Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

10.04.2005 23:24    #22611     Sufler - Porady do gry - Zdjęcie menegera
E mam takie pytanko.Jestem menegerem włoskiej Sampdori i tak se pomyślałem że można (może) zrobić se fotke.wziołem tam gdzie są zdjęcia piłkarzy Sampdori wkleiłem jedno zdjęcie z fotek (data/gafiks/picters/players/ragno czy coś w tym stylu,Jest tam z 5 tys. fotek).Zmieniłem nazwe na swoje nazwisko i włączyłem gre a tam nic.Przy zdjęciach piłkarzy jest plik Config i tam są procedury każdego piłkarza , może tam trzeba pomieszać żeby było mozna mieć fotke(problem w tym że nic tam niemożna zmienić).Co wy na to, czy to jest wogóle możliwe żeby było można mieć fotke??????

Malenstwo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.04.2005 20:25    #22612     Sufler - Porady do gry - Edytor nie działa
Mam ten sam problem! Jest już może jakiśnowy edytor? POMOCY!

Proletariat

08.04.2005 20:54    #22613     Sufler - Porady do gry - Robi Robson &...Co zrobić?
Siemka mam problem ściągnłem od waz Robi Robson & GeedieZ Revolution Update 1.4 i zainstalowałem go tam gdzie trzeba (data/db) i włanczam gre od nowa wybieram lige i... przy wczytywaniu ligi czy co tam się wczytuje podczas urachamiania wyskakuje błąd!! Co mam zrobić aby gra działała??? Mam wersje 5.0.5 może dlatego???? niewiem co mam zrobić????POMOCY!!!!!!!!!!

damian Partyzant

08.04.2005 08:52    #22614     Sufler - Porady do gry - Problem z savem
gdy zapisuje gre mam do wyboru jako miejsce zapisu tylko moje dok. potem nie moge odczytać save i musze grać od nowa co musze zrobić?
i jescze przeskakuje mi z dnia na dzień bez naciśnięcia myszki cały czas przeskakuje na następną godzine poradćie mi coś bo już mnie nerwy bierom
ps:instalowałem już 100 razy

Proletariat

03.04.2005 21:24    #22615     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją patcha
Mialem ten sam problem. Pomogla dopiero ponowna instalacja gry i nalozenie pacza na swieza baze. Prawdopodobnie program instalujacy pacz nie trawi juz zmienionej bazy poprzez jakies tam modyfikacje (sam nie pamietam kiedy tam cos majstrowalem). Mam nadzieje ze pomoglem. pozdr

Proletariat

02.04.2005 16:27    #22616     Sufler - Porady do gry - Mało dośrodkowań
Mam mały problem, grajac w FM5 ustawiam moim skrzydlowym strzalki do przodu i chce by dosrodkowywali z lini końcowej, a oni na złość w 90% akcji schodzą do środka i 80% goli pada po akcjach srodkiem, dośrodkowan jest jak na lekarstwo malutko. A jesli sa to nie z lini koncowej tylko gdzies z pola... Skrzydlowi maja wlaczone akcje ofensywne i rajdy z pilka, co moge źle robic ze tak sie dzieje??? dzieki za pomoc!

Proletariat

29.03.2005 17:01    #22617     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją patcha
Niewiem czemu ale nie da sie u mnie rozpakować insatlki ptcha 5.0.3 i 5.0.5. Zawsze wyskakuje ten sam błąd:( Patch 5.0.2 mi chodzi bezproblemowo i nie było żadnych problemów przy instalowaniu. Aha taki bład mi wyskakuje: "Unable to read current FM2005 installation folder Error 0x00000002 - nie można odnaleźć określonego pliku" Czy może wiecie o co chodzi??

Adamus Partyzant

23.03.2005 17:01    #22618     Sufler - Porady do gry - Problem z update 1.4 do f
mam problem z najnowszym update 1.4 podczas wlaczania ligi polskiej i rowniez wszystkich innych wyskakuje mi blad fm2005.exe co mozna na to poradzic prosze o pomoc.bardzo chcialbym grac w fma juz z nowymi skladami w polskich klubach

Perez były Minister Literatury

22.03.2005 00:05    #22619     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem save
nie uzywalaes zadnych edytorow na nim? sporobuj przeinstalowac cm`a? kiedy sie pojawil ten problem (rozumiem, ze wczesniej save chodzil, tak?)

Proletariat

20.03.2005 19:13    #22620     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem save
Mam wielki problem. Otoz nie chce mi wpisac ukochanego sejva :)... podczas ladowania wyskakuje mi "transfer_manager::load() - cannot load save file" no i sie gra nie wczytuje. Zaznaczam ze mam cm bez zadnych patchow, ani updatow, a inne sejvy sie wczytuja, problem dotyczy tylko ulubionego :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.