Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

fudi Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.06.2007 15:12    #19771     Sufler - Porady do gry - Nowy klub i nowi zawodnicy
jakbys mial jakiekolwiek problemy, pytania, cokolwiek to mozesz napisac - 7810997 ;)

Miccli91 Partyzant

12.06.2007 14:15    #19772     Sufler - Porady do gry - znow kraj rozwijajacy sie
barthez przechodzi do meksyku, hasselbaink do lewski sofia, nowotny gral w dynamie zagrzeb, w bikareszcie gra francuz, portugalczycy w rosji + szkot rowniez w rosji, w rzeczywistosci decyduje prestiz i pieniadze nie stan gospodarki kraju(choc np maniche koniecznie chcial wyjechac z dynama bo mu rosyjski klimat oraz atmosfera panujaca w moskwie nie odpowiadaly).
ludzie wyjezdzaja tam gdzie maja szanse na rozwijanie swojej kariery zawodowej, czemu tak nie jest w fmie?
a moje pytanie jest takie, czy SI ma zamiar cos zrobic w zwiazku z tym, bo widac przeciez ze kraje np bylego ukladu warszawskiego doganiaja poziomem zycia i dostepnoscia roznych wymyslnych gadzetow i rozrywek kraje z zachodu, przez co praca tu nie stanowi juz takiego wielkiego problemu dla przecietnego anglika???
jezeli nic takiego nie bylo komentowane przez firme to prosze o zamkniecie tematu

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

11.06.2007 21:44    #19773     Sufler - Porady do gry - Przechwałki??Nowi zawodnicy??
Cieszymy się, tylko przechwalaj się tu

kali22 Partyzant

11.06.2007 15:19    #19774     Sufler - Porady do gry - bojinov
gram juve i jak wiadomo klub ten posiada polowe( 50%) karty bojinov'a.w przerwie zimowej nalezy podjac decyzje o wlasnosci tego pilkarza lub ja odlozyc na pol roku, jak wiadomo pilkarz ten ma duzy potencjal i w fm kluby placa za niego duza kase.problem,a moze i nie, polega na tym ze przy zlozeniu ofery za bojinov'a fiorentinie za ich 50%, wystarczy dac im 10 tys zl i jest nasz!!! tak tez mozna zrobic z mniej wartosciowymi pilkarzami... Czy jest to bug?

darthvader1000 Partyzant

11.06.2007 14:28    #19775     Sufler - Porady do gry - Problem edytor
Mam taki problem z edytorem, gdyż po zainstalowaniu obydwu patch gra przestaje mi widzieć wszystkie moje prace zrobione edytorem. Proszę o pilną odpowiedź, bo nie wiem, czy to coś z moja grą nie tak czy to tak na każdym kopie jest

Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
11.06.2007 14:18    #19776     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update v 0.2
Nie chodzi... to znaczy? Może dokładniej opisz swój problem?
Proszę o opinie tych, którzy pobrali, włączyli i zagrali x)

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
11.06.2007 09:30    #19777     Sufler - Porady do gry - Nie dziala!!!
Dobra mądrale, teraz ja się wypowiem. Problem jest znany. U mnie też pojawia się od czasu do czasu. Jego źródła do tej pory nie zlokalizowalem. Przypuszczam, że chodzi o Winzgrozę lub firewalla.
Wina nie leży po stronie płyty ani CD-Romu. Wina najprawdopodobniej leży po stronie systemu operacyjnego.
Jaki jest lek na taką sytuację? Restart i ponowne odpalenie gry. U mnie to pomaga :) . Jak widać u Wisniczanina także. Nie mam porysowanej płyty, a CD-Rom działa doskonale.

potteromaniak Młody aktywista

10.06.2007 21:47    #19778     Sufler - Porady do gry - Nie dziala!!!
Z tego co pamietam, to jesli miales jakies problemy z FM 2006 ( mysle ze z 2007 tez tak jest) to mogles go odeslac a oni przysylali nowego.
Moze jakis admin niech to potwierdzi bo nie jestem pewien w 100%.

Gumierpool Młody aktywista

10.06.2007 21:38    #19779     Sufler - Porady do gry - Mam kilka pytań!!!
środkowy obrońca - krycie, odbiór, siła, koncentracja, determinacja, ewentualnie gra głową, skoczność i waleczność.

boczni obrońcy - odbiór, szybkość, przyspieszenie, koncentracja, dobrze by było, aby miał wysokie atrybuty waleczności, dryblingu i dośrodkowań.

defensywny pomocnik - odbiór, krycie, waleczność, determinacja, koncentracja, jeśli stosujesz wyższą szkołę jazdy to jeszcze podania i technika.

skrzydłowi - szybkość, technika, drybling, przyspieszenie, dośrodkowania, fajnie by było jakby waleczność.

ofensywny pomocnik - kreatywność, podania, technika, drybling, waleczność, czasami wykończenie.

napastnik - skuteczność, technika, jeśli szukasz typowego odgrywającego to jeszcze siła, gra głową, skoczność, a jeśli takiego typowego sępa lub walczaka to szybkość, przyspieszenie, waleczność.

Czasami nie rozumiem tego typu pytań. Po co grać w FM-a skoro się nie zna na piłce? Przecież ta gra jest bardzo dokładnym odzwierciedleniem rzeczywistości, więc jeśli ktoś ma pojęcie o futbolu i ogląda mecze to powinien bez problemu wiedzieć czym charakteryzują się poszczególne pozycje.

Mimo wszystko pozdrawiam i życzę powodzenia.

patryk1992lulkow... Partyzant

10.06.2007 20:05    #19780     Sufler - Porady do gry - Nie dziala!!!
Gram sobie codziennie w FM07 az mi dzis wyskakuje okienko- Proszę wlozyc oryginalna plyte do napedu i uruchomic gre ponownie!!Czemu ro wyskakuje??Czy ktos mail taki problem???Mam oryginalna gre!!!
P.S.U gory okienla wyskakuje Cannot locate the DVD-ROM a przeciez ta gra jest na CD
P.P.SPyyanie do adminow czemu mam zamieszczone ze zlamalem regulamin???Ktory punkt regulaminu zlamalem??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.