Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

biniu5152 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.12.2008 17:59    #15521     Sufler - Porady do gry - Mały uciązliwy problem
Mam pewien problem a mianowicie chodzi o to że po wczytaniu save'a tuz przed pierwszym meczem sezonu w mojej pierwszej drużynie pojawili sie zawodnicy z drużny U-18. Wigląda to tak ze ci sami zawodnicy sa w drużynie U-18 i w pierszym składzie. Opcja prznies do druzyny U-18 nie działa gdyż program odczytuje mi że mimo iż zawodnicy są w pierwszym składzie to należą do rrużyny U-18. Trochę to zagmatwane ale jak ktoś wie jak sobie z tym poradzić byłbym wdzieczny z podpowiedź...

JoeCole92 Partyzant

Mam ten sam problem i wszystko co mówicie nie pomaga ...;/

lobanovsky Partyzant

Miałem ten sam problem co Ty peterek:( W końcu zrobiłem formata i pomogło. Przed tym próbowałem wszystkiego. Teraz gram na czystym windowsie i w ustawieniach mam "zapis gry codziennie". Raz na jakiś czas wywala mi do windy ale da się grać. Do dzisiaj nie wiem w czym problem.

Wydaje mi się, że to problem gry a nie naszych komputerów/sytemów. A dokładnie problem z grafiką (od czasu czasu zauważam w fm małe bugi graficzne).

JoeCole92 Partyzant

09.12.2008 16:36    #15524     Sufler - Porady do gry - FM 09 dziwny błąd
Sorry ale to nie to samo on ma troche inny problem. Mi sie włącza na pare sekund a jemu nie wychodzi z gry jak się pojawi a mi tak

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

09.12.2008 16:31    #15525     Sufler - Porady do gry - FM 09 dziwny błąd
http://www.cmrev(...)agi.html
Tu jest ten sam temat. :)

peterek Partyzant

kiedy ustawiłem parametry nowej gry i gdy zaczęła się wczytywać baza danych wyskoczył mi błąd crash dumps i nie mogę stworzyć nowej gry.Gdy ładuje już rozpoczętą grę mogę grać normalnie,czytałem trochę w innych tematach jak rozwiązać problem crash dumps(np.usunięcie ukrytego folderu,reinstall gry czy usunięcie folderu crash dumps)próbowałem ich ale nic nie pomogło.Czy są jakieś inne sposoby na usunięcie tego błędu,czy trzeba będzie czekać na patcha ?

Cassie Partyzant

09.12.2008 15:31    #15527     Sufler - Porady do gry - Biała czcionka
sorry za tyle postow ale jakis lag byl...ok juz po problemie. Nowego skina załadowałem i mam chyba jakis blad na podstawowym skinie. Dzieki.

Cassie Partyzant

09.12.2008 15:03    #15528     Sufler - Porady do gry - Biała czcionka
Witam. Mam problem z białą czcionką. Sciągnalem sobie dzisiaj loga ekstraklasy. Załadowałem wszystko jak należy herby są działają ale jak odznaczylem buforowanie skorki aby pojawily sie loga to sie wszystko zaladowalo ale pojawila sie biala czcionka ! Wszystko stalo sie bardzo nieczytelne. Jak to naprawic i przywrocic poprzednia czarna czcionke?
Prosze o pomoc i pozdrawiam.

malo13 Partyzant

to jeszcze ja dodam od siebie że też mam problem z crash dumps... save'y działają normalnie, lecz jak chce załadować nową grę obojętnie ile i jakie ligi i jaka baza danych po chwili tworzenia mam crash :/ jeśli ktoś już to konkretnie zwalczył to niech opisze, bo z wcześniejszych wypowiedzi zrobiłem wszystko

gra oryginalna,spatchowana, skin standardowy

artyk1991 Partyzant

No i jak zawsze moj post nie otrzymał odpowiedzi .... :/ Pisze juz o tym chyba z 5 raz i nikt mi jeszcze nie odpowiedział :/ Po raz pierwszy kupiłem FM oryginalny i nie moge grac !!! A na piratach mogłem bez problemu. Co to za sprawiedliwosc? :/
Czy zna ktos sposób na Crash Dumps???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution