No nie wiem, co prawda ty masz rok 2018, ale ja ostatnio grałem Milanem 4 sezony grałem ciągle 1 niezmienioną taktyką i w 1 sezonie wygralem wszystko co mogłem, lige, puchar i puchar mistrzów! w drugim sezonie wygrałem wszystkio po za PM w 1/8 z Realem w karnych, ale nie byłem wkurzony uznałem to za wypadek przy pracy, kolejne sezony znów wszystko co się dało we włoszech, ale odpadłem znów w 1/8 z... Lyon! potem kolejny sezon też odpadłem w 1/8 i się zdenerwowałem i po sezonie odszedłem... objołem repre włoch po mistrzostwach europy 2016, i tą samą tatyką 2 lata potem wygrałem mistrza świata 2018 w Rosji bez wiekszych problemów... między tymi dwoma latami gralem jakoś marca 2017 valenciom, gdzie było dość cięzko jednak skończyliśmy na jakoś 5-6 pozycji nie pamiętam teraz, potem klub objął jakiś szejk i dal mi ponad 300mln na transfery, kupiłem kogo chciałem i zacząłem sezon, ale przegraliśmy wszystkie sparingi przed sezonowe i mi się znudziło więc odszedłem, na moje miesce przyszedł jakiś trener co w 1 sezonie wygral już lige z Barcą i Realem... potem poszedłem do Napoli... chciałem coś z nimi porobić, ale mieli tragiczny skład w porównaniu do tego co mają teraz czy w tamtym roku... zająłem jakoś 7 miejsce w lidze i odszedłem, wygralem jak wczesniej wspomniałem MŚ 2018 i skończyłem kariere
moja najlepsza do tej pory.. gram od FM 2011
moja najlepsza do tej pory.. gram od FM 2011 
(Polska stała na 15 miejscu jako liga) Potem Superpuchar z WISŁĄ 2-1, a już przegrywałem 1-0 i 3-0 z Ruchem wygrałem.

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty