Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Barthez16 Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
[quote="Barthez16"]Crisadus no powiem że Saint Etienne to ciekawa opcja Lille co prawda też no ale wydaje mi się że będzie nimi za łatwo prognoza 4 miejsce. Tak więc szukam klubu z Ligue 1 tylko i wyłącznie jakoś ciągnie mnie żeby zagrać w tej lidze tylko problem w tym że nie wiem kim może być środek tabeli a nawet niżej lub klub który powalczy o awans do LE żeby był budżet i fajna rozgrywka no i jacyś piłkarze ;)[/quote]

Emeryt gram w fm 12 na najnowszym uaktualnieniu to raczej stadionu nie będzie ale skład chyba tak :D to czekam na jeszcze jakieś odpowiedzi

Quellehir Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, jakiś czas temu postanowiłem wykonać wszystkie osiągnięcia na Steam'ie i mam problem z "Niech się dowiedzą" w którym trzeba zaktualizować status na Twitterze. Założyłem nowego Twittera, zalogowałem się i jak udało mi się natrafić na wydarzenie które mogę tam udostępnić to wyskakuje mi: "Uaktualnienie statusu nie powiodło się w skutek problemów z Twitterem, spróbuj później." Już nie ma możliwości udostępniania statusu, czy w czymś innym leży problem? Podobnie z YT, tylko tam w ogóle zalogować się nie mogę.

Swoją drogą, w ociągnięciu 'Król kontynentów' to te puchary w jednej grze trzeba zdobyć, czy można każdy oddzielnie?

BeaFy Partyzant

19.09.2013 15:30    #4423     Sufler - Porady do gry - Zero skuteczności. .
Ja gram Legią Warszawa i niestety mam bardzo podobny problem. Dajmy na to gram z jakąś średnią drużyną Ekstraklasy (np. Jagiellonia) i oddaję tam 30 strzałów, Jaga oddaje 4-5 i przegrywam mecz 2-1... To się robi trochę nużące i przez to odszedłem od FMa. Natomiast co do problemu, to myślę że to nie problem taktyki, atrybutów albo motywacji. Moim zdaniem to po prostu wina treningów. Myślę (chociaż tego nie sprawdzałem, to jest tylko moja teoria), że kiedy ma się dobrze opanowaną taktykę i stwarza masę sytuacji, należy wyłączyć u wszystkich indywidualnie strzały z dystansu (to akurat zrobiłem) a w treningach ustawiać zgranie i ewentualnie panowanie nad piłką, a w treningach przedmeczowych na zmianę Ofensywne SFG, Defensywne SFG i grę w obronie. Według mnie nie ma co pracować nad ofensywą, bo ona jest już wymaksowana, więc postawiłbym przede wszystkim na ZGRANIE. A jeśli z gry nie można, to zawsze jest stały fragment gry ;-)
Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś to wypróbował i dał znać pod spodem, czy mam rację, czy też się mylę.

dawid190 Młody aktywista

18.09.2013 18:40    #4424     Sufler - Porady do gry - Zero skuteczności. .
Witam,gram 3 sezon Wisłą Kraków ale mam pewien problem. Moi zawodnicy opanowali taktykę do perfekcji ,podczas spotkać mam po 50-60 % posiadania piłki gdy gram z zespołami słabszymi i po 50% gdy np. z Legią ,Lechem . .ale mam ogromny problem ze skutecznością ! Oddaje po 10-20 strzałów z czego z 3-4 są celne,na dodatek mam taki problem,że przeciwnik przez cały mecz strzeli 2 razy na bramke i ma 2 gole.

w czym tkwi problem ? Bo juz wszystko sprawdziłem,taktyki,treningi ,atrybuty zawodników ,motywacje. . gdybym miał takie staty w FM 12 to bym mógł sie łasić nawet na LM a tutaj masakra,nie moge sobie z Dolcanem Ząbki poradzić. .

HALA MADRID Partyzant

not well-formed invalid token at line 1 of profile.xml dokładnie taka linijka wyskakuje mi przy włączeniu Fm 2013. Problem jest uciążliwy, nie przeszkadza w samej rozgrywce, ale nie daje on 100% możliwości cieszenia się nią. Czytałem na forach o dodatkach graficznych, które usunąłem lecz problem wciąż zostaje. Proszę Was gorąco o pomoc ;)

Madridista91 Partyzant

18.09.2013 15:25    #4426     Sufler - Inne - Emerytura
Witam, przeszukałem wszystkie tematy, ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Mianowicie Raul kończy karierę w połowie sezonu, właśnie to ogłosił. Chciałbym, żeby jeszcze pograł chociaż do końca sezonu. Bo jest moim najlepszym napastnikiem. W interakcji z zawodnikiem nie mam w ogóle prośby o odłożenie emerytury, w edytorze FMRTE w zakładce emerytury są wszyscy oprócz Raula. Co mogę z tym fantem zrobić ?

KacperKonopek Partyzant

18.09.2013 12:46    #4427     Sufler - Inne - Jak kupić FMRTE?
Karta walutowa takie coś istnieje wogóle. Ja płaciłem Inteligowa kartą Visa i samo ci przelicza z zł na euro bez problemowo płacisz sekunka mija i pobierasz :)

Barthez16 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Crisadus no powiem że Saint Etienne to ciekawa opcja Lille co prawda też no ale wydaje mi się że będzie nimi za łatwo prognoza 4 miejsce. Tak więc szukam klubu z Ligue 1 tylko i wyłącznie jakoś ciągnie mnie żeby zagrać w tej lidze tylko problem w tym że nie wiem kim może być środek tabeli a nawet niżej lub klub który powalczy o awans do LE żeby był budżet i fajna rozgrywka no i jacyś piłkarze ;)

SonicSyndicate Partyzant

17.09.2013 18:52    #4429     Sufler - Porady do gry - Problem z raportem meczowym
Witam. Gram francuskim Valenciennes i właśnie grałem mecz z Rennes u siebie i stała się jakaś straszna nieprawidłowość (załączam screeny). Otóż w raporcie meczowym, co i ja widziałem na boisku, bramkę na 2-1 dla mnie strzela Djurić, natomiast w widoku ogólnym po meczu jest napisane, że w 93 minucie na 2-1 dla mnie strzelił Jonas Martin. Dodatkowo jak chcę zobaczyć tą bramkę to wczytuje się i nic... jest po prostu tło ze skórki.

Czy to jest normalne, bo gram od CM4 w managery piłkarskie i pierwszy raz mi się to zdarzyło? Jeszcze jedno pytanie, czy to może wpłynąć na mojego save'a(w sensie jakieś crash dumpy czy coś)?

Link z raportu meczowego: http://img81(...)h5bp.png
Link widok ogólny: http://img20(...)friv.png

inovation2 Partyzant

17.09.2013 17:00    #4430     Sufler - Edytor - edytor problem
Mam zainstalowanego CM 01/02 z patchem 3.09.68 i niestety zmiany ktore dokonam w edytorze sa niewidoczne w grze (zaznaczam ze po kazdej edycji zaczynam nowa gre). Zainstalowalem ponownie CM i zabralem sie za edycje bez patcha i rowniez zmiany sa niewidoczne w grze czy ktos wie na czym moze polegac ten problem ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.