wielka przyszłość i że zamierzam wygrać dla niego trofea i jeszcze nigdy nie miałem sytuacji że nie zgodził się zostać

Mam nadzieję że pomogłem.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

ile razy jeszcze to napiszecie?

Skoro autor jeszcze nie podal(?) rozwiazania to nie dostaniecie odpowiedzi, nawet jak zalożycie osobny temat. Najlepiej poproście autora pliku by Wam pomogl z problemem, nie koniecznie sledzi on cale forum. ;)

malkos5 Partyzant

12.03.2013 15:18    #5307     Sufler - Porady do gry - zatrudnienie
Witajcie!
mam nietypowy problem, a mianowicie przeszedłem z Zawiszy Bydgoszcz do Nacional da madeira rozegrałem w tym klubie 9 meczów w tym jeden remis dwie porażki i sześć zwycięstw, po sezonie zgłosił sie po mnie manchester united ale po rozegraniu kilku sparingów wyskoczym mi crash dump, a gre miałem zapisaną jeszcze w nacionalu. Odpaliłem na nowo zapis bilans meczów zminił si,e na lepsze gdyż wygrałem 8 a 1 przegrałem i po sezonie byłem pewien że dostane propozycie z man utd a tu nic! jak składam podanie to dostaje w odpowiedzi że nie zniżyli się jeszcze do takiego poziomu!
O co morze chodzić?
Pozdrawiam

Nascimento1998 Partyzant

Panowie, mam problem, otóż:
ściągnąłem sobie dodatek umożliwiający grę w 2 i 3 lidze polskiej CM Revolution Polska Liga Update 2013 v.1.0.rar i kiedy wchodzę w edytora i testuje i piszę, że: wszystkie kluby w tych rozgrywkach muszą być przyporzadkowane do ligi macierzystej lub podporządkowanych, lecz nie do obydwu jednocześnie.
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć krok po kroku jak to wszystko ustawić, był bym bardzo wdzięczny.
PS-wczytuje najpierw baze danych na oficjalnym uaktualnieniu w FM2013

pater1990 Partyzant

Witam! Na pewno spotkaliście się z problemem nieszczęśliwego piłkarza, potraktowanego nie fair lub z innego powodu. Następnie jest chwila przerwy i potem piłkarz deklaruje, że odchodzi na wolny transfer na prawie Bosmana. Czy komuś się udało takiego piłkarza zatrzymać? Cy jest jakaś szansa?

ostry13 Partyzant

Witam:-)
Ostatnio chcialem sobie włączyć managera 2013 i nie dalem rady. Przechodzi do okienka aktualizacyjnego steam i zatrzymuje sie na 1%. Po chwili wyskakuje komunikat:

Serwery steam są w tej chwili zbyt zajęte, by zająć się twoją sprawą dla gry Football Manager 2013. Kod błędu: (55).

Wszystko by było wporządku jakby to trwało jeden lub dwa dni a ja codziennie rano i wieczorem probuje i trwa to juz ponad tydzień.
Pozdrawiam
Pomóżcie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.