Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jamal97fn Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.01.2009 09:55    #14931     Sufler - Porady do gry - problem z dyscypliną
Dokładnie...brak harmonii jest najprawdopodobniej spowodowany zbyt dużymi zmianami w zespole.. ja gram Lechem i nasprowadzałem sporo zagranicznych zawodników i oczywiście z harmonią mam problem...jeżeli chodzi i poziom dyscypliny to może być inna sprawa: posprawdzaj na jakim poziomie twoi trenerzy mają atrybut "poziom dyscypliny" bo często zdarza się, że nie grzeszą wysokim poziomem dyscypliny;/
pozdr

chmieluk Partyzant

28.01.2009 09:43    #14932     Sufler - Porady do gry - problem z dyscypliną
Miałem ten sam problem co ty i zrobiłem mniej więcej to co pisze kuba0924 a oprócz tego sprzedałem kilku z niezadowolonych piłkarzy i teraz mam w szatni bardzo dobrą atmosferę. Ale pamiętaj najważniejsze jest by nie przegiąć przy transferach i nie sprowadzić 10 zawodników do pierwszego składu.

Java_One Partyzant

28.01.2009 03:58    #14933     Sufler - Porady do gry - problem z dyscypliną
większość piłkarzy ma pomniejszy problem : "zmartwiony brakiem harmonii w drużynie" bądź "zniechęcony brakiem harmonii w zespole"
na konferencja prasowych co chwile pada pytanie "czy zła atmosfera jest powodem złych wyników" co jest w ogóle głupim pytaniem bo wyniki są dobre oraz zarząd jest albo zmartwiony albo zaniepokojony i pasek atmosfery w zespole jest niski
oraz atrybut "Dyscyplina w zespole" mam na poziomie 3.

fakt faktem niema to jakiegoś wpływy na wyniki ale psuje mi strasznie grywalność w tym momencie.

SlimShady7 Młody aktywista

28.01.2009 02:31    #14934     Sufler - Porady do gry - problem z dyscypliną
[quote=Java_One]...mam problem z dyscypliną w szatni.[/quote]

W jaki sposób to się przejawia możesz sprecyzować ??
Forza Grande Milan !!!

Java_One Partyzant

28.01.2009 02:16    #14935     Sufler - Porady do gry - problem z dyscypliną
Witam.
Mam taki problem:
Prowadzę 5 sezon Legie Warszawa i od jakiś 3 sezonów mam problem z dyscypliną w szatni. Zastanawia mnie to bo mimo tego problemu wygrywam ligę, puchar i regularnie gram w lidze mistrzów w grupie i jak na razie tylko raz zająłem 4 miejsce. co do karania i chwalenie zawodników to to robię kiedy trzeba itp. Dlatego mam pytanie czy jest jakiś sposób na to żeby to zmienić czy po prostu już tak muszę mieć ?

co do sukcesów bo o tym pisano w innym temacie związanym z dyscyplina to : 4 mistrzostwa, 3 puchary polski, 2 puchary ligi , 3 superpuchary oraz co sezon liga mistrzów przynajmniej rozgrywki grupowe.

tomek89 Partyzant

27.01.2009 22:31    #14936     Sufler - Porady do gry - LOW MEMORY przy 4GB!!!!
Właśnie przed chwilą miałem taki sam problem. Powód: robiłem format, zaistalowałem fm - a i wczytałem stary save ale zapomniałem spaczować grę do 9.02 a na nim własnie pogrywałem przed formatem.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

27.01.2009 11:41    #14937     Sufler - Porady do gry - LOW MEMORY przy 4GB!!!!
[quote=gromit]witam! mam taki problem, mianowicie wyskakuje mi taki komunikat gdy chce wczytac swojego save: "football manager 2009 is running dangerously low on memory...". Nie zawracałbym głowy Wam tutaj ale dla mnie jest to conajmniej dziwne.. zmieniłem sobie ostatnio RAMY (mam teraz 4GB) i procesora na lepszy i nie mam pojęcia jak może takie coś wyskakiwać skoro na gorszym sprzecie mi bez problemu chodzilo:/ Oczywiście musiałem format robić itp a gram na patchu 9.1. Z sortowaniem sie bawiłem ale to na nic sie nie zdało dalej to samo;/ można nerwicy dostać nie pluł bym się ale juz pograłem chyba z 5 sezonów i nie chce sie mi od nowa wszystko zaczynać. Jak Ktoś ma pomysł co jeszcze można zrobić bede wdzieczny:)[/quote]

A przy wlaczonej grze w Menadzerze Zadan Windows jaki masz ustawiony priorytet na Fm.exe????

StachMKS Partyzant

27.01.2009 11:31    #14938     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja gram obecnie Crewe Alexandra i po pierwszym sezonie awansowalem do chapinsip coca cola (czyli 2 liga angielska, odpowiednik 1 ligi polskiej) teraz po polowie sezonu jestem na 4 miejscu i mam jeszcze szanse na awans do ekstraklasy, mam tylkko problem bo nie mam sponsora a w pierwszym sezonie mialem ktory placil mi 300 tys zl. a teraz nie mam wcale... mam nadzieje ze to tylko latego ze klubem ktory stawial mi cel utrzymanie w 3 lidze angielskiej to dlatego patrzac na renome nie mam sponsora... czy tos tez mial sytuacje ze po 2 sezonie nie ma sponsora??? chodzi o fm oczywiscie 2009 ;p

kaczmar123 Partyzant

27.01.2009 09:58    #14939     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote2=Barc][quote=kaczmar123]nie ma to jak opykać Barce na Camp Nou :)

http://i39.tinypic.com/2uibzh3.jpg[/quote]

Podasz skład i transfery
[/quote2]

nie ma problemu ;)

transfery przed 2 sezonem (w tym właśnie sezonie opykałem Barce): http://i44.tinypic.com/2mwczud.jpg

skład: http://i43.tinypic.com/2cn9ksh.jpg

michaeel Przodownik pracy

27.01.2009 02:04    #14940     Sufler - Porady do gry - Mało bramek, wielki problem!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution