Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kamil Cierniak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.08.2013 12:15    #4541     Football Manager - Ogólna dyskusja - Końcówki sezonu
No nie wiem, co prawda ty masz rok 2018, ale ja ostatnio grałem Milanem 4 sezony grałem ciągle 1 niezmienioną taktyką i w 1 sezonie wygralem wszystko co mogłem, lige, puchar i puchar mistrzów! w drugim sezonie wygrałem wszystkio po za PM w 1/8 z Realem w karnych, ale nie byłem wkurzony uznałem to za wypadek przy pracy, kolejne sezony znów wszystko co się dało we włoszech, ale odpadłem znów w 1/8 z... Lyon! potem kolejny sezon też odpadłem w 1/8 i się zdenerwowałem i po sezonie odszedłem... objołem repre włoch po mistrzostwach europy 2016, i tą samą tatyką 2 lata potem wygrałem mistrza świata 2018 w Rosji bez wiekszych problemów... między tymi dwoma latami gralem jakoś marca 2017 valenciom, gdzie było dość cięzko jednak skończyliśmy na jakoś 5-6 pozycji nie pamiętam teraz, potem klub objął jakiś szejk i dal mi ponad 300mln na transfery, kupiłem kogo chciałem i zacząłem sezon, ale przegraliśmy wszystkie sparingi przed sezonowe i mi się znudziło więc odszedłem, na moje miesce przyszedł jakiś trener co w 1 sezonie wygral już lige z Barcą i Realem... potem poszedłem do Napoli... chciałem coś z nimi porobić, ale mieli tragiczny skład w porównaniu do tego co mają teraz czy w tamtym roku... zająłem jakoś 7 miejsce w lidze i odszedłem, wygralem jak wczesniej wspomniałem MŚ 2018 i skończyłem kariere :( moja najlepsza do tej pory.. gram od FM 2011

Caprari Partyzant

ok rozwiązałem już swój problem kolejna reinstalacja gry naprawiła ten błąd

Piterol Partyzant

17.08.2013 08:47    #4543     Football Manager - Ogólna dyskusja - Końcówki sezonu
Witam, otóż spotkał mnie taki problem.
W 2016 odszedłem z Górnika Zabrze do Śląska. Wygrałem 8 z 9 meczów końcowych i z 11 awansowałem na 3 miejsce co mi dało puchary.
Przychodzi czas na kolejny sezon lekkie wzmocnienia i gramy dalej. Do pierwszej rundy mam 40pkt, czyli 9 więcej niż 2 Lech! Kolejne wzmocnienia, ale to już dużo mniejsze. Pierwsze 5 meczów wszystko w porządku, a potem się zaczęło Lech musiał odrabiać 12pkt stratę!
Zremisowałem 3 mecze 0-0, a potem dostałem 4-0 od Cracovii i wtedy się zaczęła nerwówka niby 7pkt przewagi, ale...
Zostało 6 meczów do końca. Kolejne 3 z kolei przegrałem w tym Finał Pucharu Polski z Wisłą 2-0 -.-
Dopiero 3 mecze przed końcem zmieniłem formację i wszystko poszło jak ta la la. Dlaczego tak się stało?
W kolejnym sezonie to już 2018 rok zacząłem świetnie od zwycięstwa z Mariborem w 3 rundzie ligi mistrzów :) (Polska stała na 15 miejscu jako liga) Potem Superpuchar z WISŁĄ 2-1, a już przegrywałem 1-0 i 3-0 z Ruchem wygrałem.
Teraz czekam na odpowiedź bardziej doświadczonych. Czemu dopiero zmiana formacji coś dała? Poprzednią formacją to jak to 4-0 dostałem to poziom w obronie i pomocy zero! Nie potrafili wyprowadzić piłki zza połowy!

Pozdrawiam ;)

buczek93 Młody aktywista

16.08.2013 18:32    #4544     Football Manager - Ogólna dyskusja - Barca gra zalosnie
Jeśli Messi wystawiany jest jako napastnik, to MUSI być lisem. Villa to samo w sumie, chociaż u niego jest problem ze zwinnością potem. Możesz się do tej roli wystarać o Lukaku, Rodrigo albo liczyć na wyhodowanie kogoś ze szkółki :>
A SN to przynajmniej mnie sie wydaje, zawsze może być tylko jeden, prawda? Nie jest tak, że dwóch już sobie nawzajem wadzi i zajmuje miejsce nominalnemu napastnikowi?
Co do pomocników - możesz zagrać dwójką w jednej linii (okolice środka boiska) - taki Fabregas dostanie zadanie atakowania (nadaje się fantastycznie), Macherano albo Busquets znowu będą się parać wsparciem lub obroną - ja gram tak w każdej drużynie i nie zauważyłem (poza sporadycznymi meczami, gdy WSZYSTKO nie działa), żeby sobie wadzili.
A rozmowy stosuj ciągle te same, gwiazdeczki schowają w końcu foszki do kieszeni i się nauczą. A jak nie, to się ich zastąpi i po kłopocie :D
W sprawie trenerów i asystenta uderzaj na stronie do poradnika zatytułowanego "pierwszy dzień pracy w nowym klubie - budujemy sztab szkoleniowy". Fantastycznie rozpisana robota, korzystam z tego zawsze, gdy szukam trenera nowego :>

gregscigaj Partyzant

16.08.2013 14:20    #4545     Football Manager - Ogólna dyskusja - Barca gra zalosnie
Koledzy. problem jest taki ,że próbowałem tego o czym napisaliście.
Trening mam na ofesywę. przedmeczony SFG. A oni dalej sypią dookoła bramki..
Btw. messi od samego początku gra tragicznie i prawie nic nie strzela ,przynajmniej jak na niego bramka co 2.5 meczu to stanowczo za mało(w szczególności ,że połowę stzrelił z karnych)

gregscigaj Partyzant

16.08.2013 13:33    #4546     Football Manager - Ogólna dyskusja - Barca gra zalosnie
Witajcie.
Utworzyłem konto ,ponieważ za Chiny ludowe nie mogę wygrywać meczy ,albo wygrywam ledwo co.
Gram pierwszy sezon Barcą i jestem nowy w fm13. przeczytałem mnóstwo poradników ,utworzyłem swoją taktykę ,która jak później się okazało była niemal identyczna jak ta pojawiająca się na forach ,na której ludzie wygrywają wszystko tracąc kilka punktów przez cały sezon.
http://www.mypas(...)2-1.html
Używam tej taktyki. zazwyczaj mam przewagę cały mecz. Niestety - celność strzałów wynosi do 20%! da fuq?? Nie mam pojęcia co zrobić, próbowałem różnych sposobów wyczytanych na różnych stronkach. nic nie pomaga... zajmuje drugie miejsce w lidze ,4 pkty za Realem, ale gram coraz gorzej...
Jedynym sensownym powodem jest problem z motywacją moich zawodników ,którzy za mną niestety nie przepadają(muszę poczytać również o mtywacji-nie obrażę się jeśli podacie jakiś link).
Byłbym wdzięczny gdybyście pomogli. Dzięki;)

michal2708 Partyzant

Ja również dołączam się do pytania: dlaczego FM13 limituje ilość graczy? Jak to obejść? W FM12 nie było tego problemu. Jak chciałem mieć 50 lig i 150k piłkarzy na dużej bazie to był jedynie mój problem, że rozgrywka toczyła się w tempie ślamazarnego ślimaka. :kon:

buczek93 Młody aktywista

Też mi komputer powołał 30 luda do Hiszpanii B z okazji tego, że wybrałem skład na MŚ 2018. Ale szybko wyrzuciłem wszystkich ze składu i po problemie. A z tą Polską, to jeśli nie jesteś menedżerem to jakiś dziwaczny bug i klops.

tidididi Partyzant

16.08.2013 02:42    #4549     Sufler - Problemy techniczne - Problem bardzo wielki ...
[quote="Sokal"]Witam Managerów.

Mam bolesny problem (spokojnie, wiem, że to forum dt gry ;-) ). Otóż mam już sezon 17/18 w lidze angielskiej i permanentnie dochodzi do błędu, po którym wyrzuca mnie z gry. Minie góra 4 dni od wczytania save'a i mnie wyrzuca. Nie ma reguły kiedy, czasem wcześniej czasem po 4ech dniach. Pojawia się komunikat: Program Football Manager 2012 12.2.2f259383 przestał działać ... i nic nie mogę zrobić.
Boli mnie to okrutnie, ponieważ czeka mnie ostatni mecz i awans do PRM wyciągając Vaxhall.

Sokal[/quote]

Idź na urlop, przeskocz problem. Wrócisz po pięciu dniach, może problem minie :-)

cools Partyzant

15.08.2013 21:54    #4550     Sufler - Dodatki do gry - Problem z DF11 Megapack
Witam!
Zawsze korzystałem z facepacka typu cut-out, ale teraz stwierdziłem, że czas na zmiany. Jednak mam problem. Chciałem pobrać megapack DF11 - http://www.fmsco(...)013.html , ale niestety mój program torrent zacina się przy każdej próbie uruchomienia pobierania pliku. Próbowałem pobierać plik z innych źródeł i jest to samo, więc to chyba nie wina programu, a problem leży w pliku. Widziałem też linki w partach, ale na serwerach, które znacznie ograniczają transfer, przez co trwało by to strasznie długo. Posiada może ktoś działający link do tego megapack'a lub wie, jak mogę sobie poradzić z problemem?
Pozdrawiam!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.