Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

18.03.2005 00:38    #22621     Sufler - Porady do gry - PORADNIKI
Witam!
CM Sufler rozwiązuje Wasze małe problemy! Chcemy iść dalej i pomóc Wam w poważniejszych kwestiach. Jeśli macie problem z jakimś aspektem gry (np. ustawienia gry, profil zawodnika, trening itd.) prosimy Was o informacje. Wystarczy, że napiszecie do nas i określicie jaki poradnik Was interesuje. Warto, aby Wasz opis był jak najdokładniejszy. Pozwoli nam to na precyzyjne opisanie nurtującego Was problemu.

> Chcesz poradnik? Masz poradnik! - Napisz do nas! Poradnik na zamówienie!

Disaster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.03.2005 19:08    #22622     Sufler - Porady do gry - Koniec druzyny??? Ratunku
Czesc. Gram Wisla Kraków juz chyba 7 sezon i do tej pory wszystko gralo.A teraz nic sie nie klei.Niby chlopaki graja ale nic z tego nie wychodzi.Napastnicy sa nieskuteczni.Po rundzie jesiennej Pawel Brozek strzelil zaledwie 2 bramki, podobnie jak z reszta drugi napadzior.Ratujcie bo nie wiem czemu ale nagle cala druzyna nie potrafi celnie strzelic na bramke przeciwnika tylko laduja Panu Bogu w okno.Ekipe mam dobra i powiniiem spokojnie w Polsce cos osiagnac a ja sie wleke w ogonie.Zmienialem juz taktyki i nic z tego.podonie bylo z terningiem - KLAPA!! Gdzies przeczytalem ze moze to byc zmecznie zawodnikow, ale jak patrze na kondyszke to maja w granicah 94-98% przed meczem a ci lepsi 100%, wiec chyba nie powinno byc problemu.Tylko ze w indywidualnym opisie zawodnika jest napisane ze ma powazne problemy kondycyjne.POMOZCIE

damian Partyzant

13.03.2005 19:29    #22623     Sufler - Porady do gry - Boisko 2D
Gdy ogladam mecz w trybie 2D meczyk mi sie tnie. Wylaczylem juz nawet dzwiek i nic. Wiem ze nie mam mocnego sprzetu ale w CM 03-04 nie mialem tego problemu. Skorzystam z kazdej rady byle zebym mogl sobie pograc bo to straszne mnie drazni :))) Z gory dzieki !!!

Evening Młody aktywista

11.03.2005 16:37    #22624     Sufler - Porady do gry - Linia obrony
Mialem ich ustawionych czwórką w lini więc nie dało sie zastosować "strzałek" bardziej do skrzydeł. W końcu do tego doszedłem. Problem tkwił w ustawieniu szerokości pola gry na suwaku w poleceniach dla drużyny.

Evening Młody aktywista

04.03.2005 18:00    #22625     Sufler - Porady do gry - Linia obrony
Gram czwórką obrońców przy czym są oni tak ściśnięci (ustawiają się blisko siebie) że skrzydła zostają praktycznie bez krycia. Linia obrony jest niwiele szersza niż pole karne i jak mogę zaobserwować wyraźnie węższa niż obrona przeciwnika. To ustawienie sprawia też problemy przy wyprowadzaniu akcji od bramki bo ułatwia presing napastnikom przeciwnika. Co należy ustawić obrońcom żeby rozciągnąć linię obrony?

Pit Partyzant

03.03.2005 21:37    #22626     Sufler - Porady do gry - Problemy z treningiem !!
Ja używam najnajnaj w całym sezonie. Umiejętnosci wzrastają niebotycznie ale zawodnicy są zmęczeni. Mimo iz ustalam by nie trenowali w dniu meczu i zeby mieli dzien odpoczynku po grze. Nie robi mi to zbytnio problemu bo zazwyczaj gram na 2 zespoły (czyli mam na tyle szeroką i wyrównana kadrę ze ustalam 2 ROŻNE jedenastki którymi gram na zmianę:D)

Disaster Partyzant

02.03.2005 07:44    #22627     Sufler - Porady do gry - Problemy z treningiem !!
Mój problem polega na tym ze moi zawodnicy po przydzieleniu do jakiegos rezimu trenuja super.Ich wspolczynniki rosną do jakiegos czas a potem leca w dół az do momentu kiedy ne zmienie im reżimu.Przydzieliłem do pierwszej drużny 4 trenerów i 3 fizjoterapeutów.Chłopaki mają wolne tylko w sobote.POMOCY !!
PS czy to prawda ze mozna ustawic w FM2005 zeby zawodnicy mieli wolne od treningu w dzień meczu?Jezeli tak to gdzie to sie ustawia?

Proletariat

23.02.2005 12:05    #22628     Sufler - Porady do gry - Puchar Polski w 5.03
Witam, czy w nadchodzącym patchu do FM będzie rozwiązany problem Pucharu Polski? (obecnie zwycięstwo nie uprawnia do gry w Pucharze UEFA), zauważyłem również że baraże o utrzymanie się w 2 lidze (polskiej) przebiegają dosyć dziwacznie tzn. zdarza się że drużyna z niższej ligi wygrywała 2mecz lecz nie awansowała. Zamiast niej w nastepym sezonie grała zupełnie inna dróżyna....

Proletariat

23.02.2005 10:11    #22629     Sufler - Porady do gry - liga Somalijska
Witam mam taki problem. Jestem z niemiec i uwielbiam afrykańską piłke, Jednak w Cm nie ma żadnej ligi któa mnie ucieszy, a dokładnie chodzi mi dokładniej o 5 lige ekstraklasy Somalijskiej. Nie to nie zarty. Prosze o jak najszybszą odp. I ewentualnie jak moge dograć sobie takie ligi. To bardzo ważne.

marian Partyzant

20.02.2005 11:57    #22630     Sufler - Porady do gry - Problem ze skinem effem
tez mam ten sam problem w skinie effem sciagnietym od was! pomocy!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution