Przechwałki??Nowi zawodnicy??

Zola Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.06.2007, 21:31    Pytanie
Witam.Odrazu na początku chciałbym przeprosić za ortografie i interpunkcjie.To moja pięta achillesowa.Hmm Myśłałem grając w fm o czym założyc nowy temat? Przechwałki? To już było, ale teraz chce żeby było to w innym kontekście.Pokazujcie Screeny Save w którym osiagneliście coś z niczego!! Prosił bym o nieumieszczanie screenów i tp z osiągnięc Man Utd,Barceloną czy tez Chealse...BO TO NIE JEST OSIAGĘCIE!Hmmmm pomyślałem też, żeby złączyc Przechwałki z Talentami. Hmmm ale tu nie chodzi o talenty na klase światową tylko na klasę np. 1 ligi angielskiej czyli 3 z kolejnosci w Angli lub nawet niższe.Oczywiście chodzi tu o talenty tanie,a skuteczne w powierzonych im zadaniach.Oczywiście mozna podawac tez talenty które mózna kupic do np. Man Utd i będą wymiatać, ale żeby były w zasiegu dla kupna slabszych drużyn.Bardzo ciekawi mnie jakie talenty znaleźliscie w swojej karierze managerskiej.Hmmm Zeby zacząc jakos temat przedstawie wam dwóch utalentowanych,sprawdzonych pilkarzy z polski.Pierwszym z nich będzie Łukasz Trałka.Może większośc zna jego możliwosci,ale sądze, że nie wszyscy.Oto screen>>>>>http://img78.imageshack.us/my.php?image=ukasztrakayg7.jpg Wiem, że jego staty sa tutaj widoczne po sezonie, ale przed sezonem wygladaja prawie idetycznie.Mogą miec mniejszy drybling, strzaly z dystansu ale o mało 1-2 mniej.Kupiony za 120 tys. PLN jest teraz wart jak widac na screen 1.6 mln PLN.Po sezonie można go trenowac nadal i miec "waleczne serce drużyny" albo sprzedać go jak najdrożej i kupic 2-3 innych mlodych zapowiadających sie juniorów.Drugim talentem ktorego odkryłem jest zawodnik-tu napewno każdego zaskocze z Poloni Warszawa!Jest on prawym pomocnikiem,bardzo skutecznym,dobrze rozwiniętym pod względem dryblerskim jak i nawet szybkościowym.Jest nim Krzysztof Bąk.Oczywiście on juz nie jest młody, ale przecież 25 lat to szczyt formy każdego zawodnika! Oto screen>>>>>> http://img23(...)kuz1.jpg No niestety klubem nie moge się pochwalić poniewaz moje najlepsze save "Zerzarły" wirusy. Ale za to wy sie chwalcie swoimi talentami, i osiagnięciami klubowymi. Moją dewizą jest "Coś z niczego!" I myśle i ta dewiza towarzyszy wszystkim największym managerą świata zarówno jak i w rzeczywistości jak i FOOTBALL MANAGER !!

P.S TO był moj pierwszy temat, więc miejcie wyrozumiałość jak będzicie mieć jakieś zastrzeżenia.

Zyczy owocnego grania i Pozdrawia ZolaaloZ.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.06.2007 21:35    #1
Skąd ściągnąłeś ten skin?

Dział "Przechwałki, rekordy itp." już jest...

Zola Partyzant

0
11.06.2007 21:37    #2
Hmm Przepraszam za dodatkowy Post ale nie dodałem paru ważnych żeczy o Bąku i Trałce.Widać trema mnie zjadła...Trałka okazał sie najbardziej opłacalnym transferem w 1 lidze angielskiej! A drugim byl wlasnie Bąk Krzysztof ktorego zakupiłem za 20 tys. PLN! No to na tyle. I sorka jeszcze raz za dodatkowy post.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.06.2007 21:43    #3
Chodziło mi skąd masz tego backgrounda* :).

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
11.06.2007 21:44    #4
Cieszymy się, tylko przechwalaj się tu

Zola Partyzant

0
11.06.2007 21:47    #5
Hmmmm Mi chodzi w tym temacie zeby nie dawac talentow jakis na man utd i tp a tam sa tak podawane! Chce zeby na niższe ligi byly podawane talenty, no i przyokazji mozna podac osiagniecia slabszymi klubami!Pzdro Zola

aberdeen Młody aktywista

0
11.06.2007 21:48    #6
Kolejny głupi temat. Swoją drogą, ten bąk z taką wytrzymałością nie nadaje sie do środka pola, a co dopiero na skrzydła. To raczej anty-talent.

fudi Przodownik pracy

0
11.06.2007 21:49    #7
to nie jest forum :/

pawelek17 Młody aktywista

0
11.06.2007 22:03    #8
ja uważam żę Bąk to bardzo dobry zawodnik, którego można kupić za naprawde małe pieniądze i tak wogule to przejdzie on do słabszego klubu i już w FM 2005 był bardzo dobry a teraz też jest niczego sobie :)

Zola Partyzant

0
14.06.2007 14:59    #9
Piszcie cos Piszcie! wypowiadajcie się!

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution