Witam. To mój pierwszy post na forum. W poprzednich wersjach Football Managera podczas meczu gdy miała miejsce jakaś akcja, to widok sam przełączał się na płytę boiska. W edycji 2013 akcja pokazywana jest jakby w tle aktulanie aktywnego okienka (statystyk, ocen piłkarzy itp.). W opcjach mam ustawione aby oglądać akcje kluczowe w widoku 2D i chciałbym, gdy taka akcja ma miejsce, pokazywał się pełny widok płyty boiska (teraz musze klikać żeby tam przejść). Nie wiem czy zrozumiale przedstawiłem swój problem, ale bardzo mnie to irytuje.

...)29c.html
coś tych dwóch na szpicy ma słabe noty, może mają polecenia, których nie są w stanie wykonywać? jeżeli masz w meczu 100% sytuacje to jeszcze nie jest tak źle, bo oznacza, że organizacja gry jest dobra tylko napastnik do dupy... Gorzej jeżeli nie stwarzasz sytuacji, wtedy może być problem w poleceniach dla zawodników. Ogólnie można by dyskutować godzinami... Tak wiec sprawdź czy masz sytuacje, jeżeli tak to ile, jeżeli mało=taktyka, jeżeli dużo= pokombinuj z napastnikami.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty