Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

LEX Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.01.2009 01:32    #14941     Sufler - Porady do gry - Mało bramek, wielki problem!
Witam. Mam bardzo poważnym problem i liczę na waszą pomoc. Mianowicie... na Patchu 9.2.0 gram (a raczej grałem) sezon Manchesterem United. Jak zawsze na początku uporządkowałem wszystko (treningi, zadania skautów, itd.) Pierwszy mecz, słaby rywal, ustawiam taktykę, 5:0. Niby fajnie, ale w kolejnych meczach nie jest tak wesoło. Zarówno środkowi pomocnicy, jak i napastnicy otrzymują dużo słabsze oceny, niż reszta zawodników, a przede wszystkim pada bardzo mało bramek. Myślę sobie... napastnicy są w złych nastrojach, to pewnie przez to. Okazało się to nieprawdą... kolejne mecze, pasek posiadania piłki przez cały czas na czerwono, a po 90 minutach wynik 0:0. Co chwile zmieniam taktykę, rotuje składem i nic! W jednym meczu postawiłem Ronaldo, który był w formie na 'szpicy' to strzelił 2 bramki, ale chyba nie o to chodzi... Berbatov, Tevez, Rooney na półmetku rozgrywek mieli łączni niecałe 10 bramek... A łącznie miałem ich o połowę mniej od Arsenalu. Zaskakująca była również liczba straconych bramek, których na półmetku miałem podajże tylko 5. Taktykę ustalałem pod mecz. Wąskie boisko - gramy szeroko, dobry def.pomocnik rywali - gramy skrzydłami, pada deszcz - gramy bezpośrednimi podaniami. Generalnie próbowałem wszystkie, ale mój stopień frustracji doprowadził mnie do skorzystania z opcji 'zakończ grę'. Zamierzam zacząć od nowa. Proszę o pomoc i jakieś wskazówki. Z góry dziękuję.

McMoney Młody aktywista

Witam ponownie
Mam taki problemik.Od 4 spotkań ligowych prowadze 1:0. No i nadchodzi nieszczęsna minuta 90.Od 4 spotkań trace w tej minucie gola i trace na tym 2 pkt ;/ . Linia obrony wygląda tak:
Bridge-----------Mathijsen-------------Onuoha--------------Richards
We wcześniejszych meczach tak nie miałem , wogule mało bramek traciłem.Może powinienem im dać jakieś zadania w obronie albo coś takiego? Z góry dzieki ;]
Glory, Glory MAN UNITED !!

batata Przodownik pracy

26.01.2009 22:25    #14943     Sufler - Porady do gry - Kłopoty z dźwiękiem

McMoney Młody aktywista

26.01.2009 21:50    #14944     Sufler - Porady do gry - Skórka - Problem
Witajcie
Mam problem , a mianowicie sciągnołem skórke o nazwie `three`.Według instrukcji wypakowałem ściągnięty plik do moje dokumenty/graphics/skins . Gdy weszłem do gry w ustawienia i chciałem zmienić skórkę , na liście która sie wydłużyła nie miałem możliwości jej wybrać ;/ . Czemu? Ktoś wie? Co moge robić źle? Z góry dzięki za pomoc ;)
Glory, Glory MAN UNITED !!

SlimShady7 Młody aktywista

26.01.2009 21:24    #14945     Sufler - Porady do gry - Kłopoty z dźwiękiem
Mam kłopot z dźwiękiem w czasie meczów. Na początku wszystko było ok, ale dzisiaj uruchamiam FM-a i słysze tylko ciche odgłosy w tle chociaż wieża podłączona do mojego komputera wskazuje na 90% głosu. Do grania w inne gry lub słuchania muzyki wystarczy mi spokojnie 40%-50% procent głosu na wieży. Czy ktoś ma jakiś pomysł ?? Odrazu napiszę że w ustawieniach w FM-ie i windowsie mam wszystko na maxa, to tylko coś z FM-em.

Przy okazji dodam że to kolejna wersja FM-a w której mam kłopoty z dźwiękiem, ale zawsze w innej formie.

http://www.cmrev(...)-__.html

Proszę o pomoc
Forza Grande Milan !!!

Kash Przodownik pracy

26.01.2009 21:00    #14946     Sufler - Porady do gry - LOW MEMORY przy 4GB!!!!
[quote=Gallacher]gromit ja taki problem miałem jak w FM'e 06 doszedłem do roku 2163 chciałem dalej grać i mi takie coś wyskoczyło uważam że jest coś nie tak z save'em ja mam procka 2,00 Ghz i dysponuję 2 Giga RAM więc raczej to nie wina Twego kompa lecz save'a[/quote]
To pewnie dlatego, że sejw ważył już tak dużo, że zabrakło dla niego pamięci.

Gallacher Partyzant

26.01.2009 20:57    #14947     Sufler - Porady do gry - LOW MEMORY przy 4GB!!!!
gromit ja taki problem miałem jak w FM'e 06 doszedłem do roku 2163 chciałem dalej grać i mi takie coś wyskoczyło uważam że jest coś nie tak z save'em ja mam procka 2,00 Ghz i dysponuję 2 Giga RAM więc raczej to nie wina Twego kompa lecz save'a
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

cenzura1 Partyzant

Witam otóż mam problem otóż kiedy chcę uruchomić fma 2009.Kiedy chcę go uruchomić uruchamia się taki błąd jak w załączniku. Próbowałem już wiele razy re-install ale nic nie daje, ludzie prosze pomóżcie mi.

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
26.01.2009 18:53    #14949     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacja FM08
Witam,
mam problem, mam FM08 i ostatnio zrobiłem reinstalke visty. Po tym nie udalo mi sie juz zainstalowac FM08. Podczas wrzucenia cd do odtwarzacza i uruchumieniu pliku setup wyskakuje mnie wiadomosc o braku miejsca w TEMP
Wyczczyscilem cleanerem dysk, usunalem zbedne rzeczy, mam przeczysczone Temp i dalej to samo. Wina komputera czy plyty? Przypominam ze przed reinstalowaniem Visty wszystko chodzilo cacy
Licze na pomoc, z gory dzieki

Sousek Partyzant

Witam, po raz kolejny mam problem z FM'em. Tym razem konkretniej chodzi mi o to, że zakupiłem fma przez allegro dla brata który był używany i gdy instaluje po zrobieniu konta steam gdy wpisuje serial keya pisze ze juz byl wykorzystany. Czy zostalem oszukany? czy to poprostu moj blad? Pomocy!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution