Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Siorski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. To mój pierwszy post na forum. W poprzednich wersjach Football Managera podczas meczu gdy miała miejsce jakaś akcja, to widok sam przełączał się na płytę boiska. W edycji 2013 akcja pokazywana jest jakby w tle aktulanie aktywnego okienka (statystyk, ocen piłkarzy itp.). W opcjach mam ustawione aby oglądać akcje kluczowe w widoku 2D i chciałbym, gdy taka akcja ma miejsce, pokazywał się pełny widok płyty boiska (teraz musze klikać żeby tam przejść). Nie wiem czy zrozumiale przedstawiłem swój problem, ale bardzo mnie to irytuje.

inovation2 Partyzant

16.09.2013 21:08    #4432     Football Manager - Championship Manager - Edytor CM 01/02
Mam problem z edytorem a mianowicie wprowadzone zmiany w edytorze np transfery pilkarzy sa niewidoczne w grze. Odpalam gre biore Start New Game i np przeniesiony Owen z Liverpoolu do Realu jest caly czas w Liverpoolu wie ktos czemu te zmiany nie dzialaja ?

Quellehir Partyzant

16.09.2013 16:58    #4433     Sufler - Porady do gry - Twitter i YouTube w FM11
Wiem, że temat ma już prawie 3 lata, ale akurat chodzi o podobny problem.

U mnie z kolei na Twittera bez problemu się zalogowało, ale na YT nie mogę (osiągnięcie na Steam'ie chcę wykonać). Cały czas wyskakuje, że podałem błędne dane. Nie idzie już w tym wydaniu gry po takim czasie, czy może coś ja źle robię?

boo68 Partyzant

16.09.2013 15:01    #4434     Sufler - Inne - Lojalność piłkarza
Mam pytanie.
Mam w zespole newgena, ma lojalność na 20 i mój klub jest jego ulubionym. Gość jest naprawdę dobry. Problem jest taki, że gram w niskiej lidze. Moje pytanie brzmi: czy ten jegomość nie będzie narzekał i się obrażał, czy nie będzie nalegał żeby go puścić gdy zaczną się nim interesować lepsze kluby, albo nawet te z górnej czy najwyższej półki? Czy uda się go zatrzymać choćby nie wiem co? Miał ktoś taką sytuację?

matias9102 Partyzant

Witam mam taki problem mianowicie grajac Borussia Monchengladbach w Fm 08 w 3 sezonie kiedy przenosze pilkarzy do rezerw widnieja oni dalej w pierwszym skladzie a jednoczesnie jest napisane w profilu pilkarza ze reprezentuja gladbach II czyli rezerwy a nadal sa w pierwszym skladzie troche to wkurzajace bo mi tylko zasmiecaja miejsce w pierwszym skladzie mial ktos juz taki problem?prosze o szybka pomoc

oleinar Partyzant

15.09.2013 15:15    #4436     Sufler - Porady do gry - Zdobycie pieniędzy
Witam, gram w FM 13 Brondby Kopenhaga, 1 sezon. Po 16 kolejkach (na 33) jestem liderem z przewagą 3 pkt nad drugą FC Kopenhagą. Niestety mam wielki problem, ponieważ klub nie ma pieniędzy. Kiedy przyszedłem było jakieś 15 mln na minusie, teraz już prawie dochodzi do stanu zerowego (ok. -500 tys). Transfery nie są na razie potrzebne, z obecną kadrą myślę, że stać mnie na wywalczenie mistrzostwa, ale za pół roku parunastu piłkarzom wygasają kontrakty. Większość z nich to gracze walczący o pierwszy skład, a nie stać mnie na przedłużenie kontraktu z prawie żadnym z nich.
Dlatego, w jaki sposób mogę podreperować budżet klubu? Może macie jakieś pomysły, co mogę zrobić oprócz sprzedaży gwiazd.

smolak777 Partyzant

15.09.2013 07:42    #4437     Sufler - Inne - Pozwolenie na pracę.
Mam taki problem...a mianowicie : jest rok 2018 , sprowadzilem sobie Gervinho do Boltonu w przerwie zimowej....w ostatnim dniu, i nie otrzymal pozwolenia na prace aby grac ;/ Wydalem na niego spory budzet jak na Bolton a nie moge nawet z niego skorzystac ;/

I teraz pytanie :
-Czy otrzyma on pozwolenie na prace w nastepnym sezonie,czy jestem skazany na jego sprzedaz ;/

witja Partyzant

Witam, mam problem z taktyką Xino.
Mianowicie w ekranie taktyki drużyny (tam gdzie mamy do wyboru 3 nasze taktyki) nie widze mojej taktyki.
http:(...)29c.html
Jak to naprawić? Dodam, że żadna inna taktyka nie działa ponieważ wyskakuje błąd logged to channel warnings-and-errors (najprawdopodobniej chodzi o fontsy, ale nie wiem czemu).
Z góry dziękuje za pomoc.

wczesny Partyzant

bardziej mi chodziło o statystyki ile było strzałów z dystansu itd, ale ok :) coś tych dwóch na szpicy ma słabe noty, może mają polecenia, których nie są w stanie wykonywać? jeżeli masz w meczu 100% sytuacje to jeszcze nie jest tak źle, bo oznacza, że organizacja gry jest dobra tylko napastnik do dupy... Gorzej jeżeli nie stwarzasz sytuacji, wtedy może być problem w poleceniach dla zawodników. Ogólnie można by dyskutować godzinami... Tak wiec sprawdź czy masz sytuacje, jeżeli tak to ile, jeżeli mało=taktyka, jeżeli dużo= pokombinuj z napastnikami.
Ciężko ogólnie odpowiedzieć nie widząc meczu lub skanów.

Neverland Partyzant

Mam problem z treningiem moich zawodników. W kilku klubach, gdzie mam rozpoczęte rozgrywki (Wolfsburg 2sez, Rangers 4sez, Tottenham 2sez, Stavenage 5sez) mam duże problemy z przygotowywaniem zawodników na treningach. Weźmy np. piłkarzy Wolfsburga - są oni cały czas niezadowoleni ze zbyt dużych obciążeń treningowych. Oczywiście, pościągałem najlepszych możliwych trenerów, baza się rozbudowuje, a ja ustawiłem obciążenia bardzo wysokie jako domyślne. Jak wyeliminować tego rodzaju niezadowolenie piłkarzy? Samo się rozumie, że trzeba zmniejszyć obciążenie np. na wysokie, ale czy wtedy rozwój moich piłkarzy nie będzie w jakimś stopniu...wstrzymany? Nie wiem już co o tym myśleć i jestem ciekawy waszych opinii.

Mam również pytanie co do ogólnego przeprowadzania treningów. W jakim stopniu używać treningu meczowego? Jak zmieniać aspekty treningu, żeby zawodnicy rozwijali się możliwie najlepiej?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution