Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tomek7cr Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.11.2013 22:18    #4111     Football Manager - Ogólna dyskusja - NAPASTNICY w FM14
U mnie Van Persie w pierwszym sezonie, jeszcze grając w Beta wersje miał 11 bramek we wszystkich rozgrywkach. Gram już jakoś chyba piątym różnym zespołem i w każdym byłem bliski zwolnienia i odechciewa się grać po pierwszym sezonie. W poprzednich wersjach nie miałem takich problemów. Taktyki stosowałem już różne, i były one wytrenowane. Dziwne, chęci do gry odchodzą z dnia na dzień. Przykładowo gram teraz PSV i w połowie sezonu jestem na 10 miejscu. Nie mówię tu żeby wygrywać ligę w pierwszym sezonie jak co niektórzy ale chociaż walkę o tytuł a jak na razie jest bardzo kiepsko. Mój najlepszy napastnik Taivonen strzelał w pierwszych kilku meczach a potem się zaciął i odblokował się jakieś 10 meczy później po rzucie karnym i to wszystko.

Frangles Partyzant

14.11.2013 22:02    #4112     Football Manager - Ogólna dyskusja - NAPASTNICY w FM14
Co do napastników to grając dwoma w United w 2. sezonie statystyki ligowe prezentowaly się następujaco:
Mecze Gole Średnia ocena
Rooney 30 18 7,23
RVP 27 17 7,43
Welbeck 27 5 6,70

Czyli grając dwoma napastnikami większą część sezonu (Welbeck przeważnie wchodził z ławki) strzeliłem 35 goli z 77.
Kagawa OPL 12 goli, Valencia 5, James Rodriguez 2, Januzaj 2. Też nie powalająco, reszte goli strzeliła para środkowych obrońców.
Rooney i van Persie mieli duży problem wykorzystywać sam na sam z bramkarze, większość poprostu strzelali w bramkarza, Robin strzelił kilka goli lobami, bo chyba sie zczail, ze nie ma sensu prosto w bramkarza strzelac. Częściej strzelali gole z trudniejszych pozycji np. woleje.
Bardzo dużą ilość goli strzeliłem po wrzutkach, przykładowo Kagawa z lewego skrzydła zagrywa w pole karne i Valencia pakuje niepilnowany do bramki i odwrotnie. Co do obrony to prawie cały sezon spisywali się bardzo dobrze, jedynie pod koniec sezonu miałem dwa incydenty, w których zachowali się jak przedszkolaki. Ostatnio grając w kadrze przeciwko Macedonii Pandev minął 3 moich graczy jak tyczki i strzelił w słupek, piłka odbiła się przed pole bramkowe i 5 zawodników i bramkarz nawet nie mrugneli i patrzyli jak Pandev podbiega by wpakować piłke do pustej siatki.
Dzięki za tl;dr xD

zollw Partyzant

Witam Was serdecznie, po długiej przerwie postanowiłem wrócić na forum z pierwszym pytaniem. Jakim klubem rozpocząć rozgrywkę? Szukam kluby średniego który może być czarnym koniem rozgrywek, ale też nie chce bronić się przed strefą spadkową. Bez problemów finansowych, ogólnie zespół który można szybko stworzyć. Interesują mnie najwyższe ligi Angielska, Włoska ewentualnie Niemiecka i Francuska, Hiszpańska odpada bo tam zawsze tylko Real :D

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
14.11.2013 19:39    #4114     Sufler - Dodatki do gry - Herby w lidze angielskiej
Nigdy nie miałem tego typu problemu z herbami. Próbowałeś tego? http://www.cmrev(...)rd_.html
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

bartekczl Partyzant

14.11.2013 19:21    #4115     Sufler - Dodatki do gry - Herby w lidze angielskiej
Witam. Mam problem z wyświetlaniem herbów kilku drużyn grających w lidze angielskiej. Mianowicie chodzi o: Cardiff, Crystal Palace, Hull City, Norwich, Southampton, Swansea i West Ham. Pobierałem różne paczki logosów i problem nie zniknął. Dodam, że w poprzedniej części również kilka drużyn nie miała ukazywanych herbów. W czym więc problem? A dotyczy on wyłącznie ligi angielskiej.

voodoo79 Partyzant

14.11.2013 19:11    #4116     Football Manager - Ogólna dyskusja - NAPASTNICY w FM14
Z poprzednimi wersjami nie mialem takich problemow jak z tym, poprzedniego uwazam za najbardziej dopracowanego, im dluzej w klubie tym coraz lepsze wyniki i wygrane ligi czy puchary z Leeds udalo mi sie stworzyc prawdziwy Dream Team zdominowalem Lige a Lige Mistrzow wygralem 4 razy z rzedu, taktyka taka jak w Barsie lis pola karnego i dwaj schodzacy napastnicy wymiatali, walilem ponad 100 bramek w sezonie a Lukaku byl najlepszym napadziorem na swiecie :) poczatki byly o wiele lepsze slabszym zespolem i zawodnikami niz w tej wersji...

Gregory313 Partyzant

14.11.2013 18:55    #4117     Football Manager - Świat taktyki - Korona Kielce
Korona to nie typowy zespół,też mam problemy z wygrywaniem meczy. Typowa charakterystyka gra w tej drużynie to gra z kontry,jednak skrzydła tpyu Sobolewski ,Kiełb czy boczni obrońcy jak Golański i Lisowski pozwalają grać ofensywnie ze słabszymi drużynami. Jednak kolego mam ten sam problem,potrafię wygrać z Legią grając kontrami 2:1 a potem przegrac z jedną ze słabszych drużyn grając ofensywnie nawet 3 bramkami. Zaczałem bawić się i modyfikowac skład,ustawienie i taktyke meczową ,co spotkanie no i jak narazie nie ma pożądanych efektów,ale myślę ,że z czasem będzie dobrze.

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
Wystarczy kupić oryginał i gwarantuje Ci, że problem zniknie.
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

patiw Partyzant

14.11.2013 17:52    #4119     Sufler - Porady do gry - Prosze o pomoc-FM 2014
Założył dwa pod rząd. Może miał problem z netem czy coś, więc zacznij spoglądać na daty.

FilipoMaster Partyzant

Siema.Mam problem z uruchomieniem FM14 gdyż włączam grę i nic się nie dzieje.
Parametry mojego kompa:
RAM:3582MB RAM
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz (4 CPUs), ~2.7GHz
Karta graficzna: ATI Radeon HD 5450

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution