Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kajti Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.02.2009 00:20    #14861     Sufler - Porady do gry - Piłki za "koszulki" obrońców.
Witam. Mam problem niebagatelny. Gram Borussią Dortmund. Moi środkowi obrońcy mają w poleceniach: rzadko rajdy i rajdy z piłką. linia obronna jest cofnięta praktycznie na maksa. Z tego wynika że nie ma tam miejsca na długa piłkę a tym czasem napastnicy drużyny przeciwnej dostają długie podanie gdzieś od obrońców ilub def. pomocników i po rajdzie 20 metrowym mogą się zmierzać z Romanem Weidenffelerem. Obrona jest bardzo cofnięta, a mimo to dochodzi do takich sytuacji... Jak mozna temu zaradzić, bo już patrzeć gdy przeciwnik stwarza tak dogadne sobie sytuacje.

bashey_pl Partyzant

04.02.2009 21:40    #14862     Sufler - Porady do gry - Reputacja ligi
Tobi zainstaluj net.framework 3.5 z sp1. Ja problemu nie mam na XP z SP3.

LEX Partyzant

04.02.2009 14:08    #14863     Sufler - Porady do gry - Manchester United
Czy jest ktoś, komu udało się na łatce 9.2.0 poukładać tą drużynę, na tyle, aby grała ona na miarę swoich możliwości? Ja po trzech podejściach straciłem nadzieję. Na innych forach czytałem, że inni gracze również mieli problemy z tą drużyną, i nie zdarzyło mi się przeczytać, żeby ktoś podołał zadaniu. Nie chcę żadnych wskazówek, bo wolałbym dojść do tego sam, ale chcę się dowiedzieć, czy jest to możliwe, i czy komuś udało się 'okiełznać' Manchester United.

omega Młody aktywista

a ja tu zadnego problemu nie widze... a sufler chyba sluzy do zglaszania problemow? A moze cos sie zmienilo? Jak to jest "droga" redakcjo?

Robin200 Partyzant

Uwaga powstaje update po okienku zimowym będzie to najbardziej aktualne update ze wszystkich! jako że znam dobrze Niemiecki, Angielski i Włoski to nie ma problemu.Update będzie nosić nazwę Big Polish Update. Tworzone przezemnie to update robię już od tygodnia. Przewiduję premierę update w okolicach 10 lutego. Oczywiście jako, że w Polsce trwają jeszcze transfery więc następny update wyjdzie już po okienku transferowym w Polsce czyli 2 Marca. Jeżeli cmrev jest zainteresowany moim update proszę napisać na gg 8690638 to będzie jedno z największych updatów w Polsce i do tego bardzo staranne choć to robie sam to poświęcam każdy wolny czas. Sprawdzam po 3 razy te same ligi czy czegoś nie przeoczyłem. Aha i na koniec update zawierać będzie transfery piłkarzy, zmiany trenerskie. W 32 krajach i z około 60 lig! i wszystko dokładnie odwzorowane. Obecnie już połowa krajów jest prawie zrobiona.

Jestem bardzo konsekwentną osobą co tutaj się dużo oszukiwać ostatnie update zawierały bardzo duże braki. Widocznie nikt nie przykładał się np do 2-3 lig niemieckich, włoskich, portugalskich, francuskich. Ja zajmuję się tym wszystkim i jeżeli cmrev jest zainteresowane opublikowaniem update prosze do mnie napisać na gg które podałem wyżej.

Jestem przekonany, że ja i wy szanowna redakcjo będziecie zadowoleni zapewniam, zresztą zobaczycie finalną pracę jako pierwsi do przetestowania na prawdę warto bo staram się nie ziemsko i będzie to jedno z najlepszych updatów jakie powstały. Narodzimy nową historie updatów! wydobodziemy się z dna! bo polak potrafi kto temu zaprzeczy dla polaka nie ma nie do wykonania rzeczy! Więc wy redakcjo jak i wielu użytkowników strony cmrev będziecie więcej niż zadowoleni, więcej niż szczęśliwi będziecie prze zaj.....ie zadowoleni.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.02.2009 21:04    #14866     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=yoker6423]

Moim zdaniem zrobienie mocnego składu w Man City w jeden sezon to żaden sukces. Mając tak duże pieniądze na transfery i wysoką renomę klubu można praktycznie wszystko. Dlatego nigdy nie zaczynałem kariery man City. Jakoś wszystko za łatwe tam jest. [/quote]
nie powiedział bym ;) ja w 3 sezony mocną ekipą nic nie wygrałem :)

Link do składu
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

kordi5 Partyzant

Witam mam problembo mi pisze Zapisana gra nie zostanie wczytana o co chodzi????
a tak mi dobrze szło w Australii a i czy ktos sie zna na tejlidze jak tak to niech pisze :)

fafik1993 Partyzant

03.02.2009 16:47    #14868     Sufler - Porady do gry - pomózcie
Mam następujacy problem musialem zrobić reinstalke kompa, gdy ponownie zainstalowałem fm 2009 przy uruchamianiu gry występuje bład z grafiką , wyczytałem gdzies ze mozna go naprawić sciągają directx sdk i tu pojawia sie problem, otóz gdy chcem pobrac ten program z orginalnej strony microsoftu pobieranie stoi w miejscu. Mam pytanie czy jest inny sposób na naprawienie tego błedu, lub czy znacie inne strony z których mozna pobrac SDK. Troche długo ale mam nadzieje ze pomozecie

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

03.02.2009 15:07    #14869     Sufler - Porady do gry - Kitsy mojej Lechii
Odznacz buforowanie skórki w ustawieniach, zadziała. I zazacz, żeby zawsze odświeżało skórkę po zatwierdzeniu.
A jakby co to tu powinieneś to napisać chyba:

http://www.cmrev(...)je_.html

Tu masz z wersji 08 wszystkie polskie ligi. W tym Lechia.

http://www.cmrev(...)igi.html

Kanius Partyzant

Właśnie mam taki problem jak w tytule. Kilku jest przez to zniechęconych, a kilku uważa że jest brak harmonii w klubie, a jeszcze inni że słabe wyniki(ostatnio sie polepszyłem liga nie najlepiej, bo środek tabeli, ale mam duże szanse na zwycięstwo w FA Cup i w Pucharze Uefa). Możecie jakoś pomóc? I nie chodzi mi tu o przedłużanie kontraktów itp, bo na to trzeba mieć kasę(a mam zamiar nie płacić zawodnikom więcej niż 60 tys € tygodniowo) i trzeba sobie na to zasłużyć!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.