Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.12.2008 21:00    #15421     Sufler - Porady do gry - Słabe początki meczów
O taktyce nie będę się rozpisywał - skoro twierdzisz że to nie ona jest przyczyną.
Być może że problem tkwi w rozmowach motywacyjnych przed meczem - słaby przeciwnik zawodnicy zdekoncentrowani itd.- spróbuj powiedzieć zawodnikom odpowiadającym za zabezp. bramki że oczekujesz od nich dobrej gry.

Na pewno również źle wpływają częste zmiany personalne w tej formacji - jeśli np. wymieniłeś/ dokupiłeś dwóch obrońców to niestety potrzeba około 2/3 miesiące aby formacja zaczęła funkcjonować poprawnie.

Rafcioos Partyzant

17.12.2008 20:49    #15422     Sufler - Porady do gry - Słabe początki meczów
Mam następujący problem:
W 8/10 meczy tracę bramke w pierwszych... 2 minutach. Bardzo utrudnia mi to sprawę, nie mam pojęcia jak na to zaradzić, próbowałem wielu kombinacji taktycznych.

Obrońców mam w miare szybkich i skoncentrowanych, odbiór, krycie, gra głową również porządne.

Formacja 4-4-2 ( dokładnie 4 -2ps 2-OF L/P, 2 WNS). Podobnie było przy 3-4-3 i 3-5-2. Męcze się z tym już drugi sezon.
Byłbym wdzięczny za pomoc, pozdrawiam Rafcioos.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.12.2008 19:51    #15423     Sufler - Porady do gry - Facepack Barcy
http://www.cmrev(...)je_.html

takie pytania jak prośba o dodatki graficzne zadaje się tutaj

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

17.12.2008 15:01    #15424     Sufler - Porady do gry - Prosba.
Jeśli grałeś w 08 to nie ma problemu. Jest tylko kilka nowości, ale bardzo zrozumiałych.
Jeśli ma instrukcję :] [żart]

Delle_Alpi Partyzant

17.12.2008 14:58    #15425     Sufler - Porady do gry - Prosba.
Powiedz mi prosze z czym masz problem przeciez wszystko jest po polsku..........a po 2 masz instrukcje w pudełku.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Mówiono, że Media Pack będzie ładnie działał dopiero po patchu więc proszę uzbroić się w cierpliwość. Chyba, że włączymy ligę polską to problemu nie będzie.
Swoja drogą... Crush Dumps to chyba największa bolączka graczy już od kilku lat, a SI do tej pory nie wydała żadnego komunikatu w tej sprawie. Bynajmniej nie słyszałem.

MagMagik... Partyzant

Ja nie mam żadnych dodatków do nowego FMa,żadnych facepacków,logopacków itd.nie grzebałem w edytorze,mam netfreamworka i w kwietniu `09 wyskoczył mi Crash.Nic z poddanych wyżej pomysłów nie działa.Komputer ma lekko ponad rok,karta graficzna może jest kiepska,zintegrowany jakiś shit ale w GTA SA dało radę grać więc i w FMa powinno dać,i co?Pfff nico.W 08 grałem ładnych parę menagerskich lat i po tych latach wyskoczył mi ten błąd.Dlaczego?Producenci chyba powinni jakoś rozwiązać ten problem bo będzie rebelia

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

16.12.2008 23:15    #15428     Sufler - Porady do gry - FM 09 - nie działa
Po 1. Nie ten temat
Po 2. W tym temacie są różne rozwiązania, może któreś pomoże...

majorzabrze Partyzant

1) W "FM 08" bez problemów wrzuciłem swoje zdjęcie jako menadżera a w "FM 09" nie umie ? może mi ktoś podpowiedzieć jak to zrobić ?
2) I znów w "FM 08" było coś takiego jak opcje menadżera czy coś podobnego , w każdym razie można było ustawić kto prowadzi 2-drużyne, kto odpowiada za pospisywanie kontraktów itp. a teraz w "FM 09" nie mogę tego znaleźć ? pomocy ?

Baduvarrio Partyzant

16.12.2008 20:30    #15430     Sufler - Porady do gry - FM 09 - nie działa
Przepraszam że piszę w tym temacie, ale to bardzo pilne. PO graniu w FM 09 w pewnym momencie procesor zaczął dawać znać że jest przegrzany więc zapisałem grę, ale nie wyszedłem tylko od razu zresetowałem komputer. Potem gra nie chciała mi się uruchomic, ale z tym problemem sobie poradziłem. Teraz gra mi działa w 50%. Dlaczego 50? to dlatego gdy już przeminą ci wszyscy producenci pojawia mi się białe okno. I nie wiem co z tym zrobić. Proszę o pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.