Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

januzaj10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam wszystkich.Mam pewien problem chodzi mi o wersje Football Manager 13.Kiedy ustawie formację i taktykę która odpowiada mi i zawodnikom to po 6,7 meczach nagle wyniki juz nie są takie dobre jak wczesniej i zaczyna się tzw"dołek" ciągła zmiana taktyki czy formacji co 6,7 meczy przyprawia mnie o ból głowy , bo już powoli zaczyna brakować pomysłów.Mam takie pytanie ogólne czy można temu zaradzić ustawiając np. 2 taktyki i zmieniać ją co mecz , lub dom , wyjazd ? Czy może są na to jakieś inne sposoby by przez kilka sezonów grać równo i konsekwetnie bo mam zespół który powinien zdominować ligę albo przynajmniej ogrywać wszystkie drużyny zdecydowanie słabsze.Bardzo proszę o pomoc będe wdzięczny i z góry dzięki :) pozdrawiam .. :)

Malezjanium Partyzant

Witam,

mam pewien problem z piłkarzem wypożyczonym z mojego klubu do innego. Otóż sytuacja wygląda tak: kupiłem sobie młodego piłkarza i jednym z warunków transferu było wypożyczenie go na jeden sezon do klubu, z którego go kupiłem (jestem na 90% pewien, że tak był sformułowany ten warunek, ale ręki sobie uciąć nie dam, jakoś przegapiłem tą sytuację). Mija jeden sezon a piłkarz z wypożyczenia nie wraca. Niby w zakładce kontrakt wymieniona jest data zakończenia wypożyczenia, ale po tej dacie wypożyczenie automatycznie przedłuża się na kolejne 2 tyg. Opisaną sytuację najlepiej widać na 3 screenach (linki poniżej):

http://pl.tinypic.com/r/263bzia/8
http://pl.tinypic.com/r/ejar5t/8
http://pl.tinypic.com/r/ibe8hz/8

Dodatkowo przed 31 sierpnia dostałem pytanie do klubu, do którego wypożyczyłem zawodnika czy mogę przedłużyć wypożyczenie. Nie zgodziłem się chcąc żeby zawodnik do mnie wrócił (link poniżej):

http://pl.tinypic.com/r/2rnd3cl/8

Myślałem, że załatwi to sprawę ale niestety nic to nie dało. Dałem piłkarzowi nowy kontrakt - również nie pomogło. Nie widzę nigdzie opcji ściągnięcia go z wypożyczenia. Macie może jakieś pomysły jak rozwiązać ten problem ?

Pozdrawiam

Barbaczek Partyzant

14.08.2014 19:12    #3103     Sufler - Edytor - Problem ze zgraniem taktyki w edytorze
Mam problem z edytorem, mianowicie z zgraniem taktyki. Chcę zasymulować mecz dla managera Ekstraklasy i ustawiam zgranie taktyki wszystko na 100. Jednak w Football Mangerze to zgranie taktyki się nie ustawia i to jest problem. Czy ktoś spotkał się już z takim problemem i potrafi go rozwiązać? Morale i Kondycja się ustawia.

Wichura Partyzant

mam problem może mi ktoś wytłumaczyć czemu FM 11 po aktualizacji steama co chwile bez uprzedzenia i komunikatu sam sie wylacza nawet nie jest to zaliczane jako crash dumps. Co robić?? próbowałem już reinstalu steama i FM11 i nic

Sebolnet Partyzant

13.08.2014 20:13    #3105     Sufler - Inne - Brak historii ligi - problem!
Witam!
Mam taki problem. Jestem w roku 2035 i nagle zauważyłem że znikła mi historia ligi. W oknie 'Historia występów w lidze' jest tylko komunikat 'Brak historii ligi' - klikacie na nazwę klubu obok buttona 'pierwszy skład'. To samo jeżeli kliknę poniżej w 'Obejrzyj historie'. Dodam że cały czas gram sieciowo z kolegą. Edytor nie był używany. Nie wiem czy coś sobie zmieniłem, skasowałem czy coś innego. Jest to niezależne od wybranej skórki. Ma ktoś jakieś pomysły? Wcześniej problemu nie miałem. Jakoś to mam od 2-3 sezonów. Kolega gra inną drużyną w innej lidze i ma to samo (w tej samej grze sieciowej).

gitkolo Partyzant

13.08.2014 16:47    #3106     Sufler - Porady do gry - Pobieranie taktyk=wywala z gry
Witam, mam taki o to problem: Pobrałem sobie taktyki i wkleiłem je do dokumenty->Sports Interactive->Football Manager 2014->tactics, czyli tam gdzie sie powinno wklejać te taktyki. Problem polega na tym, ze nie mogę jej wybrać bo kiedy biorę "zarządzaj taktykami" i "importuj" z tego fplderu co sie w nim znajdują to po kliknięciu "wybierz" gra tak jakby sie zawiesza, nic sie nie dzieje i zeby wyjśc do pulpitu musze nacisnąć alt+ctr;+delete. Nie działa ten alt+tab i ten drugi klawisz co automatycznie pokazuje Start Windowsa. Co zrobić zevby mnie nie wywalało z gry po wyborze tych taktyk?

Wichura Partyzant

13.08.2014 14:39    #3107     Sufler - Porady do gry - Pomocy - Rozgrywka
mam problem może mi ktoś wytłumaczyć czemu FM 11 po aktualizacji steama co chwile bez uprzedzenia i komunikatu sam sie wylacza nawet nie jest to zaliczane jako crash dumps. Co robić?? próbowałem już reinstalu steama i FM11 i nic

Glosario Partyzant

Gram już 10 sezonów Lechem Poznań a siatka jest tylko ponadprzeciętna i nie da się jej rozbudować. Próbowałem klubów filialnych (aż 5 mam które powinny pomóc rozbudować siatkę) , ale to nic nie dało. Denerwuje mnie to, bo chciałbym mieć w składzie więcej polaków, a na odpowiednim poziomie nie ma ich prawie wcale, rzadko kiedy pojawi mi się jakiś dobry młodzian do pierwszego składu, mimo że mam najnowocześniejsze obiekty młodzieżowe + akademie i doskonałą bazę treningowa. Siatka pewnie by to poprawiła, ale nie mam pomysłu jak ją rozbudować. Ma ktoś jakiś pomysł?
Z finansami też nie ma problemu, bo w kasie jest ponad 100 mln euro.

matejand Partyzant

[quote="Mar1992"]Nie jest agresywnie, bo nie używam takich znaków, jak np. wykrzyknik, czy słów złożonych wyłącznie z dużych liter. Sufler służy do pomocy w naprawianiu błędów, czy rzeczy, które nas przerastają, a tego się nie da naprawić. Mogłeś napisać manifest i zachęcić nim do dyskusji, a tak sufler się zaśmieca. Ostatnio patche raczej nie wychodzą we wrześniu. Okolice wakacji to ostateczny termin, bo wtedy zamykają okres obecnej wersji.
Poprzednie, czyli poprzedzające ostanie jakie były, co ja rozumiem (choć może błędnie), jako te z roku 2012. :P[/quote]
No to złośliwie :P O ile dobrze pamiętam to w 2008 lub 2009 wyszedł patch już po zapowiedzi nowej wersji gry chyba właśnie we wrześniu. Tak jak pisałem bo miałem nadzieję, że ktoś ma jakieś informację na temat szybkiej naprawy tego karygodnego błędu, albo, że ktoś mi napiszę "Ty idioto ten błąd już jest dawno naprawiony". W końcu to jest problem dotyczący rozgrywki ale skoro to nie jest miejsce na takie posty to przepraszam.
Mówi się poprzedni rok, poprzedni trener, poprzednie święta, w poprzednich odcinkach, mój poprzednik itd. więc w mojej opinii poprzednia wigilia była w 2013 ale oczywiście mogę się mylić :) co oczywiście nie jest ważne.

matejand Partyzant

Premiera FM 2015 już ogłoszona a problem z niewłaściwym terminarzem grup mistrzowskiej i spadkowej polskiej Ekstraklasy wciąż nie rozwiązany. Dalej kolejność meczów i ich gospodarze są losowe. Mam tą grę od poprzedniej Wigilii i do tej pory grałem w nią może parę godzin, bo moje ulubione, polskie rozgrywki nie są dobrze odwzorowane. Z mojej perspektywy zakup FM 2014 był błędem i pewnie nie będzie się opłacało kupić następnej części.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.