E mam takie pytanko.Jestem menegerem włoskiej Sampdori i tak se pomyślałem że można (może) zrobić se fotke.wziołem tam gdzie są zdjęcia piłkarzy Sampdori wkleiłem jedno zdjęcie z fotek (data/gafiks/picters/players/ragno czy coś w tym stylu,Jest tam z 5 tys. fotek).Zmieniłem nazwe na swoje nazwisko i włączyłem gre a tam nic.Przy zdjęciach piłkarzy jest plik Config i tam są procedury każdego piłkarza , może tam trzeba pomieszać żeby było mozna mieć fotke(problem w tym że nic tam niemożna zmienić).Co wy na to, czy to jest wogóle możliwe żeby było można mieć fotke??????

Patch 5.0.2 mi chodzi bezproblemowo i nie było żadnych problemów przy instalowaniu. Aha taki bład mi wyskakuje: "Unable to read current FM2005 installation folder Error 0x00000002 - nie można odnaleźć określonego pliku" Czy może wiecie o co chodzi??
... podczas ladowania wyskakuje mi "transfer_manager::load() - cannot load save file" no i sie gra nie wczytuje. Zaznaczam ze mam cm bez zadnych patchow, ani updatow, a inne sejvy sie wczytuja, problem dotyczy tylko ulubionego
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty