Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pawell Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.01.2009 17:55    #14891     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność napastników
Witam. Moi napastnicy mają ogromny problem z skutecznością prawie wcale nie strzelają bramek, co zrobić aby zaczęli strzelać gole? Gram systemem 4-1-4-1

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

31.01.2009 13:37    #14892     Sufler - Porady do gry - Free for all - problem
Generalnie z takimi dodatkami często są problemy, więc nie radzę ich instalować. Crash Dumps to norma, a do tej pory nie wiadomo, jak to ostatecznie zlikwidować...

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

31.01.2009 13:35    #14893     Sufler - Porady do gry - taktyka - adebayor i aquero
W FM 2007, grając Tottenhamem, posiadałem w drużynie Defoe oraz Berbatova i miałem podobny problem, co Ty. Zastosowałem proste, aczkolwiek jak się później okazało, skuteczne środki. Defoe jako najbardziej wysunięty, Berba jako odgrywający. Razem stworzyli bardzo groźny duet, strzelając dla mnie mnóstwo goli. Pamiętam, że w poleceniach ustawiłem, aby piłki dorzucane były do Bułgara, a ten zgrywał je do Anglika.

Kash Przodownik pracy

31.01.2009 12:55    #14894     Sufler - Porady do gry - Free for all - problem
[quote=Mrowka95]Usuń folder Crash Dumps.
[/quote]
To nie zawsze pomaga. A nawet rzadziej niż częściej:)
http://www.cmrev(...)sji.html

Poza tym z tą bazą free for all są jakieś problemy, bo nie tylko Tobie ona nie działa.

adson43 Partyzant

31.01.2009 12:53    #14895     Sufler - Porady do gry - Free for all - problem
Witam. Pobrałem dodatek CMFrenzy's Free for All. Skopiowalem do C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009datadb. Wszystko pięknie mam zainstalowany 9.1.0. Zalączam nową gre a tu przy konfiguracji bazy danych gry wyskakuje mi błąd "Napotkano Poważny blad i aplikacja zostanie zamknieta.Plik z informacjami o bledzie zostal umieszczony C/documents and settings/***/moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2009/crash dumps"
Co jest nie tak??

LEX Partyzant

31.01.2009 12:27    #14896     Sufler - Porady do gry - Śmiechu warte
[quote=Rafcioos]Rutyna, brak motywacji piłkarzy, źle dobrana taktyka, na dodatek już rozpoznana przez przeciwnika....[/quote]
Właśnie... motywacja... tej zawsze u moich piłkarzy brakuje. W raportach przedmeczowych często pisze, że zawodnik nie potrafi się zmotywować do gry dla drużyny, której jestem menedżerem, czy coś w tym stylu... jak na to wpłynąć? :|

[quote=rakowiec89](nie wiem skad to wymysliles:P)[/quote]
z nerwów i rozpaczy...

[quote=rakowiec89]A tak na koniec to, jesli robilbys wszystko dobrze to nie mialbys problemow:P.[/quote]
Niby racja... ale ile można próbować? Ludzka cierpliwość ma swoje grancie...

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
31.01.2009 12:21    #14897     Sufler - Porady do gry - Śmiechu warte
http://www.cmrev(...)em_.html

Zakładałeś podobny temat, jest całe mnóstwo podobnych w Suflerze. Skorzystaj z wyszukiwarki.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

31.01.2009 09:52    #14898     Sufler - Porady do gry - Śmiechu warte
Ja nie wiem w czym Ty widzisz problem. Czasami sie tak zdarza, przypomne Ci, ze to tylko gra. Poprostu cos zmien w taktyce, daj odpoczac zawodnikom. Jest duzo mozliwosci, co do twojego problemu. Napewno moge Ci powiedziec, ze nie sciagneles zabugowanego patcha(nie wiem skad to wymysliles:P), a gra napewno nie jest ferelna, jesli masz orginal. A tak na koniec to, jesli robilbys wszystko dobrze to nie mialbys problemow:P Wedlug mnie mozna w tym temacie napisac wszystko...

LEX Partyzant

31.01.2009 03:23    #14899     Sufler - Porady do gry - Śmiechu warte
To co się dzieje z moim FM'em to jest parodia... po raz drugi zacząłem sezon Manchesterem United (poprzedni ze wściekłości zakończyłem i usnąłem save'a). Od początku, ten sam problem - mało bramek. Większość spotkań po 1:0, 2:0 i znowu - bardzo mało straconych bramek. Tak było do momentu meczu z Arsenalem. Wynik zaskakujący - 4:2 dla Kanonierów. Myślę sobie... trudno, porażka, ważne 2 gole. Gram dalej - puchar z drugoligowcem - znowu 4:2, tym razem dla mnie! Gram dalej - kolejne 4 mecze - strzelam na 1:0, a nie dalej niż 5 minut później pada wyrównanie! Przez ponad pół sezonu nie straciłem tyle goli co w ciągu tych 6 spotkań! Jak nie padały w ogóle bramki, tak nagle zaczął padać ich cały ogrom, a większość dla przeciwnika! Najśmieszniejsze jest to, że WSZYSTKO robię dobrze, jestem tego pewien. Moim zdaniem, moja wersja gry (że tak to określę) to jeden, wielki BUG!

Stąd moje pytanie... czy jest możliwe, abym ściągnął zabugowanego patcha (gram na 9.2.0) lub, że moja gra jest felerna?

menu Partyzant

30.01.2009 23:22    #14900     Sufler - Porady do gry - Problem z certyfikatami
mam problem otoz usenlem football managera 2009 z komputera ale nie moge go ponownie zainstalowac poniewaz na dysku zostaly mi certyfikaty jak je usuwam to znowu sie pojawiaja wie ktos moze jak je usunac?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution