Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Lampris Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Napotkałem nieoczekiwany problem - "osiągnięcia w trakcie kariery" w profilu managera usunęły się, to samo stało się z biografią i historią prowadzonych przeze mnie klubów. Wygląda to tak jakbym dopiero zaczynał karierę menadżerską. Wie ktoś może na czym polega problem ? Proszę o pomoc !

Thomas Sherwood Partyzant

Problem właśnie polega na tym, iż spadła nieco skuteczność napastnika. Co ciekawe przy zmianie napastnika grającego w parze ze wspomnianym zawodnikiem, asystent zapomina o problemie, po czym po kilku meczach (w których zawodnik gra znów świetnie) problem powraca.

wielki pe Partyzant

innych plików nie uruchamiam razem, tylko to jest dodatek który chciałem uruchomić na świeżo zainstalowaną wersję na nowym dysku

ok. widze, że tylko ja mam ten problem i nikt tego nie sprawdzi...

truuuudneee sprawyyyy

bartekr Młody aktywista

Jeśli uruchamiasz jakieś inne pliki z tym dodatkiem mogą wystąpić problemy.
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

bartekr Młody aktywista

Jeśli uruchamiasz jakieś inne pliki z tym dodatkiem mogą wystąpić problemy.
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

wielki pe Partyzant

[quote="bartekr"][quote="wielki pe"]mam fm 2012 wersja 12.2.0
postanowiłem sobie poszukać uaktualnień i znalazłem:

Ligi
CM Revolution Polska Liga Update 2012 1.1 - jest napisane, że testowane przez 5 sezonów... hmmm ciekawe jak oni wgl rozpoczęli grę skoro wczytując ten plik w edytorze fm jest więcej błędów w "ludziach" niż zmian wgl wprowadzonych? dlaczego w 2 lidze jakiejśtam jest 19 zespołów, a nie tyle ile w zasadach ligi? (mocne 34, słabe 4) dziwna sprawa... jak to może działać skoro zanim to się uruchomi w grze, to już nie ma podstaw do działania?

jeżeli ktoś rzeczywiście to testował, to niech mi powie jak to zrobił, bo ja dopóki w edytorze nie pousuwam wszystkich błędów, to nie ma szans... a przyznam, że mi się nie chce, bo tych błędów jest ponad kilkaset...[/quote]

Najpierw dobrze szukaj a później się zastanawiaj i krytykuj. Plik był robiony pod bazę domyślną IMO.[/quote]

"Do działania pliku konieczne jest posiadanie patcha 12.2.0 lub 12.2.1. Przy rozpoczynaniu gry należy wybrać uaktualnioną bazę 12.2.0"

mam bazę 12.2.0 tak jak już wspominałem i już nie raz uruchamiałem dodatki z fileplanet. nigdy nie miałem problemów. teraz mam i dlatego piszę. a Ty taki kozak mógłbyś wytłumaczyć laikowi co to jest IMO?

Kodi Partyzant

05.03.2014 19:22    #3457     Sufler - Dodatki do gry - Problem z III liga na 14.3.0
Witam, mam problem III liga działała min normalnie dopóki nie mam zaktualizowanej gry do 14.3.0 teraz jak chcę zacząć od nowa włączam dodatek to jest napisane, że: Wszystkie kluby w tych rozgrywkach muszą być przypisane do ligi macierzystej lub podporządkowanych lecz nie do obywdu jednocześnie. Dlaczego tak się zrobiło i jak to rozwiązać ?:) p.s. nie mieszałem nic w edytorze.

sebastiano399 Partyzant

[quote="Matt-E"]Problem mam z napastnikami bo mam Lukaku, J. Martineza i G. Barbose i wszyscy strzelają dość mało bramek (15-20/sezon ogółem). Grają mniej więcej tyle samo spotkań gdyż dość często rotuję składem na zasadzie 1 skład na LM i ważne mecze w lidze, a w innych grają dublerzy.[/quote]

To nie problem tylko normalna kolej rzeczy. Grasz w sezonie około 60-70 oficjalnych meczy i stosujesz rotacje. Rozumiem, że grasz jednym napadziorem? Przypada takiemu 20 meczy w podstawie i X z ławki. Nie zawsze się uda mu strzelić gola, a do tego przecież inni też punktują. Wydaje mi się, że ich statystki są adekwatne do liczby występów.

Ja gram obecnie w Eintachtem Frankfurt (FM 2013) i jak nigdy dotąd, tak mi się taktyka udała, że najlepszym strzelcem jest podstawowy napastnik - Vaclav Kadlec. W pierwszym sezonie 13 bramek w lidze, w drugim 17 w lidze. Dużo strzela z okolicy jedenastego metra.
Gram:
4 obrońców
DP
POP(W) CR(W)
S(A) - wyjścia na wolne pole, wrzutki, SN(W) (zejście do środka, prostopadłe podania)
LPK (A)

Matt-E Partyzant

Ja też gram Barcą i miałem podobny problem z Messim - próbowałem go w ataku (LPK lub WN) było różnie: potrafił przejść obok meczu w 2,3 kolejnych spotkaniach, a w kolejnym strzelić 4 bramki, ale ogólnie słabo to wyglądało (31/17 bramek). Gram 4-2-3-1 ze skrzydłowymi jako schodzącymi napastnikami i wpadłem na pomysł by przesunąć go na lewe skrzydło i poszło :) Kolejne sezony w lidze 21/17 i 25/18 przy wysokiej średniej ocen i 10-15 asystach w sezonie. Dodam, że w instrukcjach mam rajdy między obrońcami i podania w pole karne. Ostatnio próbuję go jako OPŚ (wysunięty rozgrywający/atak) i tam robi totalną demolkę: LM: 11/10 i liga 27/25.
Co do treningu to w tygodniu mam ustawiony zrównoważony poziom wysoki (w przerwie między sezonami na kondycja i bardzo wysokie), odpoczynek dzień po meczu i trening przedmeczowy na zgranie.

Problem mam z napastnikami bo mam Lukaku, J. Martineza i G. Barbose i wszyscy strzelają dość mało bramek (15-20/sezon ogółem). Grają mniej więcej tyle samo spotkań gdyż dość często rotuję składem na zasadzie 1 skład na LM i ważne mecze w lidze, a w innych grają dublerzy.

mufloniasty Partyzant

05.03.2014 12:17    #3460     Sufler - Edytor - Co się dzieje z FM Genie Scout?
Hej, po wydaniu patcha 14.3 Eugene (autor Genie Scout'a) postanowił wydać edytor najpierw dla tych, co wpłacili mi datek (wersja g). Przycichła sprawa o wydaniu publicznej wersji edytora, mimo że ostatnie parę edycji wstecz było wydawane bez problemu.

Czy to oznacza, że możemy się już pożegnać z darmową wersją tego wspaniałego edytora?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution