Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Miałem problem z FM otóż lekko sie zacinał ale sytuacja opanowana można grać:)
I pierwsze wrazenia bardzo dobre , dlatego nie rozumiem niektorych FM-maniaków dlaczego tak narzekaja:)
Zaczałem Legia 3 transfery przemyslane dobry dobór składu taktyki i gra sie naprawde przyjemnie co dało mi LM (faze grupowa)
a w lidze na 7 kolejek 5 zwyciestw i 2 remisy bilans bramek 20 do 8 straconych...
Gra narazie mi sie podoba choc po przeczytaniu opini graczy bylem zdziwiony i zniechecony lekko:)
Uwazam ze gracze którzy narzekaja zle dobieraja sklad i taktyke :) ogolnie trzeba troche pomyslec i jest ympatycznie:) POZDRO!
(L)

magic10rm Partyzant

Ja napisze jeszcze tylko tyle:

Prowadzę sobie 4-0.
Po przerwie 5 kontuzji, tracę 5 bramek, strzelam jedną i wygrywam w karnych.

A SI podobno mówi że problem kontuzji nie istnieje. Wolne żarty...

sry że takie wielkie foto, ale nie umiem wstawiać, żeby wyskalowało...

wislak_91 Partyzant

Jak sie nie da załatwić FM'a 15, to moze chociaż jakaś pokaźna zniżka na zakup klucza do gry? Nagrodą był FM 14, ale to miało sens w maju... Teraz jesteśmy kilka dni po premierze FM'a 15 i co mi po wersji nr 14?

Rozumiem, że w tym momencie problemem dotyczącym FM'a 15 są kwestie finansowe. Calutki rok się logowałem i odwiedzałem stronkę częściej niż zwykle po to, żeby nie przegapić jakiejś kolejki do typowania. A teraz czekam na FM 14, który w maju jeszcze by mnie zadowolił, ale nie teraz... Ciężko to nazwać nagrodą...

elmoro Partyzant

13.11.2014 21:48    #2784     Sufler - Inne - Analiza rywala
Wiesz co ja też nie zwracałem uwagi, teraz zacząłem właśnie w Brazylii bo mam 2 taktyki którymi gram i jedna z nich totalnie nie działa po 4-2-2-2 rywala, za to druga ładnie podchodzi pod to ustawienie, ale korzystam z niej tylko jak rywal tak wychodzi bo pod inne ustawienia totalnie się nie sprawdza. I jest problem bo patrze w taktyke rywala i widze 3-4-3, to sobie wrzucam swoją uniwersalną taksę. Wchodzę w mecz, a tu rywal 4-2-2-2 i co nie zmienię nagle na swoje 4-5-1. Wiedza taktyczna jest na poziomie 15 więc nie najgorzej, też o tym myślałem.

kell1987 Partyzant

13.11.2014 21:02    #2785     Sufler - Porady do gry - fm15 błąd gry
[quote="Sucharson"]Crash powtarza się bez regularności ( przynajmniej ja na razie tego nie zauważyłem ). Nie mam wgranych żadnych facebooków ani tweeterów. Jedyna moja ingerencja to odblokowanie reprezentacji Nimiec. Kod zakupiłem na allegro i gram przez steama.[/quote]

no ja mimo wgrania już kilku lig jak na razie miałem tylko jednego crasha, ale słyszałem, że ileś tam osób ma z tym problem.
Tobie niestety pozostaje czekać na nowego patcha i może tam ustabilizują na tyle grę, że już nie będzie crashów ;)

deathgrip Partyzant

Nie sądzę, żeby ktokolwiek był w stanie ci odpowiedzieć na to pytanie. Powinieneś je raczej skierować do jakiegoś jasnowidza. Osobiście nie uważam, żebyś miał jakieś problemy, chyba, że zaczniesz używać edytora podczas gry.

robinsonik Partyzant

Zauważyłem,że po usunięciu folderu z grafiką ( loga,facepack,backgrounds ) problem zniknął...ale niestety nie wiem co powoduje błąd ? Facepack wykluczyłem, bo zlikwidowałem zdjęcie i wpis w configu o numerze ID 0 .Ma ktoś jakiś pomysł ? Pozdrawiam

dawide Partyzant

Witam mam problem z rozgrywką w FM 2015. Mianowicie gra nieustannie w równych odstępach minimalizuje mi się do pulpitu. Nic się nie wyłącza,nic nie zwiesza i rozgrywka odbywa się normalnie prócz tego że co chwilę wyskakuje mi pulpit a gra minimalizuje się do paska start.
Zaznaczam że gra jest oryginalna.

Jak można temu zaradzić?

elmoro Partyzant

13.11.2014 13:50    #2789     Sufler - Inne - Analiza rywala
Hej, gram w FM 2012 i mam problem z analizą rywala. Chodzi o to, że cały czas dzieje się tak, że drużyna rywala gra np. 4-4-2 i w analizie asystent też mi to wskazuje. Jak patrzę na taktykę w drużynie rywala przed meczem to też jest tak co była w poprzednich meczach 4-4-2. A na mecz ze mną wychodzą np. 3-4-3. Dlaczego tak jest i jak się przygotować taktycznie do meczu kiedy ustawienie rywala to sprawa losowa? Rozegrałem 1,5 sezonu w Brazylii i dosłownie 2 czy 3 razy zdarzyło się, że rywal zagrał taką taktyką jak w innych meczach.

szymon89 Partyzant

Mam problem, bo w trakcie niektórych spotkań systematycznie schodzą zawodnicy drużyny przeciwnej. Ktoś z Was miał taką sytuację? Da się coś z tym zrobić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution