Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jaareq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.02.2009 21:56    #14871     Sufler - Porady do gry - probelm z gra przez internet
Mam problem dotyczący z gra przez internet, z kolegą w FM09, zaczynamy sezon wszystko jest dobrze, ale jak juz nam sie nie chce grac to ja zapisuje gre (bo on nie moze) i wychodzimy. Po paru godzinach odpoczynku chcemy kontynuować gre, to ja wyczytuje fm i sie łącze na swoje wcześniejsze konto i na wcześniejszy klub, a on przy każdym wejściu musi robić nowego gracza (nie może wejść na starego playera i dokończyć gry tamtym klubem) i nie potrafi przejąć dawnego klubu..

Wie ktoś co jest przyczyną tego problemu i jak go rozwiązać?

ps używamy hamachi

Kwa_Kwa_2415 Partyzant

02.02.2009 21:05    #14872     Sufler - Porady do gry - problem z przeniesieniem sejwa
mam taki problem: grałem se na kompie ojca [bo lepszy ;d] i doszedłem dosc daleko - chcialbym przeniesc sejwa na swoj komp , i nie wiem jak to zrobic
uzywalem ten data of editor [zrobilem se finanse ;d]
no wiec mam sejwa i baze danych
umiescilem to w c/document and settings/lukasz/moje dokumenty/ sport interactive/fm09
w db umiescilem baze danych, w games sejwa
wlaczam fma i pokazuje mi ze baza danych nie zostala znaleziona
wlaczam edytora i chce wlaczyc swoją zrobioną baze danych a wyskakuje mi domyślna [ta po 2 łatce]
Serce w bieli, krew w czerni, na zawsze Juve wierni!

michaeel Przodownik pracy

02.02.2009 19:15    #14873     Sufler - Porady do gry - Liga w FM 09 - Co myslicie ?
http://www.cmrev(...)et_.html
Tutaj masz temat, w którym można składać propozycje gry przez internet.

Kash Przodownik pracy

02.02.2009 19:14    #14874     Sufler - Porady do gry - Liga w FM 09 - Co myslicie ?
A od czego jest ten temat ?
Ewentualnie są też manifesty.

Kanius Partyzant

02.02.2009 17:04    #14875     Sufler - Porady do gry - Brak harmonii w klubie...
Siemka, ja też mam taki problem, a spowodowane jest tym, że gdy wygrałem mecz i zawodnik nie miał powyżej 7.0 średniej to go nie chwaliłem. I na początek niezadowolony był tylko Campbell, przeniosło się na Davisa, Croucha, Kaboula, Distina. Przez co mam słabe wyniki i tylko miejsce w środku tabeli(10) i zarząd jest niezadowolony i tracę zaufanie. U ciebie może być podobnie :-).

cfckarolexd Partyzant

01.02.2009 22:48    #14876     Sufler - Porady do gry - Plaga Ktz Pomocników...
[quote=kurupt]Może zacznijcie w końcu szukać.
[/quote]

Żeś pomugł ...... >.< to jest dziwne bo tylko Pomocnicy łapia .... nikt inny
wyleczy kontuzje idzie na treningo i znowu 2 miechy w plery ....

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

01.02.2009 22:44    #14877     Sufler - Porady do gry - Plaga Ktz Pomocników...
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

cfckarolexd Partyzant

01.02.2009 22:23    #14878     Sufler - Porady do gry - Plaga Ktz Pomocników...
Mam mały problem od duzszego czasu mam duzo kontuzji co dziwne samych pomocnikow ??;p treningi robilem sam ... i maja obciazenie Srednie mimo to łapia bardzo duzo kantuzji na treningach ... o co kaman ??

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

01.02.2009 21:28    #14879     Sufler - Porady do gry - "Stopień uzależnienia"
swoją droga mogłeś zadac pytanie w którymś z tych tematów, a nie zakładac nowy :P

http://www.cmrev(...)nko.html
http://www.cmrev(...)nie.html

odsiebie ^^

http://www.fotos(...)b0e.html

Kanius Partyzant

Cześć. Mam pewien problem. Gram Portsmouth i gram taktyką 4-1-2-1-2 i wyników nie mam kurka. Defoe tak mało strzela, ustawiłem że Crouch jest odgrywającym i dużo więcej strzela. Pomocnicy też piłkę rozegrać nie mogę, podania mam niecelne i sytuacji nie mogę wykorzystać. Próbowałem różnych ustawień, krótkie,długie,bezpośrednie, dośrodkowania bocznych obrońców ciągle nic. A niepokoi mnie nieskuteczność Defoe. Możecie coś poradzić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.